• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle kullananlar

Hicbisey yok . Herşey gayet normal ve güzel ama olmuyor işte. Zaten 30 yaşında evlendim Şubat'ta 5 yıl olacak. Hiç korunmadik ama olmadı

Hicbisey yok . Herşey gayet normal ve güzel ama olmuyor işte. Zaten 30 yaşında evlendim Şubat'ta 5 yıl olacak. Hiç korunmadik ama olmadı
Valla aynı benim gibi bizde de hiç bi problem yok çok şükür. Sebepsiz infertilite. Biz daha 2 yıllık evliyiz ama bizde h korunmamamıza rağmen yok. Bizimde ilk tedavi

Negatif çıktı idrar testi yaptım evde. Acaba idrar da çıkması için erken mi ?

Bi yandan korkuyorum umutlanmak istemiyorum çünkü sıfır belirti ilerliyorum.
Benim 8 gün gösteriyor. Şimdi doktorumla konuştum. 15 günden boşuna yapma dedi. Varsa da çıkmaz dedi. Bozma moralini ille belirti olacak diye bişey yok . Hiç beta verdin mi

Benim 8 gün gösteriyor. Şimdi doktorumla konuştum. 15 günden boşuna yapma dedi. Varsa da çıkmaz dedi. Bozma moralini ille belirti olacak diye bişey yok . Hiç beta verdin mi
Yok valla vermedim ben, negatif çıkınca moralim çöktü zaten, silik felan görseydim verecektim de hiç yok

Back
X