klomen kullanıp yumurtası büyümeyenler yada geç büyüyenler yardım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar pco rahatsızlığım var malesef bu ay ilk klomen kullanışımdı günde 3 tane kullandım toplam 15 tane adetimin 11.günü takibe gittim doktorm hiçbir gelişme yok dedi tipik pco görüntüsü dedi folüküllerimde azda olsa gelişme olmamış geçde büyüyebilir dedi ama çokta umutlanma dedi 16. günü gel bakalım tekrar dedi

benm gibi klomen kullanıpta yumurtası gelişmeyen yada geç gelişen varmı aranızda arkadaşlar gelişirmi acaba çok üzülüyorum gelişmez diye

günde 3 kullandığımda hep tek yumurtam oldu.adetin 5. günü başlayınca 14.gün falan çatlatma iğnesi oluyordum.3. gün başlayınca 12.günde vurulacak büyüklüğe ulaşıyordu.ama maalesef gebelik olmadı.önümğzdeki ay iğneye geçeceğiz

slm tweety23 bende de benzer bir durum oldu bende kılomen kullandım adetimin 10 günü gittim çok küçük dedi doktor yumurtaların 2 gün sonra gel dedi 2 gün sonra gittim yine büyümemiş dedi sonra 3 gün sonra yani tam adetimin 15 günü oluyor gittiğimde yine büyümemiş dedi bir hafta sonra bidaha gel dedi takip ededeceğim seni dedi bakalım ne olcak( bizde 11 oldu bebek düşünüyoruz 8 ay önce bir düşüğüm oldu(

senin sorunun nedir canım yani pcos mu var günde kaç klomen içtin bende adetin 16.günü gideceğim inş büyümüş olur

inş tedavin olumlu geçer tek yumurta bile olsa klomenle yumurtan büyümüş iğneyle daha iyi sonuç alırsın eminim yumurtanın kaçıncı günü büyümüştü takipte ben 11 günü gittim hiçbir gelişme yoktu 16.günü gidecem çarşamba günü hiç umudum yok ama

senin sorunun nedir canım yani pcos mu var günde kaç klomen içtin bende adetin 16.günü gideceğim inş büyümüş olur

günde 2 tane içtim..bende şimdiye kadar sorun yoktu bütün tahlillerin normal çıkıyordu..doktor dediki bazen kılomene cevap vermeye biliyormuş vücut..ben 15.günü gitmiştim yumurta var ama büyümemiş dedi..21günü yine hormon testleri istedi bakalım ne olacak sonuç..bu arada e2 düşük çıktı..

Bende bu ay gunde 2 kullandim. 10. Gun cok yumurta vardi ama buyumemis dedi. 13. Gun buyumemis artik buyumez heralde dedi . bende moral sifir oldu.
16. Gun 11 mm
20. Gun 16 mm
22. Gun 20 mm olmus dr catlama ignesi yaziyorum dedi sok oldum ben buyumuyo zannediyorum. ignemi oldum 3 gun sonra gittim catlamamis 28 olmus. İki tane daha igne yazdi uc gun sonra gittim catlamis dedi. Reglin bi hafta gecerse gel regl olursan ucuncu gun gel dedi. regl oldum 34. Gunde yarin gidiyorum dra.
bende buyumuyo diye uzuldum dr bisey demedi. devamli incir yedim belki onun etkisidir bilemem.
Benim ilk klomen hikayem de bu ins ikincisi guzel sonuclanir

çok sevindim inş olumlu sonuçlanır tedavin bende yarın gideceğim 16.günüm inş gelişme vardır

cnm bende pkoluyum umudunu yitirme ama tedavinide bırakma bende de ilk ay klomenle yumurta olmadı günde 2 tane içmiştim bi sonraki ay günde 3 iç dedi doktorum 2 yumurta oluyodu ama geç oluyodu bu şekilde 4 ay klomen + çatlatma iğnesi denedim olmadı en son 6. ay ki klomen zaten en fazla 6 ay deneniyor günde 4 iç bakalım dedi doktorum bu da en son doz zaten dedi ve allahın izniyle 6. ay klomen içişimde hamile kaldım şimdi 3 aylık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin ne kadar umudum azalsada her geçen ay hiç pes etmedim arı sütü bal arı poleni ye dediler yedik eşimde bende hurma ye dediler yedim arrtık ne duysam yapar olmuştum ama en önemlisi dualara sığınmak cnm inan buna meryem suresini oku dediler 41. üst üste hiç bırakmadan okudum adet olduğumdada eşime okuttum malum bi kadın 41 boyunca abdestli olmuyo ve meryem suresinden sonra 1 defa adet oldum bi dahaki ay olmadım hep böyle yazarlardı okurdum hiç bigün bende böyle umut içeren şeyler yazabileceğimi ummazdım

klomenle hamile kalabilmişsiniz ne güzel. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayıda nasip etsin. bende pkoluyum ben bu ay ilk defa kullandım klomeni 1 tane yumurtam oldu bakalım bekliyorum şimdi regl olacakmıyım diye :) yalnız doktorum bana çatlatma iğnesi vermedi kafamı bu kurcalıyor. östrojen hormonu sağlayan bir ilaç verdi. bana umut oldunuz biliyor musunuz :) açıkçası hiç umudum yoktu tüp bebeğe kadar gider diye düşünüyordum.

Hayırlı uğurlu olsun canımmmmmmm . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve Allah biz bütün isteyenlere de nasip etsin inşallah. Benim sana ormak istediğim kutuda zaten 10 tane var nasıl oldu 4 tane yani sadece 2 gün mü içtin canım?

günde 3 ya da 4 kullanılacağında 2 kutu klomen alınıyor

canım anladığım kadarıyla snen adetlerin düzenli ben ilaçsız adet göremeyenlerdenim yani durumum bayağı vahim inş bende snen gibi bebişime kavuşurum allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 6.ayında yani hamiş kaldığın ay çatlama iğnesi oldunmu canm ve kaç yumurtan büyüdü canım

saol inşlh sizlerede nasip etsin tam umudumu yitirmiştim artık 6 ay olmuştu tedaviye başlayalı cnm iki kutu al dedi doktorum 2 kutu aldım 5 gün içtim

Son düzenleme:

saol cnm inşlh isteyen herkese nasip etsin mevlam. ben ilaç içmeden hiç adet olmam ne bekarken ne evliyken hep ilaca mahkumdum yumurtamın olduğu her ayda çatlatma iğnessi yapırdı doktorum evet hamile kaldığım ayda yapıldım 36 saat sonra ilişki ve tek yumurta olmuştu

Son düzenleme:

inşlh cnm tedavini bırakmadan duanıda eksik etme bende artık olmayan her ay için tüp bebek diyorduk eşimle hatta önce bi aşılama yapalım sonra direk tüp bebeğe geçelim diyorduk aşılama için para bile biriktirmeye başlamıştık benim doktorum mutlaka çatlatma iğnesi yaptırıyodu hiç şansa bırakmiodu cnm progestanmı verdi doktor yumurtanın çapının kaç olduğu söyledimi peki doktor çok önemli cnm bazı doktorlar insana boşa vakit harctiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…