- 6 Aralık 2022
- 171
- 28
- 28
- 26
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Ayy ederiiim inşallah dua bekliyorum yarın sabah erkenden test almaya gideceğimHaberdar et
Pozitif pozitif pozitittt 777777 aminnnAyy ederiiim inşallah dua bekliyorum yarın sabah erkenden test almaya gideceğim
Ayyy amiin inşallah inşallahPozitif pozitif pozitittt 777777 aminnn
Canım günaydın testi şimdi yaptım 3 dakika beklicem bakalım ama hiç umudum yok niyeyse yaPozitif pozitif pozitittt 777777 aminnn
Kacımcı gunkıCanım günaydın testi şimdi yaptım 3 dakika beklicem bakalım ama hiç umudum yok niyeyse ya
10. Gün bugünKacımcı gunkı
Dıger günler test yapmış miydi n negatif ı gördünmü yanı iğne etkısı gıtmısmıydı10. Gün bugün
Pozitif pozitif pozitittt 777777 aminnn
Yok hiç yapmadım ilk defa bugün yaptımDıger günler test yapmış miydi n negatif ı gördünmü yanı iğne etkısı gıtmısmıydı
İğne etkisidir yarın normal testle yeniden deneynAslında gözle görülür aşırı silik bir çizgi var ama zor görünüyor
Gerçekten mi kast testle mi deniyeyim adetim bir gün geçti şimdi baktım takvimeİğne etkisidir yarın normal testle yeniden deneyn
Bir de şuan da çizgi belirginleştiİğne etkisidir yarın normal testle yeniden deneyn
Ama çatlatma ıgnesı vuruldunuzBir de şuan da çizgi belirginleşti
Pozitif pozitif pozitittt 777777 aminnn
Ama çatlatma ıgnesı vuruldunuz
Kızlar 10.gun ignede. Sabah ilk idrarla negatif. Moralim bozuldu çok bugünden umutluydum nedense. Döner mi sizce buradanGünaydın canımİğnenin etkisidir kuzum sen yarın yine test yap
Ben 11. Gün de kan verdim temiz negatifti zaten 3 gün gecikmeli regli oldum . Şimdi ovülasyon deniyorum bugün 2. Ymiumurtlamayı yakaladım . Moralini bozma bütün aylar bizim sağlık sorunu olmasın yeterliKızlar 10.gun ignede. Sabah ilk idrarla negatif. Moralim bozuldu çok bugünden umutluydum nedense. Döner mi sizce buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?