• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥳

Benim de klomenim dün bitti. Bugün boş geçip yarın kontrole gideceğim. Eşimde hafif sperm sorunu vardı, bu ay değerleri düzelmiş. 3 aydır promen ve prowomen takviyelerini kullanıyoruz. Bu ay çok ümitliyim ya ama foruma bakınca genelde negatif sonuçlar var :( gerçekten pozitif sonuçlanan bu kadar az mı :((
Ben de aynı düşüncedeyim çok ümitliydim tedaviye başlarken klomen ve çatlatmaya bakalım güzel düşünmek zorundayız iyi sonuçlananlar da var inşallah bizim de iyi sonuçlanır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnşallah ya senin belirtin bişeyin var mı ben iğne sonrası testte yapıyorum bugün iğne etkisi gitmiş gibi geldi gözüme bakalım devam edicem test yapmaya da
İğneyi cumartesi sabah vuruldum pazar akşamına kadar ağrı çektim, bugün çok şükür bişeyim yok. Bende yumurta fazlaydı hepsini çatlamaya zorladı diye oldu bence, bakalım artık nasip. Test için erken, sonuç yanıltıcı olabilir

Ben de aynı düşüncedeyim çok ümitliydim tedaviye başlarken klomen ve çatlatmaya bakalım güzel düşünmek zorundayız iyi sonuçlananlar da var inşallah bizim de iyi sonuçlanır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah rabbim bekleyen hepimize sağlıkla gebelik ve bebiş versin.

Yaa Allah bağışlasın, peki hangi ilacı kullandınız, dozu ne kadardı? Bana ilk başta 3 günde bir yarım tablet önerdi, Dostinex marka. 1 ay o şekilde kullandım sonra düşürdü, haftada bir yarım tablet kullan dedi ama ne zamana kadar devam edicem bilmiyorum. Bu ay çok heyecanlı geçiyor. 2 haftaya kadar adet olmazsam eğer gebelik var demektir. Hak'tan hayırlısı..
Vallahi inan hatirlamiyorum senin için önemliyse geçmiş hastane ziyaretlerinden bakarım 6 sene önceye gidicem oyuzden mutfaktan çıktıktan sonra bakayım yalnız ben Perşembe cuma cumartesi kullanıyodum öle hatilriyorum

Vallahi inan hatirlamiyorum senin için önemliyse geçmiş hastane ziyaretlerinden bakarım 6 sene önceye gidicem oyuzden mutfaktan çıktıktan sonra bakayım yalnız ben Perşembe cuma cumartesi kullanıyodum öle hatilriyorum
Yok yok o zaman uğraşmayın hiç, benzer durumda olduğumuz için merakımdan sordum sadece 🙏🏻

Ah keşke rahatsızlanmasaydınız da ilacı düzenli kullanma imkanınız olsaydı çok geçmiş olsun. Nasip belki 4 günlük kullanımla bile gebelik oluşacak bilemeyiz Allah bilir. Neticede bir çocuğunuz var yani hamile kalabiliyorsunuz bu ay olmazsa sonraki ay denersiniz yine. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, inşallah herşey gönlünüzce olur.
Keşke ama çok kötüydüm oruçluydum
Inshallah hayırlısıyla Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim, eşimin işi gereği şehir değiştiriyoruz sabit değiliz, şimdilik Mardin'de ikamet ediyorum. Ama bildiğiniz iyi bir doktor varsa öğrenmek isterim, hangi şehirde olursa olsun nasibimin peşinden gitmeye hazırım.
ablamın doktoru
Merhaba kızlar bende de pcos var geçen ay da klomen kullandım ama şehşr dışındaydım çatlatma olmadı bu ay yine klomen kullandım sat 10 mart.23 martta 2 tane 17 mm yumurtam vardı 25 martta Ovitrelle oldum 26 mart ilişki olsun dedi ve 27 martta da duphastona başlattı doktorum beklemedeyim inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz
merhaba benim de aynı 10 Mart’ta ydı dört gün ilaç kullanmak zorunda kaldım Nisan 10 11 gibi bat bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hanımlar ne yaptınız, yok mu güzel haber verecek olan??

Bugün aşırı bir bel ağrım var bide iki gündür ev soğan kokuyo gibi hissediyorum eşime soruyorum yok diyor uyduruyor muyum yoksa belirti mi bilmiyorum dpo7 deyim iğne sonrası belim fena ama şuan, karnımda da arada ağrı oluyo meme uçlarım büyümüş gibi hissettim dün acıyor

Bugün aşırı bir bel ağrım var bide iki gündür ev soğan kokuyo gibi hissediyorum eşime soruyorum yok diyor uyduruyor muyum yoksa belirti mi bilmiyorum dpo7 deyim iğne sonrası belim fena ama şuan, karnımda da arada ağrı oluyo meme uçlarım büyümüş gibi hissettim dün acıyor
İğnenin etkileri de olabilir, bu kadar erken belirti yaşar mıyız bilemiyorum ama bende de bel ve kasık ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrılar giriyo. Hakkımızda hayırlısı olsun sabretmek zor ama sabrın sonu selamet demişler, güzel şeyler duyarız inşallah

İğnenin etkileri de olabilir, bu kadar erken belirti yaşar mıyız bilemiyorum ama bende de bel ve kasık ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrılar giriyo. Hakkımızda hayırlısı olsun sabretmek zor ama sabrın sonu selamet demişler, güzel şeyler duyarız inşallah
İnşallah🙏🏻

Hanımlar ne yaptınız, yok mu güzel

Bende de göğüs hassasiyeti var, ve sap kasığımda batma oluyor 9 günüm var regle
Ama doğrusu kızlar benim Allah nasip ederse 2. Olacak oğlumda 2. Aya kadar hiçbir belirti yaşamadım

Naptınız??

Beklemedeyim iğne hormonunun gidşi için test yapıyom her gün bugün 9. Gün hala var ya gerçek gebelik mi iğne mi ayırt edemiyorum silikleşti ama iyice
İğnenin etkisi vücuttan atılıyodur. Eğer varsa anca 14. Gün kesin sonuç alabilirsiniz. İnşallah vardır 🥹🙏🏻

Beklemedeyim ben
Ama tek göğsümde çok fazla hassasiyet var bu normal mi bilmiyorum
Sende durumlar nasıl canım regl günün ayın kaçındaydı
Benimki düzensiz ama ovitrelleden sonra eğer gebelik olmazsa çatlamanın 14. gününde adet olmam lazım. Yani ayın 11-12 si gibi 🙃 bekliyorum ben de, iğnenin 6. günü, kasık ve bel ağrım var göğüs hassasiyetim yok

İnşallah ya senin durumlar ne
2 gündür felaket migren atağım tuttu şuan daha iyiyim hormon geçişinden oldu sanırım. Bekliyorum ben de, haftaya haftasonu belli olur artık herşey

2 gündür felaket migren atağım tuttu şuan daha iyiyim hormon geçişinden oldu sanırım. Bekliyorum ben de, haftaya haftasonu belli olur artık herşey
Ay buraya yazdıktan sonra karnım belim bi ağrıdı Regl olcam diye çok korktum allahım bu ay bizi yanıltma sevindir ya rabbim dua etmekten alime döndüm

Ay buraya yazdıktan sonra karnım belim bi ağrıdı Regl olcam diye çok korktum allahım bu ay bizi yanıltma sevindir ya rabbim dua etmekten alime döndüm
Amin amin amin 🙏🏻 benim de işte öyle regl olacakmış gibi ağrım var ama çok erken bence iğnenin etkileri bunlar

Back
X