25 ekimde gittiğimde çatlamak üzere dedi bana ama ilişki yasak dediYumurtlama ne zaman oldu canım
ama ilk 8 yumurta var dendi muaynesi snra 6 çıktı o 2si çatlamış olmuyor mu ? 24 ünden snra zaten ilişki olmadı hiç bekleyeceğiz çok tedirginim doktor çoğul olur bu şekilde gibi konuştu.Canım 25 elınde catlamak üzere dedı ıse bugün zaten 27 ekım . Mümkün degıl hamıle olman . Böyle bır ıhtımal yok o bahsettıgın yumurtlama ağrısı zaten daha
llanıyorum daha iğne olmadım ama
ben kullandım anca iğnemi iptal ettiler.Bende Klomen kullanıyorum daha iğne olmadım ama
yumurtalarım 4 adet büyümüş 4üz gebelik olur diye iptal ettiler bu adet olmamda tekrar baslayacağız düşük dozdaNeden ettiler
Hiç öyle bişe yaşamadım doktora sormak lazım aslındaBende birşey sorabilirsiniz.29ekim sabahı kontrole gittim sağda 21 ve 17mm solda 17 ve 12mm yumurtam vardı. Sağ tarafımdada hep bir batma hissi ve böyle sanki damar atıyormuş gibi hissediyordum.göğüslerimdede çok hafif acı var 3 gündür.Kontrolden döndükten sonra eşimle birlikte oldum ve erken uyandığım için 1 saat uyudum. Uyandığımda bir defa damar atıyormuş hissi oldu o andan itibaren hiç kasığımda ağrı batma olmadı. O gece ovitrelle vurdum yarında aşılamam var. Acaba yumurtam erken çatlamış olabilirmi varmı böyle birşey yaşayan acaba?
Hayırlısı olsun inşallahyumurtalarım 4 adet büyümüş 4üz gebelik olur diye iptal ettiler bu adet olmamda tekrar baslayacağız düşük dozda
Sonuç nedir hamile misinizzyumurtalarım 4 adet büyümüş 4üz gebelik olur diye iptal ettiler bu adet olmamda tekrar baslayacağız düşük dozda
Hayır 24 kasımda aşılama yaptırdım inşallah tutar :)Sonuç nedir hamile misinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?