klomen+puregon+ovitrelle kızlar yardımcı olurmusunuz

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
41
ben 3 yıllık evliyim 23.ayı bitirdik bebek çalışmasında ama olmadı. mart ayından itibaren 4 ay serephone kullandım sonuç alamayınca doktorum bu ay tedaviyi değiştirdi
adetin 3. gününden başladım 5 gün klomen içeceğim
8.günden itibaren 5 gün puregon vuracağım
sonra yumurta ölçümü ve gerek duyarsa çat. iğnesi
kızlar ben çok strese girdim ancak siz anlarsınız halimden çırpınıp duruyorum
puregon 300 verdi göbek deliğinin 3 parmak yanından yapacaksın dedi. bu iğne acıtırmı o da stres yaptı nasıl yapcam diye
birde ovitrelleyi vurduktan sonra tam 36 saat geçmesimi gerekiyor?

bende klomene başlayalı 4 gün oldu
eğer klomen fayda etmezse gelecek ay iğneli tedaviye başlayacağım.

Stres yapma rahat ol bir yola ciktik allahin izniyle engel yok sabredecegiz.iki kere iğneli tedavi demedim ben.iğneyi özellikle göbek altına demedi doktor hep koldan yaptilar.yumurtada catlamisti ama.sansin bol olsun

Stres yapma rahat ol bir yola ciktik allahin izniyle engel yok sabredecegiz.iki kere iğneli tedavi demedim ben.iğneyi özellikle göbek altına demedi doktor hep koldan yaptilar.yumurtada catlamisti ama.sansin bol olsun

o kadar ilaç kullanıpta olumlu sonuçlanmayınca iğne ile şansım artar diye düşünürken böyle olumsuz örneklere çok üzülüyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun inşaallah

merhaba banada doktorm bu ay aynı tedaviyi önerdi 5gündür klomen kullanıyordm yarn iğneye gecmemi istedi ama ben iğne kullanmak istemedim çok kilo aldırıyor diye

merhaba banada doktorm bu ay aynı tedaviyi önerdi 5gündür klomen kullanıyordm yarn iğneye gecmemi istedi ama ben iğne kullanmak istemedim çok kilo aldırıyor diye
Kilo aldım hemde 8 ayda 10 kilo ama şunu soliyim Klomen de kilo yapıyor ama değmez mi? Benim gebelik olmadı ama 3 yumurta oldu bu tedavi ile birgün doğurur ve kilomu veririm sorun değil iğne yi kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…