klomen kullanıp gebe kalan varmi

Pelinacar seni göremiyorum.Nasılsın bi gelişme varmı.

Teşekkür ederim canım. İlişkiden bu güne 10 gün oldu. Hastalanmadım, beklemekteyim. Ama karnım iyice şişti, birde sağ tarafımda arada bir ağrı oluyor. 4 gün daha bekleyeceğim. Bu süre içinde hastalanmazsam kendim eczaneden tahlil alıp test yapacağım.

Canim umudunu kaybetme adet gunun gectikten sonra belli oluyomus daha 7 gun var senin
Benim adet duzensizligim var
Ondan klomen kullaniyorum

Canım gerçekten çok zor ama stres yapma n olur daha zarar lı biliosun hayırlı heberlerini bekliyoruz inşallah

Pelinacar sitedemisin.Sana bakmak için girmiştim.Öpüyorum seni byyy

Merhaba kizlar adetime 5 gun var belimde bi agri var bugun umutlanmak istemiyorum da esim seviniyor vel agrima klomen kullanmistm bakalim ise yaramis mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pelinacar sitedemisin.Sana bakmak için girmiştim.Öpüyorum seni byyy

Canım benim bugün 13. günüm adetlenmedim. Ama sanki olacakmışım gibi genital bölgem ağrıyor. karnımda iyice şiş, göbekli görünüyorum. Bu ayın 12. sinde hastalanmam lazım. Öyle tahlil yapasımda yok. negatif çıkar diye...bugün de hastalanmayınca sevinirim. Birgün daha bir gün daha diye diye gün sayıyorum.

Canım benim ben ilk klomen kullanımından sonra hamile kalanlardanım, inşallah seninde en kısa zamanda bebişin olur

Canım benim ben ilk klomen kullanımından sonra hamile kalanlardanım, inşallah seninde en kısa zamanda bebişin olur

Arkadaşım merhaba çok merak ettim canım.Klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldunmu birde doktorun ilişki günü önerdimi

Merve iliski durumunu hatrlio musun.biz igneden sonraki 3 gun disinda hic yapmadk.bu yuzden supheliym biraz

Merve iliski durumunu hatrlio musun.biz igneden sonraki 3 gun disinda hic yapmadk.bu yuzden supheliym biraz

Tuzlubadem bende aynı şeyi düşünüyordum.İğneden sonraki üç gün zaten çok önemli.Spermler zaten 72 saat yaşıyormuş.3 gün birlikte olduysan bu iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…