Klomen serüveni

azelya09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
92
83
38
38
Merhaba arkadaşlar. Doktorum bu ay klomen tedavisine başladı günde 2 kez 50 mg olanindan kullanacağim. Deneyimlerimizi paylasarak birbirimize yardimci olalim istiyorum. Kullanip hamile kalan ya da benim gibi tedavi aşamasinda olan arkadaslari bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Doktorum bu ay klomen tedavisine başladı günde 2 kez 50 mg olanindan kullanacağim. Deneyimlerimizi paylasarak birbirimize yardimci olalim istiyorum. Kullanip hamile kalan ya da benim gibi tedavi aşamasinda olan arkadaslari bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba
Ne durumdasınız
Dr bu ay bize de yazdı
Ayın 10 u gbi baslayacağım
Sizde yan etki yaptı mi

şükür bende farkettigim bi yan etki olmadi 11. gun kontrole gittigimizde 20 mm lik bir yumurtam olusmustu dr iki doz catlatma ignesi verdi gectigimiz cuma kalcadan vuruldum beklemedeyim. ayrica bu ay rahim duvarim ince diye estrofem diye bi ilac daha verdi. siz klomeni henuz kullanmadiniz mi?

benim bugun kontrolum vardi. adetimin 11 gunuydu 21 mm olmus yumurtam. karindan ovitrelle catlatma ignesi oldum beklemedeyim. yalniz rahim duvarim inceymis gecen ay da boyleydi. gecen ay estrofem diye bi ilac kullanmistim bu ay yine verdi. ben de desteklesin diye nar suyu aldim gunde 2 bardak icicem bugun basladim. akinti oluyo klomen kullanirken normal bir durum. bende de oldu hala devam ediyo.

benim bugun kontrolum vardi. adetimin 11 gunuydu 21 mm olmus yumurtam. karindan ovitrelle catlatma ignesi oldum beklemedeyim. yalniz rahim duvarim inceymis gecen ay da boyleydi. gecen ay estrofem diye bi ilac kullanmistim bu ay yine verdi. ben de desteklesin diye nar suyu aldim gunde 2 bardak icicem bugun basladim. akinti oluyo klomen kullanirken normal bir durum. bende de oldu hala devam ediyo.
Anladım canım benim de yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek. Rahim duvarının inçe olup olmadığı ultrasonla mı anlaşılıyor yumurta takibi yapılırken. Ben genelde hem regl döneminde gittim doktora inçe vs söylenmedi hiç. Regl den sonraki süreçte mi belli oluyor bu durum canım

aynen ultrasonda yarin belli olur incelik varsa dr bilgi verir zaten yoksa da deginmez. belli donemlerde belli kalinlikta olmasi gerekiyor. adetine yakin kalin olurken adet bitiminde ince oluyor. benimki bu doneme gore cok ince 3mm. insallah kalinlasir da bu sorundan kurtulurum

aynen ultrasonda yarin belli olur incelik varsa dr bilgi verir zaten yoksa da deginmez. belli donemlerde belli kalinlikta olmasi gerekiyor. adetine yakin kalin olurken adet bitiminde ince oluyor. benimki bu doneme gore cok ince 3mm. insallah kalinlasir da bu sorundan kurtulurum
Hadii yaa geçmiş olsun canım inş kalınlaşır en kısa zamanda tedavisi olmayan şeyler değil çok şükür . her gün yeni bir şey öğreniyorum . İnsanın hiç aklına gelmeyen şeyler. Yarın İçin iyice heyacanlarım şu an:(

herkeste boyle olacak diye bi sey yok, aklina getirme sen. insallah hersey yolundadir yarin durumunu yazarsan sevinirim

Reglin ne kadar sürüyor Canım ben bi ara regl kanının azalması diye yazı okurken sanki ramin incelmesi neden olabilir diye okumuştum yanlış hatırlıyor olabilirim

herkeste boyle olacak diye bi sey yok, aklina getirme sen. insallah hersey yolundadir yarin durumunu yazarsan sevinirim
Yazarım Canım muhakkak başka bir telaşım olmazsa rahim kalınlığını da sorarım hatta. Dikkat etmediyse diye. İnş her şey yolunda der . Çok stresli bir süreç maalesef

5-6 gün sürer ne cok fazla ne cok az diyebilirim. belki de azdir bana normal geliyodur. Evet surec yorucu ama sabretmekten baska care yok sinavimiz buymus allah daha kotuleriyle sinamasin insallah.

5-6 gün sürer ne cok fazla ne cok az diyebilirim. belki de azdir bana normal geliyodur. Evet surec yorucu ama sabretmekten baska care yok sinavimiz buymus allah daha kotuleriyle sinamasin insallah.
Amiin. Benim de öyle ama bekarken sanki daha fazlaydı rahatsız eden bir regl dönemim olmuyor benim. Az az geliyor sanki biraz endişelendim ama yarına az kaldı neyseki hakkımızda hayırlısı

bana da bekarken daha fazlaydi gibi geliyo ama bunu bi kac kisiden daha duymustum. herkesin yasadigi bi durum olabilir

Back
X