Klomen tablet ile ilgili

bylg

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
5
0
286
Daha önce geçen sene doktorum adet düzensizliği ve gebe kalma sıkıntım için bu tableti yazmıştı.ben de düzenli kullandım ama Bi sonuç alamamıştım.şimdi tekrardan bu ilacı kullanmak istiyorum.eczanelerden direkt bu tableti alabiliyor muyuz yoksa reçete mi ettirmek gerekir bilen var mı acaba?doktorlardan randevu almak ta çok zor malum.direkt gitsek paramızla alabilir miyiz bilgisi olan var mı

Daha önce geçen sene doktorum adet düzensizliği ve gebe kalma sıkıntım için bu tableti yazmıştı.ben de düzenli kullandım ama Bi sonuç alamamıştım.şimdi tekrardan bu ilacı kullanmak istiyorum.eczanelerden direkt bu tableti alabiliyor muyuz yoksa reçete mi ettirmek gerekir bilen var mı acaba?doktorlardan randevu almak ta çok zor malum.direkt gitsek paramızla alabilir miyiz bilgisi olan var mı
Klomeni doktorum reçete etti 3 kez kullandım olmadi sonra başka bir doktara gittim femera verdi daha iyi diye onu devlet karşılamıyor eczenden kendim para ile aldım ama öncelikle adetli iken kontrol etmesi lazım kist vb şeyler için sonra kullanınca yine gitmeniz lazım çok büyüyebilir ama sonuç olarak femera yi kendiniz alabilirsiniz

Bu tarz yumurta geliştirici ilaçlar kist ya da ohss yapabilir özellikle ohss yani yumurtalıkların çok fazla uyarılması şiddetli ohss ölüme kadar götürebilir. Doktor kontrolünde kullanılmalı bu ilaçlar

Back
X