Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanırken çatlatma iğnesi şart mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kupkubra

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
52
24
18
Doktorum 2 ay kullanmam için klomen verdi hamile kalamazsan yine gel dedi burada okuduğum kadarıyla klomen kullananlar çatlatma iğnesi de olmuş ama doktorum bana öyle bişey demedi yumurtlama ve çatlamada sorunum yok sadece hamile kalamadığım için klomen verdi ama yine kalamadım hastalığım bitince tekrar gideceğim ama kist mi oluşmuştur bilgisi olan var mı

Doktorum 2 ay kullanmam için klomen verdi hamile kalamazsan yine gel dedi burada okuduğum kadarıyla klomen kullananlar çatlatma iğnesi de olmuş ama doktorum bana öyle bişey demedi yumurtlama ve çatlamada sorunum yok sadece hamile kalamadığım için klomen verdi ama yine kalamadım hastalığım bitince tekrar gideceğim ama kist mi oluşmuştur bilgisi olan var mı
Muayene olmadan bilemezsiniz kist var mı yok mu. Oluşma ihtimali var tabii ki

Öyle şey olmazki başı boş kullanılacak ilaç değil takip gerekli benim 7 yumurtam gelişti klomen ile çatlatma iğnesi olmasa kistim olurdu

Bense catlatma iğnesi olmadım doktorum kendi akısına bırakalım dedi ama sürekli kontrole cagıriyor catlama oldumu diye

şahsen benim doktorumda hiç öylee yapmadııı ben bizaman sonra böyle birşey olduğunu duyduktan sonra şaşırdımm benim doktorum niye çatlatma iğnesi vurdurmadı diye demekkii gerek duymadıı demekki çatlıcak hale gelmiştii
tercih etmedii

şahsen benim doktorumda hiç öylee yapmadııı ben bizaman sonra böyle birşey olduğunu duyduktan sonra şaşırdımm benim doktorum niye çatlatma iğnesi vurdurmadı diye demekkii gerek duymadıı demekki çatlıcak hale gelmiştii
tercih etmedii
Bende buradakileri okuyunca kendi kendime dedim bana niye vermedi diye

• Beğen
Reactions: Jou
Evet canım doktorumda demekki ondan vermemiş ama versede vermesede işe yaramadı bana klomen🤷‍♀️
Bana doktorum letu verdi dün kontrol etti gayet iyi dedi günler verdi degerlendir dedi adetin 3 gün gecikirse kan ver dedi inş hayırlı sağlıklı bir gebelik olur saglikli hayırlı evlatlarımiz olur inşAllah canım isteyen hepimizin

Bana doktorum letu verdi dün kontrol etti gayet iyi dedi günler verdi degerlendir dedi adetin 3 gün gecikirse kan ver dedi inş hayırlı sağlıklı bir gebelik olur saglikli hayırlı evlatlarımiz olur inşAllah canım isteyen hepimizin
Amiin inşaalahh allahım sana uğraştırmadan tez zamanda nasip etsin ❤

tercih etmedii
Yazdıklarınızı okudukça içim çok rahatladı kendimi suçlu hissetmiştim benim yüzümden hamile kalamıyorum diye

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X