Klomen preseed proxeed kullananlar

Kızlar ben 3 yıllık evliyim. Benim Esimde evicap trental proxed kullandı 6 ay. Ama hiç ise yaramadı. Tabi kişiden kişiye değişir.. sayı ve hız yükseldi fakat morfoloji düşmüştü. Presed de kullandım.o da ise yaramadı bizde.
Sonuç tup bebeğe karar verdik.3. Denemede şükürler olsun pozitifi gorduk.yarın kese görmeye gitcez. İnşallah sizlerde bu ilaçlar ise yarar. Hep dualrimdasiniz. Allah hepinize kolaylik versin

sizin sayı kaçtı bizde morfolojide sıkıntı yok en azından sın testte sıkıntı yoktu sadece sayı düşüktü acaba sizin sayı sayı kaçtı kaça yükseldi ilaçlardan sonra folower

ama sayıda bayağı artış olmuş morfoloji şekil bozukluğumu kusura bakma çok soru sordum ama folower
Önemli değil canım. Evet morfoloji şekil bozukluğu. Bizim böyle bir sorunumuz yoktu. İşte bi yerleri duzeltirken başka yerler bozuluyor. Siz kaç yıllık evliyim iz

4 yıl oldu evleneli bir normla gebelik oldu düştü sonra tüp bebek yaptırdık olumsuz sonuçlandı şimdi tekrar proxeed kullanıyoruz temmuz gibi tekrar tüp bebek düşünüyoruz

Canım ilk kullanırsan bile kahvaltıdan sonra 1tane iç 2 içme bazıları çok buyuyebiliyo. 1 tane icmende fayda var

4 yıl oldu evleneli bir normla gebelik oldu düştü sonra tüp bebek yaptırdık olumsuz sonuçlandı şimdi tekrar proxeed kullanıyoruz temmuz gibi tekrar tüp bebek düşünüyoruz
Hakkında hayirlisi olsun. En kısa zamanda güzel haberler verirsin insallahhh

kizlar merak ediyorum bende kullanmak istiyorumda ne zaman baslaniyor klomene adette mi sonrası mı bide kaçgun kullaniliyor M mucizemol -Anastasia

Adetin 5.gunu 5 gün boyunca sabahları tok karnina ilk kullanacaksanız 1 tane iç obur ay da kalan 5 taneyi icersin. Bi ilaç kutusunda 10 tane oluyo 11 tl civari

Merhabalar elinde preseed kalan özelden ulaşabilir mi?
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhabalar, gelişmeler oldu ama uzun zamandır yazamadım. 2 kutu proxeed kullandı eşim. Preseed de ben kullandim. Hamile kaldim. Ama 6 haftada düsuk oldu. Nedenini bilmiyoruz. Şimdi tekrardan deneyeceğiz.

Canım preseed spermlerın yumurtaya ulasmasını saglıyor ya seklı bozuk ve ya nrmalde yumurtaya ulasamayacak kalıtedekı spermlerı de hızlandırıyor ve hasarlı ve kalıteız spermler dolledıgınde saglıksız bı gebelık yapıyor ve vucut dusurerek kendılıgınden sonlandırıyor preseed ı bu ay bende kullandım ıse yaramadı sebebsız ınfertılıtem var hıc gebe kalamadım bu ay cok umutluydum yıne olmadı

Merhabalar, sperm sayımı yaptırdık tekrar. Sağlıklı ve ileri hareketli sperm sayısı artmıştı. Çok mantikli açıklaman. Ama normal yolla kalınan hamileliklerde (yani yardımsız hamileliklerde) de sık görülen birseymis düşük. O yüzden olumlu düşünmeye bakalım ve denemeye devam edelim.

evet artık organık bırsey yemedıgımız ıcın kısırlık ve dusuk oranları da arttı ınsallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…