klomen kullanıp yumurtası büyümeyenler yada geç büyüyenler yardım

kızlar tedaviden ziyade meryem suresini okudum ve sureyi okuduktan sonra sadece bir kez adet oldum. meryem suresi kuranı kerimde bulabilirsiniz ben arapça bilmediğim için türkçeden okudum 41 gün hiç bırakmadan kesinlikle ara vermeden okunması gerekiomuş bide secde ayeti o secdesinide yapmayı unutmayın ben okudum allahtan istedim herşeyden önce allahtan isteyin meryem suresi diye yazdığınızda netten çıkar zaten kendinizde araştırma yapabilirsiniz tedaviler sadece vesile şifa allahtan

bende anneme söyledim benim için okuyor :) bende başlayacağım okumaya. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

senn adına çok sevndim canım peki kaç doz klomen kullandım canım benm ve kilo problemin vrmıydı

canım meraba yazını okuyunca yazmak ıstedım bende ılk ay klomen kullandım ama sonuc yumurtalıklarım buyumedı eve geldım ve ınternetten yumurtalık buyutucu kurler aramaya basladım ve ıbrahım saracoglunun ıncır kurunu gordum ıkıncı ay yıne klomene basladı dr ılaca baslayınca ben ıncır kurune de basladım ve kontrol ıcın dr gıttıgımde dr bıle sasırdı 3 tane yumurtam buyumustu ve en buyugu 22 mm dı dr hemen catlatma ıgnesı vurdu ve soyledıgı gunlerde ılıskı onerdı ve ben o ay hamıle kaldım doktorum bu hamılelıgı bekledıgını soylemıstı ama 4 haftalık ken dusukle sonuclandı rahıme yerlesemedı yanı dıyecegım o kı ılacın yanında ek olarak kurlerden yap derım allah yar ve yardımcın olsun

sağol canım gelecek ay mutlaka yapacağım teşekkrü ederim

senn adına çok sevndim canım peki kaç doz klomen kullandım canım benm ve kilo problemin vrmıydı

kilo problemim yok cnm sbah 2 akşam 2 günde 4 tane içtim cnm ama 3 gündür çok kötüyüm kanamam var yatıyorum bakalım inşlh düşük olmaz çok korkuyorum

arkadaşlar RABBİM bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...

eses63 dikkat et kendine duanı et inşallah bişey olmaz..RABBİM evladının yüzünü gösterir sana inşallah..

bende klomen kullandım iğnemi oldum bekliyorum..bat 6 aralık..ama 2 gündür kasıklarım ağrıyor..bi de klomen kist de yapıyor galiba böyle biişey başına gelen oldu mu? bu kez beklemeyi bıraktım buna taktım

tabi ki her şey RABBİM den... OL DER OLUVERİR..

Hiç üzülme canım bendede pco var ve bende klomenı 4ay günde 3 kez kullandim ama yumurtalarımda en ufak bir büyüme olmadı ve doktorum igneye başlattı aşılama tedavisine ve hiç büyüyecegini sanmadigim yumurtalarim cok güzel büyüdü hatta dün hamile oldugumu ögrendim ve bebegimin kesesini bile gördüm allahım biranönce sanada nasip etsin insallah...

gecen ay bunlari yazmistim. Bu ayki tedavimde yasadiklarimi paylasayim dedim. Yine gunde 2 kullandim hapi. gecen ay incir yedigimde buyumeye basladi diye incir de yedim arada. 11. gunde 4 tane buyuk yumurtam olmus 16 17 17 21 .. 12. Gun ignemi vuruldum simdi bekliyorum :)
Ben bu dwgisimi incire bagladim. ins guzel sonuclanir.

canım merhaba ewet klomen kıst yapıyo ama doktorum onemlı olmadıgını soyledı ben hamıle oldugumu ogrendıgımde klomenden dolayı olusmus bır kıstım vardı dr bısey olmaz dedı ben dusuk yaptım dusukle beraber o kıste gıttı

Bu2. Klomen kullanisim.oncekinde12.gun yumurta buyumemisti 7mm dedi.budaoyle oldu. Su anda da adet gormem lazim ama olmadi .cok sıkıntı liyim. Surekli wcye gidip bakiyrm acaba oldu mu diye.adet olunca hsg istedi. Domtora gitmekten biktim artik.inat ettim gitmicem diye ama napicam bilmiyrm

doktora gitmelisin bence adet olduktan sonra git doktoruna başka ilaca başlar yada dozunu artırır. hemen pes etmemelisin

arkadaslar bende klomen kullandım ancak hıçbır degısme olmamıs bu sekılde ıgneye baslayamayaız dedı (( 6aydırda ılac kullanmasam hıç adet gormuyorum hsg cekıldı sukur bır slklntı yok kist yok rahim temiz dedi doktor ama hormon bozuklugu varmıs buna baglı olarakta 15ayda 27 kılo aldım suan 77kiloyum doktor bu sekılde hamıle kalamazsın dıyor (( bugun baska bır doktora gıttım gnoleft dıye bır ıgneden bahsettı ısmını yanlıs yazmıs olabılırım sadece bır taneymıs hormonları duzenlıyormus ve heyet tarafından yazılıyormus bunun hakkında bılgısı olan var mı...???

doktora gitmelisin bence adet olduktan sonra git doktoruna başka ilaca başlar yada dozunu artırır. hemen pes etmemelisin

adetimin 3. günü klomene başladım iki gündür adet ağrısı çekiyorum ADETİME 12 GÜN VAR DAHA, kasıklarımdaa ağrı çok fazla 38 mm olmuş yumurtalığım bu sefer bebeğim geliyor mu yoksa yumurta büyümesi mi bilemedim yardımcı olurmusunuz kızlar :26:

Son düzenleme:

bende geçtiğimiz ay kullandım benimde çok ağrıdı kasıklarım ve belim. hatta kasıklarımda batmalar falan vardı. bende acaba bebekmi tutunuyor falan diye ümitlenmeye başlamıştım. doktorumu aradım sordum. normal dedi vücuda horman takviyesi yaptık vücut tepki veriyor dedi. benim tavsiyem fazla dinleme kendini ve ayaklarını sıcak tut benim kasık ağrılarım azaldı :)

evet aynısını bana doktormda dedi ama bi umut iştee yumurtalığın büyümüş çalışmalara devam ediyorsun herşey yolunda çok şükür ister istemez bi beklenti içine giriyorsun senin bebek olmadı galiba geçen ay? bu ayda devam ediyormusun kullanmaya yada doktora falan gittinmi yumurtalık ölçümü için?

ben dün doktora gittim :) fazla uğraşmamak için tüp bebeğe başlayacağım bu ay. benim durumum senin için ümitsizlik olmasın sen anladığım kadarıyla yeni evlisin.

ben dün doktora gittim :) fazla uğraşmamak için tüp bebeğe başlayacağım bu ay. benim durumum senin için ümitsizlik olmasın sen anladığım kadarıyla yeni evlisin.
Evet cnm yeni evliyim bn ama hic korunmadim ilk günden hamile kalirim diye düşünmüştüm ama bu hamilelik olayi mucize gibi bisey galiba senin için hayırlısı olur inşallah umarim en kisa zamanda bebisin olur

Evet cnm yeni evliyim bn ama hic korunmadim ilk günden hamile kalirim diye düşünmüştüm ama bu hamilelik olayi mucize gibi bisey galiba senin için hayırlısı olur inşallah umarim en kisa zamanda bebisin olur

bende polikist olduğum için hiç korunmadım. ama sen daha yeni evlisin. benim tavsiyem kafana takma ve acele etme. Rabbim vereceği zamanı bilir. Ayrıca doktorlar bile 1 yıldan önce tedavi etmiyorlar.inşallah çok gecikmeden hayırlısıyla bir bebeğin olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…