- 20 Ağustos 2023
- 1.708
- 742
- 43
- 29
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Negatif canım benim . Ben 11.günümde kan vermiştim <1,20 çıkmıştı . şimdi diğer ay reglim 3 gün gecikmeli oldu ve normalde 7 gün sürüyordu 3 gün sürdü . Bu ay evde ovülasyon denemeye karar verdim olmaz sa yine diğer ay doktoruma devam edip femara isteyeceğimNe oldu canım sonucun benim de bugün 8. Günüm
Ben de bu ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum yarın 10 günbolacak evde gebelik testi yapacağım ama umudum yok senin hiç gebelik oldu mu pekiNegatif canım benim . Ben 11.günümde kan vermiştim <1,20 çıkmıştı . şimdi diğer ay reglim 3 gün gecikmeli oldu ve normalde 7 gün sürüyordu 3 gün sürdü . Bu ay evde ovülasyon denemeye karar verdim olmaz sa yine diğer ay doktoruma devam edip femara isteyeceğim
Benim 3,5 yaşında oğlum var normal yollarla oldu şimdi 2. İstiyoruz 1 seneden fazladır olmadı canımBen de bu ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum yarın 10 günbolacak evde gebelik testi yapacağım ama umudum yok senin hiç gebelik oldu mu peki
Rabbim sana bağışlasın bu mübarek günde gönlündekini nasip etsin inşallah canım benim iki kaybım var bir bebeğimi 17+5 de birini de 5+3 kaybettimBenim 3,5 yaşında oğlum var normal yollarla oldu şimdi 2. İstiyoruz 1 seneden fazladır olmadı canım
İnşallah canım ama ben kan vermeyi düşünmüyorum zaten Çarşamba günü randevum var adetime de iki gün kaldı doktora gidince o test isterse öyle yaparım12. Günden sonra 3-4 çıkarsa kanda yükselme payı olabiliyor inşallah senin olur
Geç olsun tatlı olsun inşallah o zamanİnşallah canım ama ben kan vermeyi düşünmüyorum zaten Çarşamba günü randevum var adetime de iki gün kaldı doktora gidince o test isterse öyle yaparım
Çok üzüldüm başın sağ olsun Rabbim bundan sonra hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canımRabbim sana bağışlasın bu mübarek günde gönlündekini nasip etsin inşallah canım benim iki kaybım var bir bebeğimi 17+5 de birini de 5+3 kaybettim
Amin inşallah canım Allah razı olsun bebeğim vefat ettikten sonra 1 sene denedik olmadı ben de tedaviye başladım canım yarın test yapcam bakalımÇok üzüldüm başın sağ olsun Rabbim bundan sonra hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım
Neden vefat etti peki , inşAllah bu sefer tutmuşturAmin inşallah canım Allah razı olsun bebeğim vefat ettikten sonra 1 sene denedik olmadı ben de tedaviye başladım canım yarın test yapcam bakalım
Neden vefat etti peki , inşAllah bu sefer tutmuştur
Araştırdık canım rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden erken doğum olduNeden vefat etti peki , inşAllah bu sefer tutmuştur
Serkaj diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Rabbim boşlugunu doldursun canım inşAllahAraştırdık canım rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden erken doğum oldu
Evet serklaj dikiş adı amin inşallah Allah razı olsun rabbim evladını sana bağışlasın inşallah kardeşi olur hayitla sağlıklaSerkaj diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Rabbim boşlugunu doldursun canım inşAllah
Amin canım inşallah ben yarın test yapacağım bakalım çift çıkarsa kan veririmAmin bebegim hepimizin kucağı dolsun sağlıklı hayırlı evlatlarımızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?