- 7 Mart 2023
- 325
- 103
- 23
- 28
Canim naptin merak ettim insallah güzel haberlerini almissindirDüşüğün olmasına çok üzüldüm insan o küçücük şeye o kadar umut bağlıyor ki, Allahım tekrar nasip etmiş inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınızyaşadığımız dönemde stressiz bi şey yapamıyoruz sanki ya uyandığımız an stres başlamış oluyor. Bu dönemde mümkün oldukça uzak durmaya çalışıcam inşallah 14 gün sonra güzel haberi vermek nasip olsun
Bugün iğnenin 16.günü, dün test yaptım var mı yok mu çözemediğim bi çizgi vardı ama aynı zamanda yok gibiydi de, bir daha da test yapmadım henüz adette olmadım, iki üç güne adet olmazsam tekrar test yaparım negatif çıkarsa doktora randevu alıp muayene olmayı düşünüyorumCanim naptin merak ettim insallah güzel haberlerini almissindir
Yanlış kişiye yazdınız herhaldeCanim naptin merak ettim insallah güzel haberlerini almissindir
canım merhaba,Bu ay aşılama veya tüp bebeğe başlıycam nasip olırsa artık
KAn ver istersen artik kesin cikarBugün iğnenin 16.günü, dün test yaptım var mı yok mu çözemediğim bi çizgi vardı ama aynı zamanda yok gibiydi de, bir daha da test yapmadım henüz adette olmadım, iki üç güne adet olmazsam tekrar test yaparım negatif çıkarsa doktora randevu alıp muayene olmayı düşünüyorum
Galiba öyle oldu kusura bakmayinYanlış kişiye yazdınız herhalde
Adet oldumKAn ver istersen artik kesin cikar
Rabbim en kisa zamanda hayirli sekilde yüzünü güldürsün insallah.Adet oldum
5 sene olacakcanım merhaba,
ilk olarak aşılama deneyebilirsin. ne kadar sürede olmuyor bebeğin?
Galiba öyle oldu kusura bakmayin
Kızlar klomen için adetin 5. Günü kullanmaya başla demişti bu standart mı bana kaç gün sürüyo diye sorduğu için mi böyle demiş olabilir? Normalde 5 gün sürerdi fakat dün bi üzüntü yaşadım bugün 3. Günüm baya bi azaldı sanki 5. Güne kadar sürmeyecek gibi erken biterse de klomene 5. Gün mü başlamalıyım sizce? İlk deneyimim olucak kafam karıştı biraz
5 sene olacak
Teşekkür ederimNe kadar sürdüğünün bir önemi yok. Adet başlangıcının 5. Günü ilaca başlayabilirsin. Geneli böyle
Doktor buldum İzmir'den hakan kadir aga diye ama biraz birikim yapmamız gerekiyor en kısa sürede başlayacam kurban öncesi veya hemen sonrasıTedaviye başladın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?