Valla bi tane daha yap bakalım, dün yapmıştın dimiTest yapsam mı acaba diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bi tane daha yap bakalım, dün yapmıştın dimiTest yapsam mı acaba diye düşünüyorum.
Yok yapmadım. 2 gün önce beta 1.49 duValla bi tane daha yap bakalım, dün yapmıştın dimi
Ay be heyecanlandımYok yapmadım. 2 gün önce beta 1.49 du
Çıkıp almam lazım da ayaklarım gitmiyor korkuyorum artık. 5 yıl oldu.Ay be heyecanlandım
Peki bi problem yokmuş dimi eşinde ve ya sendeÇıkıp almam lazım da ayaklarım gitmiyor korkuyorum artık. 5 yıl oldu.
Ama ilk tedavi denememiz .
Valla aynı benim gibi bizde de hiç bi problem yok çok şükür. Sebepsiz infertilite. Biz daha 2 yıllık evliyiz ama bizde h korunmamamıza rağmen yok. Bizimde ilk tedaviHicbisey yok . Herşey gayet normal ve güzel ama olmuyor işte. Zaten 30 yaşında evlendim Şubat'ta 5 yıl olacak. Hiç korunmadik ama olmadı
İnşallah erken olduğu için çıkmıyordur. Benimde umudum o yöndeNegatif çıktı idrar testi yaptım evde. Acaba idrar da çıkması için erken mi ?
3 gün gösteriyor şu an takvim, senin ne kadar varPazartesiye kadar bekleyelim bence. Adetine kaç gün var
Bi yandan korkuyorum umutlanmak istemiyorum çünkü sıfır belirti ilerliyorum.Pazartesiye kadar bekleyelim bence. Adetine kaç gün var
Benim 8 gün gösteriyor. Şimdi doktorumla konuştum. 15 günden boşuna yapma dedi. Varsa da çıkmaz dedi. Bozma moralini ille belirti olacak diye bişey yok . Hiç beta verdin miBi yandan korkuyorum umutlanmak istemiyorum çünkü sıfır belirti ilerliyorum.
Yok valla vermedim ben, negatif çıkınca moralim çöktü zaten, silik felan görseydim verecektim de hiç yokBenim 8 gün gösteriyor. Şimdi doktorumla konuştum. 15 günden boşuna yapma dedi. Varsa da çıkmaz dedi. Bozma moralini ille belirti olacak diye bişey yok . Hiç beta verdin mi