- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
doktorun dediğine uy cnm bildigi vardırBana bir ay ara verelim dedi, bilmiyorum ki.
evet cnm doktora sordum jeli kullan dedi rahim filminede korkuyorum ama uyutup yapıyolarmış ve çekildiğin ay hamile kalman artıyomuş öyle duydum bu ay olmazsa çekilecemİnşallah canım,
çekindim rahim filmi, hatta şeker yüklemesi bile yaptırdı doktorum, hiç birinde sorun çıkmadı.
Jel dediğin preesed jelmi?
evet cnm doktora sordum jeli kullan dedi rahim filminede korkuyorum ama uyutup yapıyolarmış ve çekildiğin ay hamile kalman artıyomuş öyle duydum bu ay olmazsa çekilecem
osmaniye cnm özele gidiyrm inşlh gerek kalmazda bu ay güzel haberi alırımBen çekindim canım, korkulduğu kadar değildi, hatta burada okuduklarımdan o kadar korkmuştum ki, acıdan değil korkudan tansiyonum düştü :) ama ben pek birşey hissetmedim.
Hangi şehirdesin, inşallah gerek kalmaz ama, çekindiğim yeri tavsiye ederim.
ilk takipli ilaç tedavim olduğu için biraz stres yaptım acaba süreklimi bende tek yumurta oluşuyordu da biz mi denk getiremiyorduk diye siz ne zamandır tedavi görüyorsunuz acaba? Ve takipleriniz nasıl oluyor.
Benim yumurta takibinden önce fark ettik ki yumurtam bir sonraki reglde çatlıyor!! Yani imkansız bi durum vardı. Klomen başladık. 12. Gün çatlatma verdi doktor bakıp. 36 saat sonra da ilişki dedi. Bu ikinci denemem. Olmazsa hsg çekilecek (rahim filmi)
takip tarihlerimiz aynıydı canım ilişki günlerimizde sanırım aynı dün akşam oldu sabah kalktım yumurta akı gibi akıntım oldu sende oldumu bikeremi oluyo acaba bilmiyorum sen biliyomusunBen çekindim canım, korkulduğu kadar değildi, hatta burada okuduklarımdan o kadar korkmuştum ki, acıdan değil korkudan tansiyonum düştü :) ama ben pek birşey hissetmedim.
Hangi şehirdesin, inşallah gerek kalmaz ama, çekindiğim yeri tavsiye ederim.
canım senin akıntın kaçıncı ilişki gününde geldi bzm bi dün bi pazartesi oldu bugün sabah yuurta akı gibi akıntı geldi ama bu bi keremi geliyo yumurta çatlaması mı demek yoksa gebelik içinmi geliyo başka gelecekmi kafam karıştıbende sadece klomen kullandm günde 2 tane. 3. ayımda hamile kaldm canım
takip tarihlerimiz aynıydı canım ilişki günlerimizde sanırım aynı dün akşam oldu sabah kalktım yumurta akı gibi akıntım oldu sende oldumu bikeremi oluyo acaba bilmiyorum sen biliyomusun
miden bulantın gebelikten değildir daha yeni başlıyosun hemen olmaz bence cnm başka şeydendirBende bilmiyorumki canım, evet tarihlerimiz aynı, yalnız benim bugün çok midem bulandı, çatlatma iğnesinin etkisi mi bilmiyorum. Gebelik bu kadar erken olamaz heralde daha çalışmalar devam ediyor sonuçta.
canim bende klomen kullandim ve tek yumurtam olusmustu catlama ignesi oldum hamile kaldim..cok sukur canim kizimi suan kollarimda kizimin simdi 10 aylik..darisi senin basina..Merhaba,
Reglin 2. günü klomen kullanmaya başladım 5 gün günde 2 tane olarak takibim yapıldı ve tek yumurta oluştu, bugünde orvitelle çatlatma iğnemi oldum. Tek yumurta ile şansım çok mu düşük acaba?
Birde sormak istediğim, Dr. sabah 9 da iğneni ol ve bir gün sonra akşam 9 da beraberlik sonra gün aşırı dedi.
Ben iğnemi 9,30 da yaptırabildim. Yarım saat çok sorunmudur.
ilk tedavim olduğu için biraz heyecanlıyım, bu arada eşimde ve bende sorun olmadığı söylendi, tüm testlerimiz yapıldı, Hsg dahil.
Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
canim ben igne vurdum ve 14 gun idrar testi yaptim cikti..yani sende 14.gun idrar testi yap cikar..Bende bilmiyorumki canım, evet tarihlerimiz aynı, yalnız benim bugün çok midem bulandı, çatlatma iğnesinin etkisi mi bilmiyorum. Gebelik bu kadar erken olamaz heralde daha çalışmalar devam ediyor sonuçta.
allahım analı babalı büyütsün cnm inşallah bizede nasip olur benim doktor hiç iğne kullanmadı bugünde akıntım oldu ama daha yeni başladık çalışmalara kafam karıştıcanim ben igne vurdum ve 14 gun idrar testi yaptim cikti..yani sende 14.gun idrar testi yap cikar..
canim bende klomen kullandim ve tek yumurtam olusmustu catlama ignesi oldum hamile kaldim..cok sukur canim kizimi suan kollarimda kizimin simdi 10 aylik..darisi senin basina..
canım ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiydi ama o dediğim yumurta kıvamında olan akıntı 12 veya 13. gün gelmişticanım senin akıntın kaçıncı ilişki gününde geldi bzm bi dün bi pazartesi oldu bugün sabah yuurta akı gibi akıntı geldi ama bu bi keremi geliyo yumurta çatlaması mı demek yoksa gebelik içinmi geliyo başka gelecekmi kafam karıştı
benim aynı 13.gün geldi başkada gelmedi bikeremi geliyo canım bide adet tarihine yaklaştıkca gelir falan diyolar bilmiyorumcanım ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiydi ama o dediğim yumurta kıvamında olan akıntı 12 veya 13. gün gelmişti
bende her ay 1 kere oluodu cnm ,adet zamanı yaklaştıkça aynı akıntıyı görmedm hiçbenim aynı 13.gün geldi başkada gelmedi bikeremi geliyo canım bide adet tarihine yaklaştıkca gelir falan diyolar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?