klomen kullanıp yumurta takibi yaptıranlar yumurtalarınız ne durumda

Cnm bnm 15.gunu 28mm si bide 24mm vardi solda catladimi .. Catlamadimi blmyrm 7 gun gckdi kisttemi donustu blmyrm yrn blli olck ama senin ki kucuk gibime geldi..

pko var ve klomen kullanıyorum dün dr yumurta oluşmadığını cumartesi tekrar gelmemi söyledi....4 günde oluşur mu bu yumoşlar :14:

Kizlar rabbime dua edin ben hamileyim. 2.klomen tedavisinde solda iki yumurtam vardi biri dollenmis biri kistte donusmus.. Doktor kesen kucuk gebesin ddi... :). Dua edin yrn kan sonucum blli olcak :)

benim sol yumurtalığım 40 mm sağ yumurtalığım 38 mm olmuş va sağ tarafta çok ağrı var inşallah döllenme olayı gerçekleşmiştir adetime 12 gün var rabbim nasip eder inşallah

benim 29mm dedi çatlatma iğnesi vurmadı 5 gün geçti adetim acaba ne kadar beklicem:(((hamile miyimdir sizce sancım var sanki adet olcam ama olmuyorum inşallah bebişim gelmiştir

benim 29mm dedi çatlatma iğnesi vurmadı 5 gün geçti adetim acaba ne kadar beklicem:(((hamile miyimdir sizce sancım var sanki adet olcam ama olmuyorum inşallah bebişim gelmiştir

cnm bnm 28mm de kıstte donustu mesela herkesın bır olmuyo en garantı test sonucu. ıns hamılesındır cnmm

Bu ay benım ılk ayım batda 30 aralık bakalım ınşallah benımde tutar ınşallah reglımın 17 progestan da kullanacagım i̇nşallah bakalım allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın cumlemıze

Back
X