mrb arkadaslar klomen kullandıktan sonra doktoruma bugün gittim kontrol icin gayet iyi dedi istedigim boyut agelmiş dedi ve catlatma iğnesi yazdı yazdıgı iğneyide hic bir yerde bulamadım 3 ay olmuş üretilmeyeli ama doktorum dediki bulamaya bilirsin önemli deil vurulmasamda olurmu acaba iğneyi bulamadım ve bugün vurulmmamı söyledi ne yapsam acaba?
mrb arkadaslar klomen kullandıktan sonra doktoruma bugün gittim kontrol icin gayet iyi dedi istedigim boyut agelmiş dedi ve catlatma iğnesi yazdı yazdıgı iğneyide hic bir yerde bulamadım 3 ay olmuş üretilmeyeli ama doktorum dediki bulamaya bilirsin önemli deil vurulmasamda olurmu acaba iğneyi bulamadım ve bugün vurulmmamı söyledi ne yapsam acaba?
canım eğer klomen kullandıysan çatlatma iğnesinideee vurdurman lazım yumurtanın çatlamaması adetinin düzeninii bozar bende 4 kez yumurta takibim yapıldı ve iğneleri buldum ve vurdurdum bu işlerde hiçbir sosyal güvencesi işe yaramıyo hep dışardan özel oldum bir eczanedee olmassa mutlaka öbüründe olur ararştır bul vurdurr ben 3 kez 30 tl aldım ensonuncusuna 90 tl verdim dışardan aldığındaa fiyat buu mutlaka vurdur derim doktorun ne dedii benim doktorum mutlaka vurulmamın gerekli olduğunuu söyledii bu işin düzenii her kadındaa aynı değişmez demiştii..benn şimdii enson rahim filmii çekildimm 2 ayy normal yolla denicezz sonrasındaa aşılamaa yaptırcam 1 ay geçtii ikinnci ayımdayım ocak ayındaa kesin adımlar atmaya başlıcam sanadaa geçmiş olsunn rabbim sabır versin hayırlısınıı iste dile dua ett canım.kendine iyi bak
bende aynı ilaçtan kullandım bugün muayene olduğumda gayet iyiydi bencede iğneyi vurdur çünkü kendinden çatlama olsaydı gelişmesi için ilaçta vermezdi benim arkadaşım var oda aynı tedaviyi gördü fakat onun doktoru yumurta gelirtirme iğnesi verdi sonradanda çatlatmayı vurdurdu şimdi hamile inşaaallah bzilerde hayırlı bir sonuç alırız diye dua ediyorum rabbim yardımcımız olsun
ARKADASLAR TŞKLER İLGİNİZE doktorum yazdı ama bulamazsan vurdurma önemli deil dedi ayrıca arkadaslar güünnü gününe adet oluyorum ben bu catladıgı anlamına gelmezmi günü ve saati şaşamıo bende bişey anlamadım bütün mersini aradık ama bulamadık üretimi durmuş iğnenin maden bulamassın diosun neden bu markayı yazdı anlamadım bide bugün vurulmamı söyledi yaırın vurulsam ne olur sorun olurmu acaba :S
ARKADASLAR TŞKLER İLGİNİZE doktorum yazdı ama bulamazsan vurdurma önemli deil dedi ayrıca arkadaslar güünnü gününe adet oluyorum ben bu catladıgı anlamına gelmezmi günü ve saati şaşamıo bende bişey anlamadım bütün mersini aradık ama bulamadık üretimi durmuş iğnenin maden bulamassın diosun neden bu markayı yazdı anlamadım bide bugün vurulmamı söyledi yaırın vurulsam ne olur sorun olurmu acaba :S
başka bir marka al aynı işi yapan çeşitli iğneler var en doğrusudaa doktorunla konuşş başka yazsın adet olman demekk yumurtanın çatlamasıı demek doğruu amaa unutma bitanee yumurrtlamıyosun birçoktanee ve buu ilaçlar yumurta sayısınıı ve boyutunuu çoğaltıyor ve çatlamayan yumurta sana kist olarakk dönebiliyoo yada bir sonraki aya çatlıyoo amaa döllenmiyoo mersin kozmopolitik bir yer emin oll bulursun tıp fakultesinin ordakkii eczanelerree gitt dikkat ett kendine canım rabbim yardımcın olsun