Klomen+Ovitrelle 8.gün

sevgiiinur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
1.708
742
43
29
Kızlar iğnemin 8.günündeyim 3 gündür inanılmaz göğüs ucu ağrım sızım var . Bugun daha belirgin sızlanması . Sizce bişey var mıdır hiç test yapmadım Zaten yapsamda pozitif çıkar iğneden kaynaklı sağ tarafım sanki dolu gibi hapşırınca öyle hissediyorum inşAllah vardır. Benle aynı durumu yaşayan var mıdır acaba çok merak içindeyim

Ne oldu canım sonucun benim de bugün 8. Günüm
Negatif canım benim . Ben 11.günümde kan vermiştim <1,20 çıkmıştı . şimdi diğer ay reglim 3 gün gecikmeli oldu ve normalde 7 gün sürüyordu 3 gün sürdü . Bu ay evde ovülasyon denemeye karar verdim olmaz sa yine diğer ay doktoruma devam edip femara isteyeceğim

Ben de bu ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum yarın 10 günbolacak evde gebelik testi yapacağım ama umudum yok senin hiç gebelik oldu mu peki

Ben de bu ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum yarın 10 günbolacak evde gebelik testi yapacağım ama umudum yok senin hiç gebelik oldu mu peki
Benim 3,5 yaşında oğlum var normal yollarla oldu şimdi 2. İstiyoruz 1 seneden fazladır olmadı canım

12. Günden sonra 3-4 çıkarsa kanda yükselme payı olabiliyor inşallah senin olur

Benim 3,5 yaşında oğlum var normal yollarla oldu şimdi 2. İstiyoruz 1 seneden fazladır olmadı canım
Rabbim sana bağışlasın bu mübarek günde gönlündekini nasip etsin inşallah canım benim iki kaybım var bir bebeğimi 17+5 de birini de 5+3 kaybettim

Rabbim sana bağışlasın bu mübarek günde gönlündekini nasip etsin inşallah canım benim iki kaybım var bir bebeğimi 17+5 de birini de 5+3 kaybettim
Çok üzüldüm başın sağ olsun Rabbim bundan sonra hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım

Çok üzüldüm başın sağ olsun Rabbim bundan sonra hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım
Amin inşallah canım Allah razı olsun bebeğim vefat ettikten sonra 1 sene denedik olmadı ben de tedaviye başladım canım yarın test yapcam bakalım

Amin bebegim hepimizin kucağı dolsun sağlıklı hayırlı evlatlarımızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…