- 26 Aralık 2014
- 1.167
- 1.831
- 333
- 35
- Konu Sahibi mukumukumuk
-
11 milyondu sayı. 70 milyona çıktı. Ama normal morfoloji %2 oldusizin sayı kaçtı bizde morfolojide sıkıntı yok en azından sın testte sıkıntı yoktu sadece sayı düşüktü acaba sizin sayı sayı kaçtı kaça yükseldi ilaçlardan sonrafolower
Önemli değil canım. Evet morfoloji şekil bozukluğu. Bizim böyle bir sorunumuz yoktu. İşte bi yerleri duzeltirken başka yerler bozuluyor. Siz kaç yıllık evliyim izama sayıda bayağı artış olmuş morfoloji şekil bozukluğumu kusura bakma çok soru sordum amafolower
bizde eşimin sperm sayısı düşük bende bi sorun yok biz bir tüp bebek yaptırdık ama olumsuz sonuçlandı acaba bende mi klomen kullansam ama doktora gitmeden kendim içersem zarar olurmu bilemedim benimde adetim her ay 1 hafta geç oluyor
Hakkında hayirlisi olsun. En kısa zamanda güzel haberler verirsin insallahhh4 yıl oldu evleneli bir normla gebelik oldu düştü sonra tüp bebek yaptırdık olumsuz sonuçlandı şimdi tekrar proxeed kullanıyoruz temmuz gibi tekrar tüp bebek düşünüyoruz
Ben bu ay sabahı kaçırınca akşamına icmistim doz olarak akşamları kullandım mecburbuün adetimin 5, günü yarın sabah başlamayı düşünüyorum
kizlar merak ediyorum bende kullanmak istiyorumda ne zaman baslaniyor klomene adette mi sonrası mı bide kaçgun kullaniliyor M mucizemol-Anastasia
ahh cok tesekkur ederim canimmAdetin 5.gunu 5 gün boyunca sabahları tok karnina ilk kullanacaksanız 1 tane iç obur ay da kalan 5 taneyi icersin. Bi ilaç kutusunda 10 tane oluyo 11 tl civari
ahh cok tesekkur ederim canimm
Merhabalar elinde preseed kalan özelden ulaşabilir mi?
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhabalar, gelişmeler oldu ama uzun zamandır yazamadım. 2 kutu proxeed kullandı eşim. Preseed de ben kullandim. Hamile kaldim. Ama 6 haftada düsuk oldu. Nedenini bilmiyoruz. Şimdi tekrardan deneyeceğiz.
Canım preseed spermlerın yumurtaya ulasmasını saglıyor ya seklı bozuk ve ya nrmalde yumurtaya ulasamayacak kalıtedekı spermlerı de hızlandırıyor ve hasarlı ve kalıteız spermler dolledıgınde saglıksız bı gebelık yapıyor ve vucut dusurerek kendılıgınden sonlandırıyorpreseed ı bu ay bende kullandım ıse yaramadı sebebsız ınfertılıtem var hıc gebe kalamadım bu ay cok umutluydum yıne olmadı
Merhabalar, sperm sayımı yaptırdık tekrar. Sağlıklı ve ileri hareketli sperm sayısı artmıştı. Çok mantikli açıklaman. Ama normal yolla kalınan hamileliklerde (yani yardımsız hamileliklerde) de sık görülen birseymis düşük. O yüzden olumlu düşünmeye bakalım ve denemeye devam edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?