klomen kullanıp gebe kalan varmi

Arkadaşım merhaba çok merak ettim canım.Klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldunmu birde doktorun ilişki günü önerdimi

çatlatma iğnesi oldum ama yumurtalıklarım istenen boyutta olmasaydı doktor çatlatma iğnesini kullanmıcaktı,ilişki günü önerdi ama biz her gece ilişkiye girdik, ilişkiden sonra kalkmadan yatmanı öneririm sabaha kadar.

Merve iliski durumunu hatrlio musun.biz igneden sonraki 3 gun disinda hic yapmadk.bu yuzden supheliym biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben çatlatma iğnesi olduktan sonra her gece ilişkiye girdik, özelliklede sabaha kadar hiç kalkmadan yattım,valla hiç belli olmaz, bekle bakalım.
Bizim tanıdıkda öyle oldu, çok fazla ilişkiye girememişler çatlatma iğnesinden sonra, sanırım 2 kere olmuş ilişki, doğurdu bebeğini..

Selam ben iki aydir klomen ovitrelle ve duphaston kullaniyorum bu ay yine hayaller suya dustu sanirim stres yapiyorum esiminde bnmde biseyimiz yok bu ayda 3 yumurtam vardi ve 20 mm olmustu ucude umutluydm aslinda Allah herkese nasip etsin en kisa zamanda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

As sende bizdensin benimde 2 kez klomen kullanisim bugun doktora gittim catlamis yumurtam 1 tane olustu bende pek umutludegilim hayirli allahim tum isteyenlere versin

Bu ay sadce incir kuru adacayi iccem cocuk fikrini kafamdan cikarayim diye karar aldim ne kadar mumkunse artik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz bu ay karar verdik adetimin 8.gununden basliyarak gun asiri diger adet gunume kadar yapicaz.hic oyle denememistik bide boyle bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…