- 3 Mart 2021
- 73
- 30
- 38
- 27
- Konu Sahibi Gokkusagi066
-
Hmm öylemi diyorsunuz tamam ozaman bekleyeyim . Ama geçmiyor ki zaman daTest yapsan yanıltabilir gününü bekle bence, iğneden sonra böyle belirtiler normal sanırım çoğu kişide oluyo
malesef zaman geçmiyor belirtilere odaklanmayın hamilelik hormonu yüklendi vücdunuzaHmm öylemi diyorsunuz tamam ozaman bekleyeyim . Ama geçmiyor ki zaman da
Evet biliyorum ama çok isteyince engel olamıyor insanmalesef zaman geçmiyor belirtilere odaklanmayın hamilelik hormonu yüklendi vücdunuza
Haklısınız beklemekten başka seçenek yok artıkMerhaba. İğneden sonra 9. Gün yaptığım test pozitif çıkmıştı. 10-11-12. Günlerde de yine pozitifti. 13. Gün negatife dönmüştü. 13-14. Gün test yapmak en mantıklısı
Bende bu sabah yaptım 10.günüm iğneden sonra negatif çıktıMerhaba. İğneden sonra 9. Gün yaptığım test pozitif çıkmıştı. 10-11-12. Günlerde de yine pozitifti. 13. Gün negatife dönmüştü. 13-14. Gün test yapmak en mantıklısı
Kesinlkle kendimi burda bişeyler okuyarak buluyorumEvet biliyorum ama çok isteyince engel olamıyor insan
Kızlar ben dayanamadım iki tane test yaptım . Biri normal gebelik testi diğeri erken olan . Normal olanda hiç birşey çıkmadı erken olan da silik çizgi çıkmış umutlanmalımıyım . (Biliyorum çok erken ama yaptım)Selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızsizlere bi sorum var . Mayıs 29 günü aşılama yapıldı üzerinde o günü de sayarsak 9 gün geçti kasık ağrılarım göğüslere değişik bir hassasiyet hafif te şiş gibiler ve bir süre ayakta kaldığım zaman çok bel ağrım oluyor . Şimdi ben çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum ki gün geçsin . İki tane de overim oluşmuştu . Bugün test yapsam yanıltır mı beni . Ve böyle belirtiler normalmidir yada gebelik varmıdır sizce
Ah ah canım rabbim hepimizin de gö lüme göre en hayırlısından versin yavrucaklarımızı . Yoruldum artık . 5 yıllık evliyim bir kürtajı oldu kimseye birşey diyemiyorsun ki bu eşin bile oluyor ona bile anlatamıyorsun bazen .Canım inan beklemesi çok zor biliyorum ama 12.güne kadar en azından bekle. Ben de 31mayısta iğne oldum beklemedeyim.
İğne etkisi azalıyordur. Dün ve bugün test yaptım negatif iğneden sonra bugün 11.günüm erken yaptım ama belirti yaşadığımda en azından iğneden demiyorum. Erken yaparak modumu düşürmüş oldum Allahtan ümit kesilmez ama bakalımKızlar ben dayanamadım iki tane test yaptım . Biri normal gebelik testi diğeri erken olan . Normal olanda hiç birşey çıkmadı erken olan da silik çizgi çıkmış umutlanmalımıyım . (Biliyorum çok erken ama yaptım)
Hayırlısı olsun cnm su an hamile misinizMerhaba. İğneden sonra 9. Gün yaptığım test pozitif çıkmıştı. 10-11-12. Günlerde de yine pozitifti. 13. Gün negatife dönmüştü. 13-14. Gün test yapmak en mantıklısı
Aynı gün aşılama yaptırmışız test yaptınız mı?Selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızsizlere bi sorum var . Mayıs 29 günü aşılama yapıldı üzerinde o günü de sayarsak 9 gün geçti kasık ağrılarım göğüslere değişik bir hassasiyet hafif te şiş gibiler ve bir süre ayakta kaldığım zaman çok bel ağrım oluyor . Şimdi ben çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum ki gün geçsin . İki tane de overim oluşmuştu . Bugün test yapsam yanıltır mı beni . Ve böyle belirtiler normalmidir yada gebelik varmıdır sizce
Bilmiyorum ki cnm bir iki güne tekrarlayacağım testi umarım hamişimdir eşime babalar gününde sürpriz yapmayı çok istiyorumHayırlısı olsun cnm su an hamile misiniz
Bilmiyorum canım bir iki güne tekrarlayacağum testi . İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum . Ovulasyon larda da öyle görünüyor net bir şekilde çıkar insaAllah siz yaptınız mı testiAynı gün aşılama yaptırmışız test yaptınız mı?
Yok bende yapmadımBilmiyorum canım bir iki güne tekrarlayacağum testi . İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum . Ovulasyon larda da öyle görünüyor net bir şekilde çıkar insaAllah siz yaptınız mı testi
Aynen bende cnm bende öyle düşünüyorum cnm. Salı günü test günüm. 2 gündür coook silik çizgi çıkıyor erken gebelik testinde. İğne etkisi gibi geliyor. İnşallah değildir. Pek umudum yok ama inşallah bende babalar günü hediyesi veririim hem eşime hem kendi babamda yıllardır bekliyorlar onlar da. Bide evin tek çocuğum bütün beklentileri bendenBilmiyorum ki cnm bir iki güne tekrarlayacağım testi umarım hamişimdir eşime babalar gününde sürpriz yapmayı çok istiyorum
Yaaa insaAllah iğne değildir yaAynen bende cnm bende öyle düşünüyorum cnm. Salı günü test günüm. 2 gündür coook silik çizgi çıkıyor erken gebelik testinde. İğne etkisi gibi geliyor. İnşallah değildir. Pek umudum yok ama inşallah bende babalar günü hediyesi veririim hem eşime hem kendi babamda yıllardır bekliyorlar onlar da. Bide evin tek çocuğum bütün beklentileri benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?