Ama kuzum benimki garip bir şekilde yani dün gittim doktora ve adetten sonra 16. Gunumdu hemen bugün içmeye başla dedi evet beyaz akıntım aşırı derecede fazla bu zamanlarda azalması lazımdı fakat azalmıyor çoğalıyor sanki şeffaf değil beyaz ve batmalar oluyor solda bişey hissetmezdim hiç umutlanmak istmyrm işin aslı hep hüsran çünküKlomen yumurta geliştiriyor bende kullandım çatlama iğnesi ile birlikte şuan hamileyim belirtin de beyaz akıntım vardı darısı sana inş
İnş olur canımben adetin 3. Günü başlamıştım doktorun vardır bir bildiği belki yumurtaların çatlamaya yakın bir seviyededir o yüzden vermiştir hemen başla diyeAma kuzum benimki garip bir şekilde yani dün gittim doktora ve adetten sonra 16. Gunumdu hemen bugün içmeye başla dedi evet beyaz akıntım aşırı derecede fazla bu zamanlarda azalması lazımdı fakat azalmıyor çoğalıyor sanki şeffaf değil beyaz ve batmalar oluyor solda bişey hissetmezdim hiç umutlanmak istmyrm işin aslı hep hüsran çünkü
Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah kuzum çok sevindim aynen ilacalr doktor vesile takdir ilahi bana bir doktor tembel dedi dünkü öyle değil dedi klomeni kaç gün kullandinMerhaba canım bende de tembellik vardı bu ay klomen kullandım ve hamileyim tabi ilaçlar vesile oluyor canım takdir Allah'ın
Amin canım saol 5 gün sabah akşam canımRabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah kuzum çok sevindim aynen ilacalr doktor vesile takdir ilahi bana bir doktor tembel dedi dünkü öyle değil dedi klomeni kaç gün kullandin
Canım bende de akıntı vardı inşallah hamilesindir başkada bir belirttim yoktu haylada ne bulantı nede başka bir belirtim var sadece adet ağrısı gibi ağrım da oluyor duAma kuzum benimki garip bir şekilde yani dün gittim doktora ve adetten sonra 16. Gunumdu hemen bugün içmeye başla dedi evet beyaz akıntım aşırı derecede fazla bu zamanlarda azalması lazımdı fakat azalmıyor çoğalıyor sanki şeffaf değil beyaz ve batmalar oluyor solda bişey hissetmezdim hiç umutlanmak istmyrm işin aslı hep hüsran çünkü
Merhaba canm 7. AyımdaMerhaba kızlar kaçıncı ayınızda hamile kaldınız sağlıkla alın kucağınıza insallah
Benim 3.ayim ilk ay iğne olmadı 2 aydır klomen+çatlatma iğnesi oldum şuan 16.gunu Ignenin bthcg bakıldı 4.1 çıktıMerhaba canm 7. Ayımda
bBenim 3.ayim ilk ay iğne olmadı 2 aydır klomen+çatlatma iğnesi oldum şuan 16.gunu Ignenin bthcg bakıldı 4.1 çıktı
1.5 yıldır bekliyorum 3 aydır tadavi görüyorumb
Bana iğne vermedi canım doktor daha erkenmis 3 ay olmadı değil mi canm stres yapma inşallah olur
Anladım canım adetlerin düzenli mi1.5 yıldır bekliyorum 3 aydır tadavi görüyorum
Evet düzenli eşimde de bende de hiç bir sorun yok ama rabbim nasip etmiyorAnladım canım adetlerin düzenli mi
Akintin hiç kesildimi veya azalmalar oldumu canimmCanım bende de akıntı vardı inşallah hamilesindir başkada bir belirttim yoktu haylada ne bulantı nede başka bir belirtim var sadece adet ağrısı gibi ağrım da oluyor du
Yok kesilmedi canım çok.fazla.degil sadece.sık sık geliyorAkintin hiç kesildimi veya azalmalar oldumu canimm
Aynen benimde öyle gün içinde sabah yoksa akşam birden geliyor veya öğlen gün boyu geliyor bazende saatlerce gelmiyorYok kesilmedi canım çok.fazla.degil sadece.sık sık geliyor
Cnm hayırlı olsun tembellik nasil birseydiMerhaba canım bende de tembellik vardı bu ay klomen kullandım ve hamileyim tabi ilaçlar vesile oluyor canım takdir Allah'ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?