- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
Hadi bakalım hayırlısı iyi değerlendir mutlaka, ben de öğrendim kızım geliyormuş =)Kızlar bugün catlatma iğne mi oldum 3 tane yumurta olmuş doktor çok iyi dedi yarın akşam ilişki önerdi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı iyi değerlendir mutlaka, ben de öğrendim kızım geliyormuş =)Kızlar bugün catlatma iğne mi oldum 3 tane yumurta olmuş doktor çok iyi dedi yarın akşam ilişki önerdi :)
Canm benm bugün çok sancim var biraz önce ilişki oldu ve çok sancı çektim normal mi catlatma iğnesi yüzünden miİnşallah cnm =) Allah gönlüne göre hayırlı evlat versin.
Çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda falan ağrı olması çok normal aynı adet oluyormuş gibi sancılanma da normal, ilişkiye denk geldiği için de evet olabilir, biraz da geriliyor insan merak etme canım ondandır.Canm benm bugün çok sancim var biraz önce ilişki oldu ve çok sancı çektim normal mi catlatma iğnesi yüzünden mi
Dün çok tu bugün ağrı yok canm demek ki dün akşam çatladı die düşünüyorum bugün de sabah 9 da ilişki oldu dün tutma ihtimali yuksekmidirÇatlatma iğnesinden sonra kasıklarda falan ağrı olması çok normal aynı adet oluyormuş gibi sancılanma da normal, ilişkiye denk geldiği için de evet olabilir, biraz da geriliyor insan merak etme canım ondandır.
Çatlatma iğnesinden 1 hafta içinde tutma ihtimali varmış. Çünkü doktor bana ilki 36 saat sonra olmak üzere gün aşırı 4 kez olsun dedi. Bazen yumurta tam uygun yerde falan oluyor sanırım ondan böyle diyorlar. + kezden sonrasından kafana göre dediğine göre bu hafta çok önemli.Dün çok tu bugün ağrı yok canm demek ki dün akşam çatladı die düşünüyorum bugün de sabah 9 da ilişki oldu dün tutma ihtimali yuksekmidir
Anladım canm inşallah bnde hamiş kalirimÇatlatma iğnesinden 1 hafta içinde tutma ihtimali varmış. Çünkü doktor bana ilki 36 saat sonra olmak üzere gün aşırı 4 kez olsun dedi. Bazen yumurta tam uygun yerde falan oluyor sanırım ondan böyle diyorlar. + kezden sonrasından kafana göre dediğine göre bu hafta çok önemli.
inşalah cnm haberdar et bizleri de.Anladım canm inşallah bnde hamiş kalirim
Ederim canm sen kaç gün geçince test yapmistininşalah cnm haberdar et bizleri de.
Ben iğneden 14 gün sonra idrar testinde yaptım pozitif çıktı. Pco olunca döngün belli olmuyor, geçip geçmediğini bilemiyorsun.Ederim canm sen kaç gün geçince test yapmistin
Aynen bnde de pko var cnm adetlerim düzensiz bnde 14 ve ta 15 gün yaparım artık nasıl bekliyceksem ozamana kadar hiç bilmiyorumBen iğneden 14 gün sonra idrar testinde yaptım pozitif çıktı. Pco olunca döngün belli olmuyor, geçip geçmediğini bilemiyorsun.
Kaçıncı gündesin cnm ben kan testi verdiğimde betahcg 798 falan çıkmıştı belki 12. gün falan da çıkabilirmiş ama ben sabrettim.Aynen bnde de pko var cnm adetlerim düzensiz bnde 14 ve ta 15 gün yaparım artık nasıl bekliyceksem ozamana kadar hiç bilmiyorum![]()
Çarşamba yaptı iğneyi doktorum daha çok yeniyim 2 gün oluyo :)Kaçıncı gündesin cnm ben kan testi verdiğimde betahcg 798 falan çıkmıştı belki 12. gün falan da çıkabilirmiş ama ben sabrettim.
Saol canm inşallah olur dua ediyorum sende bnm için et hamilelerin dua si kabul olurmuş :)Bol bol dinlen, müzik dinle kafanı rahat tut, çok iyi beslen mutlaka uzan, dua et.
Insallah guzel sonuçlar alırsın canm :)Merhaba kızlar bende bu ayilk defa klomene başladım beş gün kullandım pazartesi doktora gideceğim.
Merhaba canim insallah klomen vesile olur bize. Ben de sali gidicem dr a. Adetin kacinci gunu gitmis oluyosun dr a?Merhaba kızlar bende bu ayilk defa klomene başladım beş gün kullandım pazartesi doktora gideceğim.