- 15 Mayıs 2019
- 72
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi Mucizem0008
Merhaba bu ay yeni vaşladım klomene perşembe yumurtalara bakacak doktor bana umut olur musunuz. Nasıl hamile kaldınız ikizler mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polikistikover var bende eşimde bi problem çıkmadı bir yıl bile olmadı evleneli ama çok istiyorum olsun inşallah ikiz üçüz bile olabilir yeterki olsun da![]()
Haklisiniz aslında istediğim eclat sahibi olmak sadeceyumurtam büyümüş çatlatma iğnesi verdi bakalım. Aklıma takıldı ben bunu eczaneden alıcam dimi hastanede yapılmıyo
Ignegi eczaneden aliyorsun canim. Ama hastanede vurulmam gerektigini soylemisti benim doktorum. O yuzden bilmiyorum saglik ocagi da vurabiliyo muİnşallah rabbim herkese nasip etsin kilom var biraz o yüzden tedirginimaczaneden aldınız dimi iğneyi bide sağlık ocağında yapabilirmiyim acaba
Ilk verdiği doz nasıldı sabah aksam mi içtin canımHaklisiniz aslında istediğim eclat sahibi olmak sadeceyumurtam büyümüş çatlatma iğnesi verdi bakalım. Aklıma takıldı ben bunu eczaneden alıcam dimi hastanede yapılmıyo
Klomeni evet sabah akşam içtim 15mm dedi yumurta iyimi sizce büyürmü dha çok ben 22de çatladığını okumuştumIlk verdiği doz nasıldı sabah aksam mi içtin canım
Yarın sabah sorayım olur sağlık ocağındada dedi doktor amaIgnegi eczaneden aliyorsun canim. Ama hastanede vurulmam gerektigini soylemisti benim doktorum. O yuzden bilmiyorum saglik ocagi da vurabiliyo mu
Bence gayet iyi 22 olup tutmayanlar çok önemli olan kalitesi bence bana günde bir tane verdi gittim hic gelismemis yumurtalarım diğer ay sabah akşama icicemKlomeni evet sabah akşam içtim 15mm dedi yumurta iyimi sizce büyürmü dha çok ben 22de çatladığını okumuştum
Meraba bsy sormk istyrm size bnde pco var ilk klomen catlatma iğnesi oldm 8 günümde dayanamayıp kan testi yaptrdm 6.21 cktı ümiti kestm iğneden düşüyor dye 10 idrar testi yaptm hiç ikinci cizgi cıkmadı bgn 12 günün ve tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi cktı gec döllenme olabilirmi acaba bana yardmcı olurmsnz ümitlenmkte istemyrm üzülyrmBen klomen kullandim ancak esimin sperm sayisi azligi nedeniyle asilama sonrasi hamile kalmistim.
Ancak bir arkadasim, klomenle o ay hamile kaldi. Saglikli bi kizi oldu. Senin de oyle olur merak etme.
Ama klomenin prospektusunu okuduysan, ust uste 3,5 ay kullanamiyorsun oyle ve normal gebelere nazaran dusuk tehdidi daha fazla olma IHTIMALI vardir diyor. Ikiz olma ihtimali yuzde 20 fln yaziyordu galiba.
Zaten klomenle hamile kalamazsan, bir sonraki adim asilama, senin yumurtalarinda hicbir sikinti yoksa asilamayla cok rahat hamilr kalirsin, pahali bi islem de degil zaten.
Kendine dikkat et.
Bir günde 1-2 mm büyüyormuş bu gün iğnemi oldum bakalım 14 gün geçsin ne olcak inşallah hayırlısı olurBence gayet iyi 22 olup tutmayanlar çok önemli olan kalitesi bence bana günde bir tane verdi gittim hic gelismemis yumurtalarım diğer ay sabah akşama icicem
Umutlu olmakta fayda var bence durumunuzla ilgili. Cunku kanda bile gebeligin cikmasi icin en az 13 gun gecmesi lazim. Ki idrarda bu sureye birkac hafta daha eklemek gerekiyor. Hic sikmayin tatli caninizi. Evet gec dollenme de olabilir cunku.Meraba bsy sormk istyrm size bnde pco var ilk klomen catlatma iğnesi oldm 8 günümde dayanamayıp kan testi yaptrdm 6.21 cktı ümiti kestm iğneden düşüyor dye 10 idrar testi yaptm hiç ikinci cizgi cıkmadı bgn 12 günün ve tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi cktı gec döllenme olabilirmi acaba bana yardmcı olurmsnz ümitlenmkte istemyrm üzülyrm
İşte bnde umutlu olmk istyrm olsn cok istyrm cnkü baklm 14 günüm pzr belli olur umut gitmişti aslnda bgn çift ciZgiyi görnce umutlndmUmutlu olmakta fayda var bence durumunuzla ilgili. Cunku kanda bile gebeligin cikmasi icin en az 13 gun gecmesi lazim. Ki idrarda bu sureye birkac hafta daha eklemek gerekiyor. Hic sikmayin tatli caninizi. Evet gec dollenme de olabilir cunku.![]()
Kendinizi üzmeyin bende de pko var hemde fazla kiloluyum ama Rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmez yine de şükrediyorum ya daha kötü bişeyle sınansaydıkBen martta başladım klomen ve çatlatma iğnesine. İlkinde yumuslar 15 16 mm olmuştu olumsuz sonuçlandı. Ikinci de yine 16 17 mm olmuştu oda olumsuz sonuçlandı. Benim adet düzensizliğimden dolayı yumuslar büyüyüp catlamiyo. Ramazanda ara verdik bayramdan sonra başka bi doktora gidecez bakalım sonuç olcak. Hep hamile haberleri alıyorum üzülüyorum ister istemez![]()
Bizede haber verin çok merak ederiz umarım güzel haberle gelirsinizİşte bnde umutlu olmk istyrm olsn cok istyrm cnkü baklm 14 günüm pzr belli olur umut gitmişti aslnda bgn çift ciZgiyi görnce umutlndm
Tabyde hemn yazıcm pzr günü ama zor sabredyrm ya mrktn ölcmKendinizi üzmeyin bende de pko var hemde fazla kiloluyum ama Rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmez yine de şükrediyorum ya daha kötü bişeyle sınansaydıkdua edin başka bişiy gelmiyo elimizden
Bizede haber verin çok merak ederiz umarım güzel haberle gelirsiniz![]()
Öyle tabi ister istemez uzuluyo insan yinede.Kendinizi üzmeyin bende de pko var hemde fazla kiloluyum ama Rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmez yine de şükrediyorum ya daha kötü bişeyle sınansaydıkdua edin başka bişiy gelmiyo elimizden
Bizede haber verin çok merak ederiz umarım güzel haberle gelirsiniz![]()