KLOMEN KULLANLAR?

Yaa çok güzel ilk deneme Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum dua ile et nolur hamilelerin duası kabul olur inşallah bizimde ilk deneme olur
Allah razı olsun canımm inşallah sende hemencecik kavuşursun bebişine , Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah her isteyene sonuçlarını bekliyorum

İnşaallah hepimizin hayır ile hemencecik olur .
Bugün geldim doktordan 3.aydayım. istediği kadar büyümemiş.yumurtanın boyutu 11mm olmuş.
Bu ayda kalacak sanırım.
Ne olacak bilmiyorum hap etki etmiyor sanırım bana

ben klomenden sonra artı olarak fostimon iğne kullandım yumurta büyüsün diye, istersen gelecek ay doktoruna bir sor.
Ayrıca ilk gebeliğimde kontrollerde benimde yumurtam büyümemişti sonradan büyüyp kendi kendine çatlamış geç döllenme oldu, ümitsizliğe kapılma Rabbim hayırlı vakitte nasip eder inşallah

Şimdi anladim cnm çok teşekkürler . Ama o zamana kadar korunmasız ilişki sorun yaratmaz demi

Aynen zaten senin msjini önce okumuştum geç döllenme oldu demiştin. Aklıma ilk bu geldi . İnşaallah benimde öyle olur diye ama sonrada diyorum büyüse acaba çatlar mi...

Ümitsizliğe kapılmak istemiyorum evet ama yine de ister istemez kötü hissediyor insan .

İnşallah Sen gönlünü ferah tut hemen olmuyosa vardır bir hayır en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde olur inşallah stres yapmamaya çalış tez vakitte hayırlı haberlerini alırız inşallah.

İnşaallah canım benim . Bekliyoruz bakalım

Burada hemen hemen aynı zamanlarda tedavi görüyoruz kızlar hamile kalan olursa yazsın lütfen

Kızlar Estrofem kullanıyorum Klomen ile birlikte iki gündür. Adetliyken başladım bu ilaç yani Estrofem mı yoksa klomen mi bimiyorum ama kanamam çok fazlalasti 4.gun olmasına rağmen adetin . Bu surec nasıl olur acaba bilen var mı adet keser mı fazlalastirir mı ne olur ?

Klomeni bende adetliyken kullandım canım ilk 3 gün benimde çok yoğundu aşırı ağrılıydı bide,hormon ilacı olduğu için belki etkilemiş olabilir

Klomeni bende adetliyken kullandım canım ilk 3 gün benimde çok yoğundu aşırı ağrılıydı bide,hormon ilacı olduğu için belki etkilemiş olabilir
Canım teşekkürler bi şey daha sorucam pıhtılaşma yaparmı acaba bu ilaçlar Estrofem mesela korkuyorum daha önce yaşadığım icin

Bende tam bilmiyorum ama bende regliyi bekliyorum başlamak için ama büyümeyince dozunu arttırıyorlarmış ilacın, diğer sayfalarda okumuştum
Doktora sordum aslında ilaca devam edeyimmi diye doktor da kan tahlili aldı, ilaca devam etme pazartesi gel bakalım dedi. Bakalım pazartesi nolcak.

Düzenli adet de görüyorum aslında niye oluşmamış anlayamadım. Hap da kullandığım için baya ümitlenmiştim ya üzüldüm bakalım hayırlısı pazartesi tekrar gideceğim. Sizin de hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıklıca hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

İnşallah bacım çok sağol tez vakitte sende alorsın hayırlı haberi inşallah ben klomenle beraber artı olarak yumurta büyütücü fostimon iğne kullandım, eğer bu ay gebeliğin olmazsa doktoruna danış istersen

ilkinde sadece klomen bu gebeliğimde klomen + fostimon + ovitralle

Doktora sordum aslında ilaca devam edeyimmi diye doktor da kan tahlili aldı, ilaca devam etme pazartesi gel bakalım dedi. Bakalım pazartesi nolcak.
Valla bende ümitliyim ilk kez başlıcam kullanmaya seni anlıyorum büyümezse bende çok üzülürüm bakalım hayırlı belki geç büyür hemen ümidini yitirme tatlım

Canım teşekkürler bi şey daha sorucam pıhtılaşma yaparmı acaba bu ilaçlar Estrofem mesela korkuyorum daha önce yaşadığım icin
O ilacı ben kullanmadım canım klomen belki yoğunluk yasatır,pıhtılaşma derken adetinin yoğun pıhtı halinde gelmesimi? Eğer öyleyse geçen adet dönemimde benimde öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…