Öyle yapacağim hayırlısı olsunAdet gününün geçmesini bekle belki erken yaptın geç döllenme oldu adet günü tekrar kan ver yükselebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacağim hayırlısı olsunAdet gününün geçmesini bekle belki erken yaptın geç döllenme oldu adet günü tekrar kan ver yükselebilir
Senin çıktı mı sonuçOf yabakalım benim ne olacak
![]()
Hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim nasip etsin güzel sonuçlar almayıYok yarın çıkacak galiba benim doktor yarın gel al sonuçları dedi ben e nabızdan bakıyorum ama yok daha yarın heralde
Canım sonucun çıktı mıBen de 15. Günümdeyim sabah kan verdim bekliyorum
Bugün 15. Günümdü kan sonucam 8,36 çıkmış,Of yabakalım benim ne olacak
![]()
Evet canım adet oldum dün gece, bugün doktora gittim gonalf ve femara yazdı bakalım bu ayda böyle olsun artık umudum yok vallaNe yaptin merak ettim oldun mu ? Evde yapsanda cikar aslinda artik erken gebelik testinde
Yükselip düşüp sonradan tekrar yükselme şansı var canım adet gününe kadar bekle sende benim gibiBugün 15. Günümdü kan sonucam 8,36 çıkmış,
11. günde 7.70 çıkıp 12. Gün 4,77 olmuştu
Kramplarım ve akıntımda artış var ayrıca dün nokta kadar pıhtı şeklinde koyu bi kan gelmişti, yarın doktora gözükeceğim sizin çıktı mı
Zaten bi düşüş oldu, düşüşten sonra çok az bi artma olmuşYükselip düşüp sonradan tekrar yükselme şansı var canım adet gününe kadar bekle sende benim gibi
Hayırlısı olsun inşallahEvet canım adet oldum dün gece, bugün doktora gittim gonalf ve femara yazdı bakalım bu ayda böyle olsun artık umudum yok valla
Demekki öncekiler iğne etkisi geri yükseldi yse gebelik oluşuyor şuan ni değerin nedirZaten bi düşüş oldu, düşüşten sonra çok az bi artma olmuş
9. 10. 11. 12. Günler idrar testinde silik çizgiler çıkıyordu 13. Gün sıfırlandı.Demekki öncekiler iğne etkisi geri yükseldi yse gebelik oluşuyor şuan ni değerin nedir
Şuan iğnenin kaçıncı günü iki güne bit kan ver inşallah hamilesin dir sağlıkla ilerler benimde ignenin 4. Günü9. 10. 11. 12. Günler idrar testinde silik çizgiler çıkıyordu 13. Gün sıfırlandı.
15. Gün 8,36 ben tutunmaya çalıştığını düşünüyorum
İnşallah sizden de güzel haberler alırız, ilk denemeniz miŞuan iğnenin kaçıncı günü iki güne bit kan ver inşallah hamilesin dir sağlıkla ilerler benimde ignenin 4. Günü
15. Gün bugünŞuan iğnenin kaçıncı günü iki güne bit kan ver inşallah hamilesin dir sağlıkla ilerler benimde ignenin 4. Günü
Yok daha çıkmadı sabah öğreneceğim inşallah pozitife döneriz mutlu haberler alırız canım benimBugün 15. Günümdü kan sonucam 8,36 çıkmış,
11. günde 7.70 çıkıp 12. Gün 4,77 olmuştu
Kramplarım ve akıntımda artış var ayrıca dün nokta kadar pıhtı şeklinde koyu bi kan gelmişti, yarın doktora gözükeceğim sizin çıktı mı
Hayırlısı olsun inşallah yükselirZaten bi düşüş oldu, düşüşten sonra çok az bi artma olmuş
İnşallah Hayırlı haber olur ilk kez rahim filmi çektirdim tüpler tıkalıydı açıldı 2. Klomen ı'm ilk kez ovitrelle subkutan kullandım doktor az önce yazdı perşembe günü gel hem hCG bakalım hem progesteron bakalım dedi bakalım artıkİnşallah sizden de güzel haberler alırız, ilk denemeniz mi
Günaydın sonuç çıktı mıYok daha çıkmadı sabah öğreneceğim inşallah pozitife döneriz mutlu haberler alırız canım benim
ilk ayin mi bu moralini yüksek tut ben ikinci ayda hamile olmuştum. Rabbim en güzel zamanda nasip edicek emin ol. Benim gecen sene bu zamanlarda hamile oldugumu örenmistim ama düsükle sonuclandi simdi 5 aylik hamileyim emin ol en güzel en dogru zamanda veriyo allahKızlar benim sonuç çıktı <2.30![]()