Klomen kullanıp ilk ay hamile kalan var mı

boyle dusunmek de haklısın degerın bence de tup ıcın yuksek sonucta bır yumurtaya bakıyor bu olay ama asılama ıkı defadan snra bos ugras oluyor bence ılkınde vucud alısıyor ıkıncıde olacaksa oluyor olmayacaksa 10 defa da klomen ıcsen sonuc degısmıyor o yuzden tup daha garantılı hem spermler de secıldıgı ıcın dusuk rıskı de az oluyor, ımaknım olsaydı bende o kadar asılamayla tahlılle ıgrasmazdım her ay yenıden yıpranmak zor bı kere tup yaptırır o hastane korıdorlarından mımkun oldugunca uzak dururum dıye dısundum. her degasında vucuduna bı suru hormon verılıuor dengen sasıyor ve kolay kolay yerıne gelmıyor, benım klomenlerden snra adetlerım cok azalmıstı karnım hep sıs kalıyordu bır sene ara verdım tam duzelemedım oyle fena bısey.

Cnm inşallah tez zamanda gebe kalırsın ben kullandığım ilk ay kaldım ve kist doluydu benim ilk ay hiç tutmaz dusuncesindeydik ama tuttu ve şimdi prensesim kucagimda inşallah hemen tutar seninde
Merhaba canım şimdiye cocugun bir yaşını geçmiştir Allahım bağışlasın sen kliman kullandığın ay aşılama da mı yaptırdın sadece klomenle mi hamile kaldım

Merhaba canım şimdiye cocugun bir yaşını geçmiştir Allahım bağışlasın sen kliman kullandığın ay aşılama da mı yaptırdın sadece klomenle mi hamile kaldım

Cnm sadece klomenle gebe kaldım. İlk kullanmamda kaldım. Ki az yumurtam gelişti yumurta tembelliği de vardı bende. Doktorumda bende şaşırdık. Hatta ilk kızım 1.5 yaşındayken 2.'ye kendiliğinden kaldım. Klomen kullandıktan sonra olabiliyormuş.

Ayy ne güzel canım ya bende evleneli bir yıl oldu hic korunmadik geçen gittim artık tedavi olayım diye yumurtam gelişmemiş doktor öyle söyledi adet olunca gel dedi bende yorumları okudum klomen ismeyi düşünüyorum verir inşallah ve inşallah hamile kalırım çok istiyroum bu arada çok teşekkür ederim cevabin için ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…