Klomen kullanıp ilk ay hamile kalan var mı

Bn klomenle dördüz lerime hamile kaldım cnm hemde ilk kullanmada

İyiyiz şükür cnm belirtim göğüs agrisi oldu bide kasik ağrısı
Bende de acayip bi rahim kasılması gibi batma gibi şeyler oluyor ara ara belime ağrılar giriyor göğüslerim çok hassalaşmıştı ama bir iki gündür iyi bugün çatlatma iğnesinin 14.günü ama idrar testi negatif bu kadar belirtiyi gördükten sonra çizgiyi görememek okadar kötü ki.. belki geç çatlama olmuştur diye kendimi 1gün daha avutuyorum

Insallah geç çatlama olmuştur cnm skma canını herşeyin bi zmanı var sen duanı eksik etme rabbim tüm isteyen kullarına verir inşallah

Klomende ilk ayım adetime 6 gün var beta hcg 47 çıktı. Çatlatma iğnesi olmadım bakalım sağlıkla yükselecekmi?

İnşallah ya çok sevindim hayırlısıyla al kucağına
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin sali günü 203 perşembe 468 çıktı bakalim salı kese görünecek mi yarin adet günüm. Üzülme hic sende 4 sene bekledim bende olmadi bi klomenle oldu vardir hayırlı bir zamani

merhaba.. klomen ile ilgili araştırma yaparken gördüm mesajınızı.. bebeğinizi akucağınıza almaya çok az bi vakit kalmış. Rabbim sağ salim almayı nasip etsin. bende 2 yıla yakın korunmuyorum. zannettim ki hemen olacak olmadı. hgs çektirip daha sonra klomen tedavisine başlamak istiyorum. siz klomen ile mi hamile kaldınız? banada tecrübelerinizi anlatırsanız çok sevinirim.

ah aaah su mesaJları gordumde tekrar yasadım o anları, oncelıkle guzelndılkeleron ıcın tesekkur ederım, evladım ıkı hafta erken geldı su an 10 gunluk, darısı basına ve tum ısteyenlere olsun ıbsallah :) buradakı bashettıgım asılamam negatıf oldu ustune ıkı defa daha asılama oldum malesef hepsı negatıftı, bebegım kendılıgınden oldu, en beklemedıgım anda geldı ılk uc asılamadan snra bır yılnara verdık hastanelere, evde kür debedım yıne olmayınca tekrar hastaneye basladık bastan butun tetkıkler ve yıne asılama oldım yıne negatfdı daha snra klomen kıst yapmıs doktor bır ay ara dedı . O sırada baska saglık sorunlarım cıktı onlar ıcın doktor doktor kostururken ne yumurtlama gunumu bıldım ne adet gınumu, duzenlıyı bırak dgrudurust ılıskı bıle yapmadık ama ıste şans hıc bır sebeb yokken tedavıye ragmeb olmayan bebek kıstım varken oluverdı sukurler olsun, ıstedgını sor tatlım hepsını cevaplarım elımden geldıgınce yardımcı olurum 4 bucuk yıl ugrastık bununla bız

darisi basima o zaman. bende bugun klomene baslicam. hic baska tedavi olmadim. amh degerim yasima gore azmis. yasim 26 bu arada. 3 yillik evliyim 2 yildirda kendimizce denedik iste. amh dusuklugu harici baska problem yok. simdiye kadar tek doktora gittim. oda bana ilk hersey yolunda demisti. amh sonucundan sonra 2 3 ay olmazsa tup bebek dedi. klomen tedavisini olmayi ben istedim. tup bebek icin erken oldugunu yada gerek olmadığını dusunuyorum. sanirim kabullenemiyorum uzun oldu kusura bakmayin. insallah klomen bi ise yarar bende

bu arada amh degerim 1.44 burada 0.5 ile dogal yolla hamile kalanlari okudum. o yuzden tup bebege de cok sogugum sanirim

bu arada amh degerim 1.44 burada 0.5 ile dogal yolla hamile kalanlari okudum. o yuzden tup bebege de cok sogugum sanirim
Canım benimde amh 1.93, nisan da baktirdim fsh 12 , , 10 aydır bebis deniyoruz,nisanda hsg çekildim tupler normal, eşimin spermogrami az kötü idi oda gecen ay proxxed plus a basladi, geçen ay klomen+catlatma iğnesi de oldum ama oda tutmadi, eşim bir kaç ay daha ilacı kullansın bende beklemedeyim , Allah tüm bekleyenleri sevindirir inşallah ,amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…