Klomen kullanıp ilk ay hamile kalan var mı

Canm benm bugün çok sancim var biraz önce ilişki oldu ve çok sancı çektim normal mi catlatma iğnesi yüzünden mi
Çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda falan ağrı olması çok normal aynı adet oluyormuş gibi sancılanma da normal, ilişkiye denk geldiği için de evet olabilir, biraz da geriliyor insan merak etme canım ondandır.

Çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda falan ağrı olması çok normal aynı adet oluyormuş gibi sancılanma da normal, ilişkiye denk geldiği için de evet olabilir, biraz da geriliyor insan merak etme canım ondandır.
Dün çok tu bugün ağrı yok canm demek ki dün akşam çatladı die düşünüyorum bugün de sabah 9 da ilişki oldu dün tutma ihtimali yuksekmidir

Dün çok tu bugün ağrı yok canm demek ki dün akşam çatladı die düşünüyorum bugün de sabah 9 da ilişki oldu dün tutma ihtimali yuksekmidir
Çatlatma iğnesinden 1 hafta içinde tutma ihtimali varmış. Çünkü doktor bana ilki 36 saat sonra olmak üzere gün aşırı 4 kez olsun dedi. Bazen yumurta tam uygun yerde falan oluyor sanırım ondan böyle diyorlar. + kezden sonrasından kafana göre dediğine göre bu hafta çok önemli.

Çatlatma iğnesinden 1 hafta içinde tutma ihtimali varmış. Çünkü doktor bana ilki 36 saat sonra olmak üzere gün aşırı 4 kez olsun dedi. Bazen yumurta tam uygun yerde falan oluyor sanırım ondan böyle diyorlar. + kezden sonrasından kafana göre dediğine göre bu hafta çok önemli.
Anladım canm inşallah bnde hamiş kalirim

Ben iğneden 14 gün sonra idrar testinde yaptım pozitif çıktı. Pco olunca döngün belli olmuyor, geçip geçmediğini bilemiyorsun.
Aynen bnde de pko var cnm adetlerim düzensiz bnde 14 ve ta 15 gün yaparım artık nasıl bekliyceksem ozamana kadar hiç bilmiyorum ;)

Aynen bnde de pko var cnm adetlerim düzensiz bnde 14 ve ta 15 gün yaparım artık nasıl bekliyceksem ozamana kadar hiç bilmiyorum :KK66:
Kaçıncı gündesin cnm ben kan testi verdiğimde betahcg 798 falan çıkmıştı belki 12. gün falan da çıkabilirmiş ama ben sabrettim.

Bol bol dinlen, müzik dinle kafanı rahat tut, çok iyi beslen mutlaka uzan, dua et.

Merhaba kızlar bende bu ayilk defa klomene başladım beş gün kullandım pazartesi doktora gideceğim.

Merhaba hepinize.. her birimiz bu yoldayiz rabbim bizlerede anneligi nasip etsin insallah..

Kasim ayinda ilk defa klomen kullandim olmadı.. aralik ayinda kist var tedaviye ara vermeliyiz dedi ve o ay hamile kaldim. Dr klomen 2 3 ay etki ediyo biraksanda demisti.. Ne yazıkki kalp atisi yoktu ve ocak ayinda kurtaj oldum. Hikayem uzun bu 3.kaybimdi.. 2014 eylulde kurtaj 2015 ocakta kimyasal düşük 2016 ocakta kurtaj... klomen kullanmamin sebebi 2.kayıptan sonra 1 yıl gebelik olmadi.

Simdi de beklemek istemedigim icin yine klomene basladim bu ay. Bugun hapimin son günü.. dun aksam basladik calismalara.. sali gunu adetin 12.gunu dr kontrolum var.

Back
X