Tesekkür ederim iyi dileklerin icin sizler icinde hep dua ediyorum hayırlıyla insallah biranönce mutlu haberlerinizi alirız
canım bende pco oldugu icin adetlerim cok düzensiz klomenide 3 ay kullanip sonuc alamayinca aşılamaya gectik ilk tedavimde günde bir defa 75 doz gonal-f vurdum ve yumurtam büyüyünce ovıtrelle çatlatma ignesini yapıp ertesi gün eşimle aşılama icin hastaneye gittik fakat o ay malesef tutmadi
sonraki ay yine aynı sekilde gonal-f ignemi sonrasinda catlatma ignemi vurdum ama bu sefer aşılama yapmadık doktor ilişkiye birakacagiz dedi ve söyledigi günlerde iliskiye girdik ve o ay hamile kaldim fakat 4 haftalık düsük yaptım
ayni surec ücüncü defa tekrar basladi gona-f, catlatma ignesi ardindan iliski ve suan 6,5 haftalık hamileyim ama bu sefer doktorum düşük tehlikesine karşı progesteron iceren bir jel verdi gunde iki defa uyguluyorum sanirim 3 ayi bitirene kadarda kullanacagim cok şükür bir problem yok
sormak istedigin birsey olursa lütfen sor bildigim birseyse yardımcı olmak isterim
sevgiler...
Bu arada benim düşük yaptigim hamileligimde 1 yumurtam, suankinde ise 2 yumurtam buyümüstü ama aslında önemli olan yumurta sayısından cok yumurtanin kaliteli olmasi