- 19 Aralık 2023
- 1.654
- 933
- 43
- Konu Sahibi nergiscicegi6
Kızlar Klomen içtim bu ay günde 2 kez ama bugün doktorum baktı hiç yumurta büyümemiş. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaBuyudu hemde baya büyüyüp kiste dönüştü![]()
Sağolasın cnmYaao da kötü olmuş geçmiş olsun
![]()
İnşallah canım senin deSağolasın cnminsallah senn kendiliginden büyür
5.günü başladım canımAdetin kaçıncı günü başladın klomene
ne zaman başladınız ve kaç gün kullandınız ve kaçtane içtinizKızlar Klomen içtim bu ay günde 2 kez ama bugün doktorum baktı hiç yumurta büyümemiş. Böyle bir şey yaşayan var mı?![]()
Adetimin 5.günü başladım günde 2 kez şeklinde içtimne zaman başladınız ve kaç gün kullandınız ve kaçtane içtiniz
Durumunuz ne acaba büyüdü mü yumurtalarınız ? Bugün benimde kontrolüm vardı banada etki etmemiş en büyü 9x9 kalmış yumurta. Bende günde bir içiyordumAdetimin 5.günü başladım günde 2 kez şeklinde içtim
Selam canım evet bir yumurtam büyümüş 13.5mm ulaşmış umarım seninki de büyümüştür, ben ekstra olarak kuru incir yedim bu süreçte belki katkısı olmuşturDurumunuz ne acaba büyüdü mü yumurtalarınız ? Bugün benimde kontrolüm vardı banada etki etmemiş en büyü 9x9 kalmış yumurta. Bende günde bir içiyordum![]()
Adetinizin kaçıncı günü 13.5 oldu acaba. Ben daha bugün gittim bidaha çarşamba gel dediler inşallah büyür o zamana kadar. Birde rahim kalınlığınız nasıl çıktıSelam canım evet bir yumurtam büyümüş 13.5mm ulaşmış umarım seninki de büyümüştür, ben ekstra olarak kuru incir yedim bu süreçte belki katkısı olmuştur
adetin 3. günü başlayın daha çok etkisini görürsünüz bn o şekilde kullanıyorum dozu da sabah öğle akşam içiyorum gayet sağlıklı büyüyor 5 gün içiyorsunuz bırakıp testlerle yumurtlama gününü yakalayıp değerlendirebilirsinizAdetimin 5.günü başladım günde 2 kez şeklinde içtim
Kalınlığı bilmiyorum canım. Adetin 14.gününe denk geliyor sanırımAdetinizin kaçıncı günü 13.5 oldu acaba. Ben daha bugün gittim bidaha çarşamba gel dediler inşallah büyür o zamana kadar. Birde rahim kalınlığınız nasıl çıktı
Teşekkür ederiiimadetin 3. günü başlayın daha çok etkisini görürsünüz bn o şekilde kullanıyorum dozu da sabah öğle akşam içiyorum gayet sağlıklı büyüyor 5 gün içiyorsunuz bırakıp testlerle yumurtlama gününü yakalayıp değerlendirebilirsiniz