Klomen+Ovitrelle /bu sefer olur inşallah

Yok yarın çıkacak galiba benim doktor yarın gel al sonuçları dedi ben e nabızdan bakıyorum ama yok daha yarın heralde

Of ya :KK43: bakalım benim ne olacak :KK43:
Bugün 15. Günümdü kan sonucam 8,36 çıkmış,
11. günde 7.70 çıkıp 12. Gün 4,77 olmuştu
Kramplarım ve akıntımda artış var ayrıca dün nokta kadar pıhtı şeklinde koyu bi kan gelmişti, yarın doktora gözükeceğim sizin çıktı mı

Kramplarım ve akıntımda artış var ayrıca dün nokta kadar pıhtı şeklinde koyu bi kan gelmişti, yarın doktora gözükeceğim sizin çıktı mı
Yükselip düşüp sonradan tekrar yükselme şansı var canım adet gününe kadar bekle sende benim gibi

9. 10. 11. 12. Günler idrar testinde silik çizgiler çıkıyordu 13. Gün sıfırlandı.
15. Gün 8,36 ben tutunmaya çalıştığını düşünüyorum
Şuan iğnenin kaçıncı günü iki güne bit kan ver inşallah hamilesin dir sağlıkla ilerler benimde ignenin 4. Günü

Yok daha çıkmadı sabah öğreneceğim inşallah pozitife döneriz mutlu haberler alırız canım benim

İnşallah sizden de güzel haberler alırız, ilk denemeniz mi
İnşallah Hayırlı haber olur ilk kez rahim filmi çektirdim tüpler tıkalıydı açıldı 2. Klomen ı'm ilk kez ovitrelle subkutan kullandım doktor az önce yazdı perşembe günü gel hem hCG bakalım hem progesteron bakalım dedi bakalım artık

Kızlar benim sonuç çıktı <2.30 🥺
ilk ayin mi bu moralini yüksek tut ben ikinci ayda hamile olmuştum. Rabbim en güzel zamanda nasip edicek emin ol. Benim gecen sene bu zamanlarda hamile oldugumu örenmistim ama düsükle sonuclandi simdi 5 aylik hamileyim emin ol en güzel en dogru zamanda veriyo allah 🤲

Back
X