- 13 Şubat 2023
- 475
- 104
- 33
- 40
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Çok üzgünüm bugünBen 11. Gün de kan verdim temiz negatifti zaten 3 gün gecikmeli regli oldum . Şimdi ovülasyon deniyorum bugün 2. Ymiumurtlamayı yakaladım . Moralini bozma bütün aylar bizim sağlık sorunu olmasın yeterli
Benım 10. Gün negatıf 11. Gün çok sılık cızgıylr pozitif gördüm umudu kesmeyınnnnKızlar 10.gun ignede. Sabah ilk idrarla negatif. Moralim bozuldu çok bugünden umutluydum nedense. Döner mi sizce buradan
Yarin tekrar kan vereceğim canım dPozitif pozitif pozitittt 777777 aminnn
İnşallah teşekkür ederim inşallah öyle olurBenım 10. Gün negatıf 11. Gün çok sılık cızgıylr pozitif gördüm umudu kesmeyınnnn
Peki iğne vuruldugunuz gün dahil 10.gunmuydu?Benım 10. Gün negatıf 11. Gün çok sılık cızgıylr pozitif gördüm umudu kesmeyınnnn
Evet iğne dahılPeki iğne vuruldugunuz gün dahil 10.gunmuydu?
İnsan hemen olsun istiyor ama herşey nasip kuzum üzülme demeyeceğim insan ister istemez üzülüyorÇok üzgünüm bugün
11 de randevum var geceden beri ağrıdan kıvranıyorum saglı sollu yumurtalarım çatladımı merak ediyorum belki doktorda vitamin falan verir inifolic diye bi takviye varmış hem inisitol hem folik içerenNasip
..
Bu iğneden dolayı lh testleri de yanıltıyor 11 de git bakalım ne diyecek doktor. İnofolic ben de kullandım yumurtlamaya yardımcı oluyormuş yumurta kalitesini arttırıyormus. Bugün benim de sağlı sollu hafif sizilarim var. 11.gun yine TESTLERİM negatif herhalde 1 haftaya kalmaz gelir benim kırmızılar. Sen de doktordan çıkınca haber ver mutlaka merak ederim11 de randevum var geceden beri ağrıdan kıvranıyorum saglı sollu yumurtalarım çatladımı merak ediyorum belki doktorda vitamin falan verir inifolic diye bi takviye varmış hem inisitol hem folik içeren
11.gunum yine negatif burdan da dönmez herhalde .hafif ağrılarım var gelir benim kırmızılar yakindaEvet iğne dahıl
Kırmızılsr gelmedıkce umut var11.gunum yine negatif burdan da dönmez herhalde .hafif ağrılarım var gelir benim kırmızılar yakinda
Hayırlısı bakalımKırmızılsr gelmedıkce umut var
Benim 3 gün gecikmeli olmuştu iğneden sonra . Şimdi çıktık saglı sollu çatşamış prostegan verdi bide estrofeme devam et dedi rahimnduvarı şimdi iyi dedi geçen ay inceydi yine umutlu bekleyiş içerisindeyiz bakalımBu iğneden dolayı lh testleri de yanıltıyor 11 de git bakalım ne diyecek doktor. İnofolic ben de kullandım yumurtlamaya yardımcı oluyormuş yumurta kalitesini arttırıyormus. Bugün benim de sağlı sollu hafif sizilarim var. 11.gun yine TESTLERİM negatif herhalde 1 haftaya kalmaz gelir benim kırmızılar. Sen de doktordan çıkınca haber ver mutlaka merak ederim
Gelmesin gelmesinHayırlısı bakalım
Dönmez gibi canım üzmek istemiyorum ama11.gunum yine negatif burdan da dönmez herhalde .hafif ağrılarım var gelir benim kırmızılar yakinda
Şimdi yine test yaptım çatlamamış olarak göründü gerçekten yanıltı beni bu seferBu iğneden dolayı lh testleri de yanıltıyor 11 de git bakalım ne diyecek doktor. İnofolic ben de kullandım yumurtlamaya yardımcı oluyormuş yumurta kalitesini arttırıyormus. Bugün benim de sağlı sollu hafif sizilarim var. 11.gun yine TESTLERİM negatif herhalde 1 haftaya kalmaz gelir benim kırmızılar. Sen de doktordan çıkınca haber ver mutlaka merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?