Klomen, Ovitrelle ve tek yumurta ile hamile kalan varmı!

İnşallah canım,
çekindim rahim filmi, hatta şeker yüklemesi bile yaptırdı doktorum, hiç birinde sorun çıkmadı.

Jel dediğin preesed jelmi?
evet cnm doktora sordum jeli kullan dedi rahim filminede korkuyorum ama uyutup yapıyolarmış ve çekildiğin ay hamile kalman artıyomuş öyle duydum bu ay olmazsa çekilecem

evet cnm doktora sordum jeli kullan dedi rahim filminede korkuyorum ama uyutup yapıyolarmış ve çekildiğin ay hamile kalman artıyomuş öyle duydum bu ay olmazsa çekilecem

Ben çekindim canım, korkulduğu kadar değildi, hatta burada okuduklarımdan o kadar korkmuştum ki, acıdan değil korkudan tansiyonum düştü :) ama ben pek birşey hissetmedim.

Hangi şehirdesin, inşallah gerek kalmaz ama, çekindiğim yeri tavsiye ederim.

osmaniye cnm özele gidiyrm inşlh gerek kalmazda bu ay güzel haberi alırım

İnşalla canım, senin kullandığın duphaston un ne etkisi varmış acaba?

ilk takipli ilaç tedavim olduğu için biraz stres yaptım acaba süreklimi bende tek yumurta oluşuyordu da biz mi denk getiremiyorduk diye siz ne zamandır tedavi görüyorsunuz acaba? Ve takipleriniz nasıl oluyor.

Benim yumurta takibinden önce fark ettik ki yumurtam bir sonraki reglde çatlıyor!! Yani imkansız bi durum vardı. Klomen başladık. 12. Gün çatlatma verdi doktor bakıp. 36 saat sonra da ilişki dedi. Bu ikinci denemem. Olmazsa hsg çekilecek (rahim filmi)

Allah, Allah neler çıkıyor karşımıza, iyiki takibe girmişsin ve teşhis edilmiş, ben 1 yıldır farklı bir Dr. a gidiyordum,bir sürü test istedi hepside normal çıktı hsg dahil, yalnız yumurta takibi yapmadığı için içim bir türlü rahat değildi bu nedenle de bende güvenirliğini kaybetti, Bu ay Dr. mu değiştirdim, ilk kez yumurta takibi yapıldı ve klomen kullandığım halde 1 tane yumurtam oluştu. Bakalım 36 saat sonra ilişki,14 gün sonrada sonucu alırız dedi.

Allah gönlümüze göre verir inşallah.

Sizin beklenmeyen regl tarihiniz nedir? :)

duphaston bu gebelik oluşursa tutunmasını sağlıyomuş düşük tehlikesi olanlarada bunu veriyorlarmış canım bu arada dün akşam çalışmamız vardı yıkanırken falan hiç bi akntı yoktu ama sabah tuvalete gittiğimde yumarta akı kıvamında beyaz akıntı geldi yumurtam çatlamış demek sanırım sizce nedir acaba bebek oluştuğundamı böyle akıntı geliyo yoksa bu yumurtanın çatladığınamı işaret ve yumurta çatladıysa daha iki kez yaptık yarın akşamda var etkisi olurmu kafam çok karıştı etkisi olurmu

takip tarihlerimiz aynıydı canım ilişki günlerimizde sanırım aynı dün akşam oldu sabah kalktım yumurta akı gibi akıntım oldu sende oldumu bikeremi oluyo acaba bilmiyorum sen biliyomusun

bende sadece klomen kullandm günde 2 tane. 3. ayımda hamile kaldm canım
canım senin akıntın kaçıncı ilişki gününde geldi bzm bi dün bi pazartesi oldu bugün sabah yuurta akı gibi akıntı geldi ama bu bi keremi geliyo yumurta çatlaması mı demek yoksa gebelik içinmi geliyo başka gelecekmi kafam karıştı

takip tarihlerimiz aynıydı canım ilişki günlerimizde sanırım aynı dün akşam oldu sabah kalktım yumurta akı gibi akıntım oldu sende oldumu bikeremi oluyo acaba bilmiyorum sen biliyomusun

Bende bilmiyorumki canım, evet tarihlerimiz aynı, yalnız benim bugün çok midem bulandı, çatlatma iğnesinin etkisi mi bilmiyorum. Gebelik bu kadar erken olamaz heralde daha çalışmalar devam ediyor sonuçta.

Bende bilmiyorumki canım, evet tarihlerimiz aynı, yalnız benim bugün çok midem bulandı, çatlatma iğnesinin etkisi mi bilmiyorum. Gebelik bu kadar erken olamaz heralde daha çalışmalar devam ediyor sonuçta.
miden bulantın gebelikten değildir daha yeni başlıyosun hemen olmaz bence cnm başka şeydendir

canim bende klomen kullandim ve tek yumurtam olusmustu catlama ignesi oldum hamile kaldim..cok sukur canim kizimi suan kollarimda kizimin simdi 10 aylik..darisi senin basina..

canim ben igne vurdum ve 14 gun idrar testi yaptim cikti..yani sende 14.gun idrar testi yap cikar..

canim ben igne vurdum ve 14 gun idrar testi yaptim cikti..yani sende 14.gun idrar testi yap cikar..
allahım analı babalı büyütsün cnm inşallah bizede nasip olur benim doktor hiç iğne kullanmadı bugünde akıntım oldu ama daha yeni başladık çalışmalara kafam karıştı

canim bende klomen kullandim ve tek yumurtam olusmustu catlama ignesi oldum hamile kaldim..cok sukur canim kizimi suan kollarimda kizimin simdi 10 aylik..darisi senin basina..

Çok sağol canım, sağlıklı sıhhatli Allah uzun ömür versin evladına. inşallah bizede kısmet olur o duyguyu tatmak .
Dr çatlatma iğnesinin pek yan etkisi olmaz dedi ama benim bugün çok midem bullandı ve bel ağrısı yaptı, umarım bunlar hayra alamet olur. :)

canım ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiydi ama o dediğim yumurta kıvamında olan akıntı 12 veya 13. gün gelmişti

canım ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiydi ama o dediğim yumurta kıvamında olan akıntı 12 veya 13. gün gelmişti
benim aynı 13.gün geldi başkada gelmedi bikeremi geliyo canım bide adet tarihine yaklaştıkca gelir falan diyolar bilmiyorum

benimde iki gündür ağrım var sol tarafımda akıntı geldi ama ağrı geçmedi yada psikolojik olarak mı öyle hissediyorum diyorum ama bugüne kadar hiç ağrım olmamıştı yada bu kadar değildi ki ben farketmedim bu iyiye işaretmidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…