Hayır canım adetin 11.günü 5-6 mmdi doktorum ince gördü ve estrofemi iğne olarak verdi 5 gün çatlama olduğu gün 9-10 mm olmuştuKuzum yumurta çatladığında rahim 5-6 mm miydi?
Merhaba, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.13 nisan adetin ilk günü 16 nisan klomene başladım günde 3 hap şeklinde. Geçen ay letu kullanmıştım ama yumurtlama olmadı büyümedi yumurtalar. Yarın kontrolüm var inşallah yumurtalar büyümüştür travma oldu artık yumurta büyümemesi. Gelişmeleri buraya güncellerim. Var mı başka klomen kullanan birlikte paylaşalım sürecimizi
23 nisan adetin 11.günü kontrolden geldim. Sağ tarafta 11 ve 12 mm iki dominant yumurta görüldü daha ufakları da var dedi. Rahim duvarı biraz ince kalmış dedi 5-6 mm yazıyordu kağıtta. Pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşallah çatlama olur
27 nisan adetin 15.günü kontrolden geldim. Yumurtlama olmuş hem de sağ tarafta iki tane heyecanlı günler başladı
30 nisan adetin 18.günü dpo 3. Ayaklarım buz gibi ama ateşim 37.1. Birde meme ucunda ağrı var
1 mayıs adetin 19.günü dpo 4. Belirtilerde hafiften azalma var sanki meme ucumdaki düne göre biraz azalmış gibi kasıklarda da pek hareket yok. Bakalım hayırlısı
5 nisan dpo 8. Her adette mutlaka kocaman çıkan adet sivilcem çıktı çenemde. Bu sivilce çıkıp adet olmadığım zaman yok maalesef. Umutluydum bu ay ama buraya kadarmış umudumadet olurum kesin diye test yaptım negatifimi görüp oturayım diye. İlk 6-7.dakikalarda çok silik çizgi belirdi ve durdukça baya belirgin oldu. İnşallah gerçektir bakalım yarın yine yaparım
Eki Görüntüle 3730693
Yukardaki dpo 8deki test yalancı pozitifdi. Dpo 11e kadar testlerim negatif oldu burdan dönmez artık diye yapmayı bırakmıştım. Daha sonra dpo 14 yani adet günü sabah çoookk az pembe lekelenmem oldu ben gelir diye bekledim ama gelmedi sadece bir kere oldu ve kesildi. Lekelenme kesilince test yaptım veeeee POZİTİF inanamadım ilk başta. Ertesi gün tekrar yaptım ve koyulaşmıştı dünyalar benim oldu. Buda testiminşallah sağlıcakla ilerler ve sağlıcakla kucağıma alırım
Eki Görüntüle 3733057
14 mayısta kan verdim HCG değerim 44,7 çıktı
16 mayıs ikinci kan testi 98,7 çıktı çok şükür sağlıklı artış olmuş
25 mayıs çok şükür bügün kese ve bebeği gördüm sevinçten ağladım
Eki Görüntüle 3736696
3 Haziran çok şükür kalp atışını da gördüm haftasıyla da uyumlu çıktı
@candy birşey sorabilir miyim klomen günde üç tane kaç gün kullandın adetin 3.günü başlamışsın bende kullanmak istiyorum 2 yıldır gebelik yaşamadım çok istiyorum çatlatma iğnesi letu kullandım ama yok artık psikolojik olarak iyi değilim lütfen bana da destek olur musun13 nisan adetin ilk günü 16 nisan klomene başladım günde 3 hap şeklinde. Geçen ay letu kullanmıştım ama yumurtlama olmadı büyümedi yumurtalar. Yarın kontrolüm var inşallah yumurtalar büyümüştür travma oldu artık yumurta büyümemesi. Gelişmeleri buraya güncellerim. Var mı başka klomen kullanan birlikte paylaşalım sürecimizi
23 nisan adetin 11.günü kontrolden geldim. Sağ tarafta 11 ve 12 mm iki dominant yumurta görüldü daha ufakları da var dedi. Rahim duvarı biraz ince kalmış dedi 5-6 mm yazıyordu kağıtta. Pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşallah çatlama olur
27 nisan adetin 15.günü kontrolden geldim. Yumurtlama olmuş hem de sağ tarafta iki tane heyecanlı günler başladı
30 nisan adetin 18.günü dpo 3. Ayaklarım buz gibi ama ateşim 37.1. Birde meme ucunda ağrı var
1 mayıs adetin 19.günü dpo 4. Belirtilerde hafiften azalma var sanki meme ucumdaki düne göre biraz azalmış gibi kasıklarda da pek hareket yok. Bakalım hayırlısı
5 nisan dpo 8. Her adette mutlaka kocaman çıkan adet sivilcem çıktı çenemde. Bu sivilce çıkıp adet olmadığım zaman yok maalesef. Umutluydum bu ay ama buraya kadarmış umudumadet olurum kesin diye test yaptım negatifimi görüp oturayım diye. İlk 6-7.dakikalarda çok silik çizgi belirdi ve durdukça baya belirgin oldu. İnşallah gerçektir bakalım yarın yine yaparım
Eki Görüntüle 3730693
Yukardaki dpo 8deki test yalancı pozitifdi. Dpo 11e kadar testlerim negatif oldu burdan dönmez artık diye yapmayı bırakmıştım. Daha sonra dpo 14 yani adet günü sabah çoookk az pembe lekelenmem oldu ben gelir diye bekledim ama gelmedi sadece bir kere oldu ve kesildi. Lekelenme kesilince test yaptım veeeee POZİTİF inanamadım ilk başta. Ertesi gün tekrar yaptım ve koyulaşmıştı dünyalar benim oldu. Buda testiminşallah sağlıcakla ilerler ve sağlıcakla kucağıma alırım
Eki Görüntüle 3733057
Eki Görüntüle 3736696
6 temmuz 12.hafta ikili tarama çok şükür güzel geçti. Bebişimde erkek açıp açıp gösterdi sağolsun
Eki Görüntüle 3804008
Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah13 nisan adetin ilk günü 16 nisan klomene başladım günde 3 hap şeklinde. Geçen ay letu kullanmıştım ama yumurtlama olmadı büyümedi yumurtalar. Yarın kontrolüm var inşallah yumurtalar büyümüştür travma oldu artık yumurta büyümemesi. Gelişmeleri buraya güncellerim. Var mı başka klomen kullanan birlikte paylaşalım sürecimizi
Eki Görüntüle 3730693
Eki Görüntüle 3733057
Eki Görüntüle 3736696
6 temmuz 12.hafta ikili tarama çok şükür güzel geçti. Bebişimde erkek açıp açıp gösterdi sağolsun
Eki Görüntüle 3804008
Adetin 3.günü başladım 5 gün kullandım canım. Tabi önce düşük dozla başladım doktorum yavaş yavaş arttırdı benim pcos dirençli biraz o yüzden yüksek doz gerekiyor. Klomeni kendi başına kullanacaksanda bence tahmini yumurtlama günlerine yakın doktora git ultrasonla baksın yumurtalar kaç tane boyutları ne çatlayacak mı? Onlar ultrasonda anlayabiliyorlar çatlamak üzere olduğunu çünkü çatlayamazsa kiste dönüşür sonra yine uğraş dur. Bende çoookkk seneler uğraştım hiç ummadığım zamanda oldu hatta geç yerleşme oldu biliyor musun buna hiç inanmazdım herkesin dpo 10-11 de kabak gibi çıkıyor testte benim dpo 11e kadar ful negatifdi sonra yapmadım test. Adet olmayınca öyle tekrarladım çok silik çıkmıştı. Kesinlikle adet olana kadar umut hep var@candy birşey sorabilir miyim klomen günde üç tane kaç gün kullandın adetin 3.günü başlamışsın bende kullanmak istiyorum 2 yıldır gebelik yaşamadım çok istiyorum çatlatma iğnesi letu kullandım ama yok artık psikolojik olarak iyi değilim lütfen bana da destek olur musun
Sadece klomenle kaldın değilmi ben de doktorum günde 3 tane alıcam sabah öğlen akşam olmak üzere 5 gün kullanıp bırakılamaz sonra tahmini ne zaman gideyim doktoraAdetin 3.günü başladım 5 gün kullandım canım. Tabi önce düşük dozla başladım doktorum yavaş yavaş arttırdı benim pcos dirençli biraz o yüzden yüksek doz gerekiyor. Klomeni kendi başına kullanacaksanda bence tahmini yumurtlama günlerine yakın doktora git ultrasonla baksın yumurtalar kaç tane boyutları ne çatlayacak mı? Onlar ultrasonda anlayabiliyorlar çatlamak üzere olduğunu çünkü çatlayamazsa kiste dönüşür sonra yine uğraş dur. Bende çoookkk seneler uğraştım hiç ummadığım zamanda oldu hatta geç yerleşme oldu biliyor musun buna hiç inanmazdım herkesin dpo 10-11 de kabak gibi çıkıyor testte benim dpo 11e kadar ful negatifdi sonra yapmadım test. Adet olmayınca öyle tekrarladım çok silik çıkmıştı. Kesinlikle adet olana kadar umut hep var
Evet sadece klomenle çatlatma iğnesi olmadım kendi çatladı. Bence adetin 10.günü git gerisini doktorda yönlendirir zatenSadece klomenle kaldın değilmi ben de doktorum günde 3 tane alıcam sabah öğlen akşam olmak üzere 5 gün kullanıp bırakılamaz sonra tahmini ne zaman gideyim doktora
Çok teşekkür ederim müjdeyi alırsan haber ver senin için dua edicemEvet sadece klomenle çatlatma iğnesi olmadım kendi çatladı. Bence adetin 10.günü git gerisini doktorda yönlendirir zaten
Klomenı ne kadar sure cpcuk olmayınca veriyor ben mega moms kullanıyorum bı yıldır olmuyorBen de bu ay klomen kullandım ilk kez. 1 Nisan sat. Günde 2 kez kullandım. Sol yumurtalikta hiç büyümemiş. Sağda 18 ve 19 mm iki yumurta büyümüştü çatlatma vs yaptırmadı doktorum. İlişki günlerini verdi. Şimdi bekliyorum bakalım.
Sağol canım. Birde küçük bir tavsiye daha eşine de ballı ceviz yedir değerleri iyi bile olsa yedir bende hamile kaldığım ay yedirdim onun da faydası olduğunu düşünüyorumÇok teşekkür ederim müjdeyi alırsan haber ver senin için dua edicem
Satılan birşey mi yoksa bildiğimiz cevizi bala bandırmamıSağol canım. Birde küçük bir tavsiye daha eşine de ballı ceviz yedir değerleri iyi bile olsa yedir bende hamile kaldığım ay yedirdim onun da faydası olduğunu düşünüyorum
Bildiğimiz cevizi elinle küçük küçük böl üzerine bal dök her gün sabah akşam birkaç tatlı kaşığı yedirSatılan birşey mi yoksa bildiğimiz cevizi bala bandırmamı
Klomen gibi tedavilere başlamak için kadın 35 yaşın altındaysa 1 yıldan sonra başlıyorlar genelde. 35 yaştan büyükse 6 ay hamile kalmayınca başlıyorlar. Benim size tavsiyem bu klomen gibi yumurta geliştiricilerden önce rahim filmi isteyin doktorunuzdan. 3 ay klomen kullandım. Her bir ay da çifter üçer yumurta gelişti ama hamile kalmadım. Çünkü tüplerimin ikisi de tıkalıymış. Şimdiki aklım birkaç ay önce bende olsaydı önce rahim filmi çektirirdim.Klomenı ne kadar sure cpcuk olmayınca veriyor ben mega moms kullanıyorum bı yıldır olmuyor
Suan hamile mısınız acabaKlomen gibi tedavilere başlamak için kadın 35 yaşın altındaysa 1 yıldan sonra başlıyorlar genelde. 35 yaştan büyükse 6 ay hamile kalmayınca başlıyorlar. Benim size tavsiyem bu klomen gibi yumurta geliştiricilerden önce rahim filmi isteyin doktorunuzdan. 3 ay klomen kullandım. Her bir ay da çifter üçer yumurta gelişti ama hamile kalmadım. Çünkü tüplerimin ikisi de tıkalıymış. Şimdiki aklım birkaç ay önce bende olsaydı önce rahim filmi çektirirdim.
Benım bi cocugum var tuplerın tıkalı olma ihtimali var mıdır acaba bir yıldır deniyoruz cunkuKlomen gibi tedavilere başlamak için kadın 35 yaşın altındaysa 1 yıldan sonra başlıyorlar genelde. 35 yaştan büyükse 6 ay hamile kalmayınca başlıyorlar. Benim size tavsiyem bu klomen gibi yumurta geliştiricilerden önce rahim filmi isteyin doktorunuzdan. 3 ay klomen kullandım. Her bir ay da çifter üçer yumurta gelişti ama hamile kalmadım. Çünkü tüplerimin ikisi de tıkalıymış. Şimdiki aklım birkaç ay önce bende olsaydı önce rahim filmi çektirirdim.
Umarım hamileyimdirSuan hamile mısınız acaba
Onu en iyi doktorlar bilir. Ben sadece kendi tecrübemi anlatabilirim. İlk reglinizde bir uzmanla görüşürseniz bilgi verecektir. Bazen prolaktin yüksekliği de engel oluyor. Tsh hormonu bazen engelleyebiliyormuş. Mesela birkaç yakınımda idrar yolu enfeksiyonu da engel olmuştu. Tedavi olunca hamile kaldılar vs. Birden çok sebebi olabilir. Benim hikayemde 1,5 yıldır deniyorum. Önce eşimde sperm ileri hareketlilik 0 çıktı . Takviyeyle düzelttik. Mayıs, Haziran, temmuzda klomen kullandım ki bence kullanmama gerek yoktu. Yumurtlamayla ilgili bir sıkıntım olmadığını biliyordum. Yine olmadı. Rahim filmi çekilirken basınçla açtılar tüpleri. Bilmiyorum göründünüz mü ama bir doktora görünün. Hormon vs her şeye bakılır. Tahmini sorarsanız da herhalde daha önce hamile kalan birinin tüpleri açıktır. En azından gebe kalmaya yetecek kadar.Benım bi cocugum var tuplerın tıkalı olma ihtimali var mıdır acaba bir yıldır deniyoruz cunku
Gebe kalabildin miBen de bu ay klomen kullandım ilk kez. 1 Nisan sat. Günde 2 kez kullandım. Sol yumurtalikta hiç büyümemiş. Sağda 18 ve 19 mm iki yumurta büyümüştü çatlatma vs yaptırmadı doktorum. İlişki günlerini verdi. Şimdi bekliyorum bakalım.
Hayır malesef klomen yumurta gelistirici. İşini yaptı ama rahim filminde tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı açıldı. Boşuna kullanmışım. Gördüğüm her yerde de yaziyorum önce rahim filmi çektirin. Boşa zaman kaybı. Tüpler tıkalıysa ki inşallah sizin değildir bir değil 10 yumurta büyüse faydası yokGebe kalabildin mi
Fatos_ozen63 instgram hesabim yazarsan ordan konuşuruz canmHayır malesef klomen yumurta gelistirici. İşini yaptı ama rahim filminde tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı açıldı. Boşuna kullanmışım. Gördüğüm her yerde de yaziyorum önce rahim filmi çektirin. Boşa zaman kaybı. Tüpler tıkalıysa ki inşallah sizin değildir bir değil 10 yumurta büyüse faydası yok