- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Bn yurt dışında yim canm avusturyaAmin canimm. Bat 28 mayis insallah bu ay burdan birbirimize guzel haberler veririz. Ben Ankara Medicana hastanesine gidiyorum. Sen hangi sehirdesin?
Yaptim ama ikinci cizgi cok cok silik cikti canim insallah yanilmiyormdurDikkatli ol cnm belki de yerleşme kanamasidir bn idrar testi yaptım henüz kan testi yapmadım sen yptnmi idrar testi
Çıktıysa vardır cnm hadi inşallah bol bol dinlenYaptim ama ikinci cizgi cok cok silik cikti canim insallah yanilmiyormdur
Yaptim ama ikinci cizgi cok cok silik cikti canim insallah yanilmiyormdur
Çıktıysa vardır cnm hadi inşallah bol bol dinlen
Çıktıysa vardır cnm hadi inşallah bol bol dinlen
Senin ki cok belli sabah ilk idrarla mı yaptn?Sanki var gibi canm ama gerçekten çok silik gibi benim ki de bu
Evt canm daha yarım saat olmadı yapalıSenin ki cok belli sabah ilk idrarla mı yaptn?
Ben dün gün icinde yaptm canım belki de ondan oyle ciktiEvt canm daha yarım saat olmadı yapalı
Evt canm olabilir kan testi sonucunu ne zmn alcanBen dün gün icinde yaptm canım belki de ondan oyle cikti
Yarin sabah canm ama ben kesin adet oluyormEvt canm olabilir kan testi sonucunu ne zmn alcan
Kırmızı kan mı geliyoYarin sabah canm ama ben kesin adet oluyorm
Yok daha birsey gelmedi agrilarm basladi kac gundur yoktuKırmızı kan mı geliyo
Ağrıysa korkma canm bnm de sürekli ağrılarım var inşallah bebeğin seninle drYok daha birsey gelmedi agrilarm basladi kac gundur yoktu
İnsallah canım yaAğrıysa korkma canm bnm de sürekli ağrılarım var inşallah bebeğin seninle dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?