Şuan negatif canım ya, inşallah yükselir adetin geçikirse tekrar verirsinBugün 12. Gün yarın adet günüm evet gribim serum taktırmak istedim hamilelik şüphesi var dedim hCG istedi 1.1 çıktı yükselme ihtimali var mıdır acaba ya yoksa kesin negatif mı yükselmez herhalde bundan sonra
Pek sanmıyorum yükselecegini ama adet belirtim de yokŞuan negatif canım ya, inşallah yükselir adetin geçikirse tekrar verirsin
Bilemiyorum ki adet olmazsan eğer doktoruna görün ne olur olmaz diyePek sanmıyorum yükselecegini ama adet belirtim de yok
Günüm yarın ama adet belirtim yok ovitrelle gecikme yaptırımı acabaBilemiyorum ki adet olmazsan eğer doktoruna görün ne olur olmaz diye
Adet gününde olanda var önceden olanda var ben erken oldum mesela tabi gecikme oluyor bazı kişiler de tam bilmiyorumGünüm yarın ama adet belirtim yok ovitrelle gecikme yaptırımı acaba
Bayramımız mübarek olsun hepimizin yok ben olmadım daha da olmazsam tekrar kan vericemAdet gününde olanda var önceden olanda var ben erken oldum mesela tabi gecikme oluyor bazı kişiler de tam bilmiyorum
Yarın 14. Günüm belki yarın yükselir değerBayramımız mübarek olsun hepimizin yok ben olmadım daha da olmazsam tekrar kan vericem
Aynen canım tekrar ver, seninde bayramın mübarek olsun canımYarın 14. Günüm belki yarın yükselir değer
InsaAllah Rabbim yüzümüzü güldürüriki ay üst üste denedim olmadı canım eşimde ileri hareket problemi var o yüzden aşılama tutar diye umuyorum
Ben qdet oldum maalesefAynen canım tekrar ver, seninde bayramın mübarek olsun canım
Yaa sağlık olsun canım Rabbim bu ay nasip etsin inşallah tez zamandaBen qdet oldum maalesef
Bu ay aşılama veya tüp bebeğe başlıycam nasip olırsa artıkYaa sağlık olsun canım Rabbim bu ay nasip etsin inşallah tez zamanda
İnşallah vardır ama inanki bende her türlü belirtiyi yaşadım sonradan çok üzüldüm üzülmemek istiyorsan gecikmeni bekle benceKızlarr adetime 10 gün kaldı bugün yere eğilip kalktıktan sonra karnıma bı şey saplandı gibi acı hissettim iki defa oldu daha önce yaşamamıştım düzenli ilişkimiz var bebek istiyoruz sizce yerleşme ağrısı gibi bı şey olabilir miii
Hayırlısı olsun inşallah bizde tüp bebek yapacağizBu ay aşılama veya tüp bebeğe başlıycam nasip olırsa artık
Fiyat için bilgi aldınız mı nerede yaptıracaksınızHayırlısı olsun inşallah bizde tüp bebek yapacağiz
Evet fiyatı 79 dediler ilaç hariç, büyük ihtimalle ankara bahçeci de yapacağız kurban bayramından sonraFiyat için bilgi aldınız mı nerede yaptıracaksınız
Çok pahalı ilaçlar dahil değil birde izmir'de 50 ile 60 bin ilaçlar hariç ilaçlar 20 25 arasıEvet fiyatı 79 dediler ilaç hariç, büyük ihtimalle ankara bahçeci de yapacağız kurban bayramından sonra
İzmir uygunmuş biz mecbur Ankara'da yapacağız araştırıyorum da bakalımÇok pahalı ilaçlar dahil değil birde izmir'de 50 ile 60 bin ilaçlar hariç ilaçlar 20 25 arası
Hayırlısı olsun inşallahİzmir uygunmuş biz mecbur Ankara'da yapacağız araştırıyorum da bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?