Klomen + ovitrelle

Tupbebekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
979
532
53
31
Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Hamile kalan var mı? Adetin 2.günü Klomen başladım günde 2 tane. 11. Gün de yani 29 ocak ovitrelle vuruldum göbekten BAT 17 ŞUBAT

3. Kez kullanıcam klomen hep 5. Gün başlattı genelde de öyle yapıyorlar. Hayırlı sonuçların olsun inşallah.

Bende 3. Gün başladım bu 4. Kullamam sadece bir kere iğne oldum . Bakalım hayırlısı inşallah

Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Hamile kalan var mı? Adetin 2.günü Klomen başladım günde 2 tane. 11. Gün de yani 29 ocak ovitrelle vuruldum göbekten BAT 17 ŞUBAT
Kızlar merhaba bende letu kullandım yumurta ilacı ve bugün iğne oldum yarın ilişki günü bende bekliyorum

kızlar ben de bu ay klomen kullandım ve dün iğnemi oldum. yarın tekrar iğne verdi doktor. sizde de öyle çift iğne vurulan var mı?

Bende klomen kullandım bugünde kullandım çevremden ve araştırmalarıma istinaden hep olumlu sonuçlarla karşılaştım inşAllah güzel sonuçlar alırız bizde birde sorum şu ovıtral çok ağrı yapıyor mu ?

Bende 2. Gün çok ağrı oldu Kasıkta.. İşyerinde yürürken otururken yeni doğum yapmış kadınlar gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…