Klomen preseed proxeed kullananlar

mukumukumuk

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
246
31
318
İstanbul
Merhaba,
İlk çocuğumuz denediğimiz ilk ay olmuştu suan 4.5 yaşında. İkinci çocuk istiyoruz ve bir türlü olmadı. 3 senedir korunmuyoruz. Dr kontrolune gittiğimde cok mükemmelsin hicbirseyin yok diyorlar. önlem amaçlı klomen kullandim. Ucuncu ayim. Bu ay eşim de sperm testi yaptırdı. Hızlı ileri hareket %0 çıktı. Dr proxeed verdi. Onu kullanıyor. Birde preseed jel duydum onu arastirip aldım. Onu da kullandik. Şimdi Beklemedeyim. Var mı benimle aynı durumda olan merak ettim.

merhaba canım. mesajını okudum ve merak ettim yazalı epey olmuş. varmı bir gelişme yazarsan çok sevinirim. ben de kullanmak istiyorum lütfen cesaret ve umut olsun isteyen herkese ve bana?yaklaşık aynı durumda sayılırız da..

Şimdi anladım. :) yok demediğimiz ay olmadi. hala da birsey yok. eşim bu aralar tekrar sperm sayimi yaptıracak o zaman proxeed etkisini yazabilirim gerçi 1 aydır kullanmayı da bıraktı. .. Ama yine de yazarım. ..

Benimki kullanali ancak 1 ay oluyo,simdi preseedi de kullandim beklemedeyim dualarinizi bekliyorum

peki işe yaradımı hamile kaldın mı
Canim bekliyorum ovilasyon donemim gectigimiz 5 gundu, yeni kullandim daha,bekliyorum iste bilmiyorum oldu mu olmadi mi ama insallah olmustur da yuzumuz guler,bat 15 aralik ama ben ayin 10 nda eeken test var ondan yapcam.

Canim bekliyorum ovilasyon donemim gectigimiz 5 gundu, yeni kullandim daha,bekliyorum iste bilmiyorum oldu mu olmadi mi ama insallah olmustur da yuzumuz guler,bat 15 aralik ama ben ayin 10 nda eeken test var ondan yapcam.
Canım bizleri de bilgilendir sonuçla ilgili inşallah güzel haberler alırsın bu ay

selam kızlar yazmayı atlamışım kusura bakmayın. geçen ay tutmadı malesef. bu ay klomen + çatlama iğnesi + preseed kullandım. eşim de proxseed i kullandı ve artış çok iyi 16.000.000 dan 39.000.000 a yükselmiş. bakalım beklemedeyim yine. ne olacak bilmiyorum gelişmeleri yazarım gene.

Canım ne yaptın yok mu bi gelişme. ALLAJ hepimizin ysrdimcisi olsun kullandigimiz ilaclari jelleri kürleri vesile eylesin. Bende bu ay ilk kez preseed kullandim.

Canım ne yaptın yok mu bi gelişme. ALLAJ hepimizin ysrdimcisi olsun kullandigimiz ilaclari jelleri kürleri vesile eylesin. Bende bu ay ilk kez preseed kullandim.

canım inşallah senin tutar benim bu ay da tutmadı malesef ve kullanmayı da düşünmüyorum artık. senin umudunu da kırmak istemem canım. bende işe yaramadı belki sende işe yarar malum bünyeden bünyeye fark var.

Amin inşallah canim işe yarar.artik herséyden medet bekliyoruz. En yakın zamanda kucaklarımız folsun

Merhabalar benimde elimde 6 kutu var.esim 12 kutu almisti.6.kutuda hamile kaldim.ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj yazabilir.uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum

merhaba yazmak istedim eşinizin sperm sayısı kaçtı proxeed kaç kullandı bilgi verir misiniz ? -Anastasia

Merhaba canım eşimin sperm sayısı 16.000.000 du ileri hız %45di.duzenli kullandıktan 1 ay 20 gün sonraki testte ileri hız %75 sperm sayısı 39.000.000 oldu ama hamile kalamadim canım. Sana tavsiyem onu kullanırken klomen de kullansin ikisi bir daha etkili olur emin ol

inşallah biz proxeed ve evicap kullanıyoruz eşimde varikoselde yok testesteron düşüktü birde sayı hiç yükselmicek gibi geliyor ama pes etmek istemiyorum şuanda yaptığınız yada kullandığınız bişey varmı peki?

Bana da öyle gelmişti ama emin ol yukseliyo canım. Biz şuan bisey yapmıyoruz fazla ben de adettin 5.gunu günde 2tane 5gun boyunca klomen içtim. Esimde sadece klomen iciyo gece yatarken. Biz zaten umudu kestik aşılama yaptircaz. Ekim gibi. Ben de de pko varmış adet dongum çok uzun en fazla 47gunu buluyor. Ovilasyon olmuşsun diye klomen kullanıyorum kendi halinde doktorsuz. Çünkü doktor da tedaviye başladığında aynı doz kullandı. Ben de kendim yapıyorum. Çatlama sorunu yok. Yumurta catliyo sıkıntı yok. Sizin durum nedir neden olmuyo?

bizde eşimin sperm sayısı düşük bende bi sorun yok biz bir tüp bebek yaptırdık ama olumsuz sonuçlandı acaba bende mi klomen kullansam ama doktora gitmeden kendim içersem zarar olurmu bilemedim benimde adetim her ay 1 hafta geç oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…