ayy canım üzülme lütfen.bi komşum var karı koca öğretmen.sabahları kadın bakıyor çocuğuna,akşamları kocası adamda bi hamaratki akşam yemeklerini yapıyor evi temizliyor.çocuğada bakıyor.geçen kurabiye yapmış banada getirdi.biraz sert olmuşdu ama hayret ettim.çocuk gün boyu hem anne hem babayla vaktini geçiriyor,çalıştıklarını anlamadan galiba en iyisi bu bilmiyorumkismile
melek sen hangi ildin adın melek değil mi canım ikinciyimi düşünüyosun yolun buraya nasıl düştüyerimseniben
doktorum arkadaşım benim.o yaşın çok genç klomen kullanma dedi zaten olur dedi bende ya ikiz olsun diye içiim nolur dedim oda tamam dedi.yumurtalarıma baktı üç tane tam olgunlaşmış yumurtan var dedi.sonra çatlama gününden sonra tekrar gittim ne alemdeler diye baktı seni bi sürpriz bekliyo sanırım dedi.ısrar ettim bişey demedi güldü bende heyecanla bekliyorum
heozz ve diger arkadaslar en kisa zamanda insallah ikizlerinize kavusursunuz:Saruboceq:
doktorum arkadaşım benim.o yaşın çok genç klomen kullanma dedi zaten olur dedi bende ya ikiz olsun diye içiim nolur dedim oda tamam dedi.yumurtalarıma baktı üç tane tam olgunlaşmış yumurtan var dedi.sonra çatlama gününden sonra tekrar gittim ne alemdeler diye baktı seni bi sürpriz bekliyo sanırım dedi.ısrar ettim bişey demedi güldü bende heyecanla bekliyorum
günaydın heoz nasılsın canım nasıl gidiyor olumunekankayizsmile
günaydın merveciğim ateş ölçmeye devam ediyorum ama daha çalışmaya başlayamadık bu ay:1no2: sürekli uyuyorum çünkiklava:
bizde başlaamdık eşim yok burda cuma günü gelecek.tamda yumurtalama günü bu ay daha efektif çalışacağız öle gün aşırı beni çok yoruyo ve ödev gibi olunca sevmiyorum.
ben kendimce takvim bile çıkardım 4 6 8 olacak
ya bişey soracağım heoz şimdi doktorlar diyorki yumurtalamadan sonra 14 geçince regli olacakmışız ben geçen ay 25 oldum ya 14 gün geriye gelince 12 si oluyo ama doktor bana 7 sinde iğne yaptı çatlama ignesi şimdi bu durumda iğne yumurtayı 5 gündemi çatlatmış oluyo yani 36 saat sonra gün aşırı ilişki dendiğine göre be en geç 48 saatte çatladığını düşünmüştüm benim ki geç çatladı ise biz günleri tuturamadık o zaman-tatlicadiarzu-
bebikiiiiiiiim günaydın şeker
bebikim benim doktor heozun gibi takip falan demedi yaaa dinlen dedi ne yapsam doktor mu değişitrsem yada kendi haline mi bıraksam ay anlamadım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?