İnşallah canım benim,Allah dileyen isteyen ve hakkında hayırlı olan herkese evlat sevgisini nasip etsin,umarım dediğin gibi olur.Ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorumAllah razı olsun canım, bende senin için dua edecegim..İnşallah tez vakitte bebek haberini alırsın:) canım kist yoksa gebelik şansın daha yüksek moralini yüksek tut...bende kist olmasına rağmen yumurtalıklarım cok şükür cevap verdi ama 3 aydır bir türlü döllenme olmadı..
Bende geçen çarşamba günü kontrole gittim 24 22 mm olmuş yumurtalar iğne vermedi kendiliğinden çatlar dedi çatlaması getekiyo ama çatladığında sıvı geliyomuş öyle bişey olmadı bu ay olmadı galiba
Hamile misin sen şuan canımcanm banada gerek yok demişti ben isteyince verdi drum ..bat ne zaman
Hamile misin sen şuan canımbenim bat temmuzun 11'inde
Aynen canım bende olmadı diye hissediyorum benimde adet önce sendromlarım başladı huysuzluk mide bulantısı falan her adetten önce oluyo bana ama Allahtan umut krsilmez inşallah tez zamanda hamiş olduğumuz haberini alırızahh keşke :) değilim canm bat : 2 temmuz
ama adet olacakmısım gibi ağrım varbu ay yine olmayacak gibi hissediyorum
Aynen canım bende olmadı diye hissediyorum benimde adet önce sendromlarım başladı huysuzluk mide bulantısı falan her adetten önce oluyo bana ama Allahtan umut krsilmez inşallah tez zamanda hamiş olduğumuz haberini alırız
Yok kullanmıyorum hiç bişeyfolik asit falan kullanıyor musun? ben 5 aydır kullanıyorum gna geldi artık bıraktım unutuyorumda zaten
yani bi fazlalık hissetmedim ama normal akıntı var sadeceYok kullanmıyorum hiç bişey
Senin akıntı falan oldumu peki hiç
Bende akıntıya dair hiç bişey yokyani bi fazlalık hissetmedim ama normal akıntı var sadece
İnşallah canım hayırlısıyla haber alırsın sende dua et bizlere bende iğnesiz bekliyorum bu aymerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
hayırlısıyla inşallah canım YARABBİM hepimizi yakın zamanda sevindirsin aminoo masallah canm ne cok yumurta olusmus .. iğneden sonra iyi değerlendir mutlaka .. işallah bu ay olur
Amin inşallah canım benimhayırlısıyla inşallah canım YARABBİM hepimizi yakın zamanda sevindirsin amin
Canım ne oldu bat 2 temmuz demiştin bi sorim dedimahh keşke :) değilim canm bat : 2 temmuz
ama adet olacakmısım gibi ağrım varbu ay yine olmayacak gibi hissediyorum
Adet olmadım canm daha ama gecen ayda 11-12 gün kadar gecikmisti bu ayda aynisi olucak sanırım. Ağrım var bide ha oldum ha olucamCanım ne oldu bat 2 temmuz demiştin bi sorim dedim
Benimde sancım çok az önce öyle bi sancı girdiki hareket edemedim kist oluşmasından korkuyorumAdet olmadım canm daha ama gecen ayda 11-12 gün kadar gecikmisti bu ayda aynisi olucak sanırım. Ağrım var bide ha oldum ha olucam
Veee adet oldumBenimde sancım çok az önce öyle bi sancı girdiki hareket edemedim kist oluşmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?