- Konu Sahibi Gokkusagi066
-
İnşallah kuzum ya Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..benim.hic belirtim kalmadı göğsün.agrisindan başka.Yaaa insaAllah iğne değildir yainsaAllah ikimizin ki de pozitif olur da ailelerimize güzel haberi veririz anlaya biliyorum seni
Benim de işte bir saat kadar ayakta kalsam belim kopacakmış gibi ağrıyor , göğüslere hafif bi şişlikler çok hafif ara ara hassasiyet , miğde yanması , geceleri de hafif bulantı gibi oluyor ama bunlar yalancı belirtiler yada başka rahatsızlıklar da olabilir daha önce çok yaşadım gebelik belirtisi sanıp ta negatif i gördüğüm çok oldu . Umutlanamıyorum da işte bu yüzden ya gebelik yoksa diye heveslenemiyorum da . Bakalım rabbim neylerse güzel eylerİnşallah kuzum ya Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..benim.hic belirtim kalmadı göğsün.agrisindan başka.
Senin peki?
Erken gebelik testi yaptım son kez tertemiz..demekki yokmuş.Benim de işte bir saat kadar ayakta kalsam belim kopacakmış gibi ağrıyor , göğüslere hafif bi şişlikler çok hafif ara ara hassasiyet , miğde yanması , geceleri de hafif bulantı gibi oluyor ama bunlar yalancı belirtiler yada başka rahatsızlıklar da olabilir daha önce çok yaşadım gebelik belirtisi sanıp ta negatif i gördüğüm çok oldu . Umutlanamıyorum da işte bu yüzden ya gebelik yoksa diye heveslenemiyorum da . Bakalım rabbim neylerse güzel eyler
YaaaaaaaErken gebelik testi yaptım son kez tertemiz..demekki yokmuş.
Erken gebelik testi yaptım son kez tertemiz..demekki yokmuş.
Hayırlısı olsun cnm benimBen de erken olandan yaptım gözle görülür çok silik bi çizgi çıktı . Beş dk içinde
Merhaba aşılama sonucunuz ne oldu acabaBen de erken olandan yaptım gözle görülür çok silik bi çizgi çıktı . Beş dk içinde
Pozitif çok şükürMerhaba aşılama sonucunuz ne oldu acaba
Merhaba ne güzel bir msj bu Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahPozitif çok şükür
Tebrik ederiiiimPozitif çok şükür
Amin amin rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasib etsin bu güzelliğiMerhaba ne güzel bir msj bu Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Aşılamayı ilk yaptirisiniz da mı tuttu
Teşekkür ederimTebrik ederiiiimsağlıkla gelsin inşallah ❤ bizler için de dua et olur mu
Yaaa ne güzel ben de bugün adet oldum yarın doktora gidip aşılama yaptircam inşallah benim de ilk de tutar inşallahAmin amin rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasib etsin bu güzelliğievet ilk te tuttu şükür
Teşekkür ederimYaaa ne güzel ben de bugün adet oldum yarın doktora gidip aşılama yaptircam inşallah benim de ilk de tutar inşallah
Amin inşallah bende biraz belirsizlik icindeyim bakalım nasip olur inşallah bana da bende güzel haberi veririmTeşekkür ederimumarım siz de pozitifi görürsünüz . Pek umudum yoktu açıkçası ama nasip olacak ya rabbime çok şükür . Bol dua edin dua da okadar çok şey var ki insaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz
canım hayırlı olsun sağlıka kucağına al inşallah :) sen aşılama mı oldun çatlama iğnesi mi ?Teşekkür ederimumarım siz de pozitifi görürsünüz . Pek umudum yoktu açıkçası ama nasip olacak ya rabbime çok şükür . Bol dua edin dua da okadar çok şey var ki insaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz
İkisini de yaptım canımcanım hayırlı olsun sağlıka kucağına al inşallah :) sen aşılama mı oldun çatlama iğnesi mi ?
Teşekkür ederim amiiiiincanım hayırlı olsun sağlıka kucağına al inşallah :) sen aşılama mı oldun çatlama iğnesi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?