Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çatlatma iğnesi vuruldum Kasım ayı tutmadı ama adetim 3 gün geciktiMerhaba hanimlar klomen kullanio yumurtasi catlayip yinede adeti geciken var mi merak ediyorum yorumlarinizi bekliyorum. Bu ay klomene basladim yarin adet olmam gerekiyor ama adet belirtilerimin hicbiri yok gebelik belirtisi de yok
Catlatma ignesi vurulmadim catlamisti yumurtam kontrole gittigimde extradan geliskin 2 tane daha vardi sadece klomenle ama ne biliim adetime bi hafta kala genelde goguslerim siser acir karnim falan siserdi gergin olurdum hoc ama hic bir belirti yokBen çatlatma iğnesi vuruldum Kasım ayı tutmadı ama adetim 3 gün gecikti
İnş vardır yaaCatlatma ignesi vurulmadim catlamisti yumurtam kontrole gittigimde extradan geliskin 2 tane daha vardi sadece klomenle ama ne biliim adetime bi hafta kala genelde goguslerim siser acir karnim falan siserdi gergin olurdum hoc ama hic bir belirti yok
Canim doktora gittim test yaptirdim 1.2 cikti gebe degilsin dedi ama 10 gun daha gecikirsin testi tekrarla cok erken oldugundan gorunmeyebilirde dedi durum bu yani arada kaldim endometrium 14 mm dedi her an adette olabilirsin buyurse hamile oldugun anlamina gelir dedi anlicagin cok erken gittim sanirimİnş vardır yaa
Ben ocak ayında kullanmıştım adetim 17 gün gecikmişti. Sonrasında 2 gün kahverengi akıntı oldu, daha sonra adet oldum. Bir sonraki ay da hamile kaldım.Merhaba hanimlar klomen kullanio yumurtasi catlayip yinede adeti geciken var mi merak ediyorum yorumlarinizi bekliyorum. Bu ay klomene basladim yarin adet olmam gerekiyor ama adet belirtilerimin hicbiri yok gebelik belirtisi de yok
Insallah daha fazla brklememBen ocak ayında kullanmıştım adetim 17 gün gecikmişti. Sonrasında 2 gün kahverengi akıntı oldu, daha sonra adet oldum. Bir sonraki ay da hamile kaldım.
Merhaba , biraz zaman gecti:) aama yinede bilmek istedim. Adetiniz Kac gün gecikti? Kac gün sonra geldi ?Merhaba hanimlar klomen kullanio yumurtasi catlayip yinede adeti geciken var mi merak ediyorum yorumlarinizi bekliyorum. Bu ay klomene basladim yarin adet olmam gerekiyor ama adet belirtilerimin hicbiri yok gebelik belirtisi de yok
2 gun geciktiMerhaba , biraz zaman gecti:) aama yinede bilmek istedim. Adetiniz Kac gün gecikti? Kac gün sonra geldi ?
Tekrar kullandim adet olunca klomeni su an ovulasyon donemindeyim hayirlisi bu ay da olmazsa insallah olur klomeni birakicam
Hadi hayırlısı inşallah sağlıklı şekilde nasip olur size ve dileyen herkeseTekrar kullandim adet olunca klomeni su an ovulasyon donemindeyim hayirlisi bu ay da olmazsa insallah olur klomeni birakicam
Tsk ederim geri yazdiginiz icin , acaba klomen bir sonraki ay etki edermi? Cnkü arkadasim gecen ay klomen almis ve bu ay almamis ama bi degisiklik hissediyormus. Agrilari yokmus ama sanki Kas agrisi gibi birsey hissediyormus ama agrimiyormus. Bu normalmi?2 gun geciktihemen heyecan yaptim ama benim adetim cok duzenlidir hic sekmezdi
Benim.pek bi bilgim yok acikcasi yaTsk ederim geri yazdiginiz icin , acaba klomen bir sonraki ay etki edermi? Cnkü arkadasim gecen ay klomen almis ve bu ay almamis ama bi degisiklik hissediyormus. Agrilari yokmus ama sanki Kas agrisi gibi birsey hissediyormus ama agrimiyormus. Bu normalmi?
Benim.pek bi bilgim yok acikcasi ya
Ama adeti yakin mi yoksa ovulasyon doneminde m