çatlatma iğnesi vermedi doktor dün gittim doktora soldaki iyi çatlamak üzere sağdaki küçük dedi akşam başladık çalışmalara duphaston verdi 17 aralıkta başla içmeye dedi bende sol tarafımdakiyle hamile kalırmıyım diye düşünüyorum ama biz hiç iğne kullanmadık bugüne kadar
aynen bende onu düşünüyorum soldaki gebelik için yeterli olacakmı bilmiyorum regli günüm 26 aralık olur büyük bi ihtimalle ama olmasın yaa aylardır bekliyoruzBenimde ilk ilaçlı tedavim, klomen ve çatlatma iğnesi dışında bir ilaç verilmedi bana,her dr un takibi ayrı demekki inşallah sizde,bende bekleyen herkez bebişine kavuşur. Bu arada benimde sol tarafımda oluştu yumurta:) ,regl tarihiniz nedir?
Tek yumurta ile bebişi gelen,tecrübeyle sabit olan varsa duymak isteriz moral olur bizede.
sol yumurtan çatlamak üzere demişti ama öyle tam belirleyici yoğun bi akıntım gelmiyo her zamanki gibi acaba yinemi hamile kalamadım diye düşünüyorum ama sadece pazartesi ilişki oldu bugün devam edicez bigün arayla olacak ama soldaki çatlamak üzere demişti birazda ağrı gibi bişey hissettim acaba çatladımı diyorum ama öyle anlatılanlar gibi yoğun bi akıntı olmuyo nasıl anlarım bilmiyorumBnm 2 yumurta olustu ctladi.neden hamile kalamadim bilmiyorum.insallah siz hamilesinizdir
benim her zaman iki yumurtam da büyüyodu bu sefer sağdaki az büyümüş soldaki çatlamak üzere dedi ama biraz ağrı oldu akıntıdan anlayamadım sen ne durumdasın hangi tedaviyi uyguluyosunuzBenim de iki seferdir tek yumurta oluştu, dert etme onu. Herkeste çoğul yumurta oluşmuyor
Benim de iki seferdir tek yumurta oluştu, dert etme onu. Herkeste çoğul yumurta oluşmuyor
aynen bende onu düşünüyorum soldaki gebelik için yeterli olacakmı bilmiyorum regli günüm 26 aralık olur büyük bi ihtimalle ama olmasın yaa aylardır bekliyoruz
Bnm 2 yumurta olustu ctladi.neden hamile kalamadim bilmiyorum.insallah siz hamilesinizdir
İnşallah canım, Yalnız doktorum, 1 ay ara vericez ilacın etkisi vücudun hafızasında kalıyor, sonraki ay devam edeceğiz dedi.bende sadece klomen kullandm günde 2 tane. 3. ayımda hamile kaldm canım
ewet canım arka arkaya kullandım ,hatta son ay başka bi şehire taşındığımız için doktor kontrolünde olmadn kullandm.İnşallah canım, Yalnız doktorum, 1 ay ara vericez ilacın etkisi vücudun hafızasında kalıyor, sonraki ay devam edeceğiz dedi.
siz arka arkaya 3 ay mı kullandınız?
aynı tarihleri yaşıyoruz inşallah ikimizinde bu ay sonucu pozitif olur burdan seviniriz yaa jelide kullanıyorum bu ay inşalh olur.sen hiç rahim filmi çektirdinmi ben çektirmedim doktor bu ayda olmazsa çekelim diyoOnca ay sonunda hüsrana uğramaktan artık test bile yapmak gelmiyor içimden. Benim de Reglim 28 nde dediğin gibi inşallah gelmez. Haberleşelim buradan.
kızlar bende hep klomen kullanıyorum bazen doktora ara verdiğimde bile kendim alıp kullandım doktor hiç ara verelim falan demedi progestan kullandım iğne hiç kullanmadık her seferinde iki yumurta olurdu şimdi sadece soldaki büyük sağdaki küçükmüş hamile kaldığın ayki akıntın nasıldı canım yumurtlama dönemindebende sadece klomen kullandm günde 2 tane. 3. ayımda hamile kaldm canım
canım ben adetten 4 gün önce kan testi yaptırdım 0,1 di bhcg. adetim 2 gün geçince ewde testle öğrendim.kızlar bende hep klomen kullanıyorum bazen doktora ara verdiğimde bile kendim alıp kullandım doktor hiç ara verelim falan demedi progestan kullandım iğne hiç kullanmadık her seferinde iki yumurta olurdu şimdi sadece soldaki büyük sağdaki küçükmüş hamile kaldığın ayki akıntın nasıldı canım yumurtlama döneminde
aynı tarihleri yaşıyoruz inşallah ikimizinde bu ay sonucu pozitif olur burdan seviniriz yaa jelide kullanıyorum bu ay inşalh olur.sen hiç rahim filmi çektirdinmi ben çektirmedim doktor bu ayda olmazsa çekelim diyo
kızlar bende hep klomen kullanıyorum bazen doktora ara verdiğimde bile kendim alıp kullandım doktor hiç ara verelim falan demedi progestan kullandım iğne hiç kullanmadık her seferinde iki yumurta olurdu şimdi sadece soldaki büyük sağdaki küçükmüş hamile kaldığın ayki akıntın nasıldı canım yumurtlama döneminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?