- 1 Eylül 2022
- 1.084
- 247
- 53
- Konu Sahibi Lavinyamla
-
Bende günde 3 defa kullanıyorum 5 gün boyunca devam edicem daha önce de iki kez klomenle denedim olmadı bakalım bu ay üçüncüye deniyoruz.Hanımlar ben yaklaşık 2 ay önce klomen kulanmistim hiç yumurta gelismemisti bu ay tekrar klomene başlati doktor sabah 2 tane birden içmem gerekiyormuş akşam da 2 tane birden yani 5 günde 2 kutu kulancam bu tarz klomeni kullanıp sonuç alan var mı sağ yumurtalık tıkalı amaliyatla hsg bile açılmadı bu arada 2 düşüğüm var 1 buçuk yıl oldu 2 düşük olalı klomeni böyle kulanip sonuç alan var mi
Ay inşallah etkili olur bende pcis yumurta tembeligi olmasına rağmen işe yaradı günde 4 tane ile ama ovulasyonla da takip ettim bu ay bakalım nolucak senin kaçıncı günün klomende canimBende günde 3 defa kullanıyorum 5 gün boyunca devam edicem daha önce de iki kez klomenle denedim olmadı bakalım bu ay üçüncüye deniyoruz.
Ben dün başladım daha yeni 5 gün kullanıcam 27sinde de kontrole çağırdıAy inşallah etkili olur bende pcis yumurta tembeligi olmasına rağmen işe yaradı günde 4 tane ile ama ovulasyonla da takip ettim bu ay bakalım nolucak senin kaçıncı günün klomende canim
Çok dikat et canım yediklerine ictiklerine asitli şeylerden uzak durdum ben hazır şeyler yemedim kendini strese hiç sokma ve ilacını aynı saate al sabah akşam hep aynı saate içmiştim bendeBen dün başladım daha yeni 5 gün kullanıcam 27sinde de kontrole çağırdı
Ben yediklerime çok dikkat etmedim şimdiye kadar özellikle yediğiniz bi şey var mıydı bi de ben hep aynı saatlerde alamıyorum biraz aksama oluyor ondan bi şey olur mu acabaÇok dikat et canım yediklerine ictiklerine asitli şeylerden uzak durdum ben hazır şeyler yemedim kendini strese hiç sokma ve ilacını aynı saate al sabah akşam hep aynı saate içmiştim bende
Exstra yoktu ama abur cubur çok tüketirdim onu kestim kolayı kestim öyle yani aynı saate içmeye özen göster canım ilk kulandigimda bende kafama göre aliyodum sabah akşam hiç etki etmedi doktorum bu sefer aynı saate al dediği için çok dikat ettim sabah 7 kalkıyorum biseyler atıştırip ilacı içiyordum akşam da 7 aynı saate iciyodum gerçekten de aynı saate içince etkisini gördümBen yediklerime çok dikkat etmedim şimdiye kadar özellikle yediğiniz bi şey var mıydı bi de ben hep aynı saatlerde alamıyorum biraz aksama oluyor ondan bi şey olur mu acaba
Öyle mi bana günde 3 defa verdiği için tam saati tutturmak zor oluyor sabah 8de içiyorum öğlen 3 buçuk akşam da 11 inşallah bu sefer yumurtalarım gelişir bende asitli şeyler içmiyorum hazır gıda da azalttım bakalım hayırlısıExstra yoktu ama abur cubur çok tüketirdim onu kestim kolayı kestim öyle yani aynı saate içmeye özen göster canım ilk kulandigimda bende kafama göre aliyodum sabah akşam hiç etki etmedi doktorum bu sefer aynı saate al dediği için çok dikat ettim sabah 7 kalkıyorum biseyler atıştırip ilacı içiyordum akşam da 7 aynı saate iciyodum gerçekten de aynı saate içince etkisini gördüm
Gecen ay doktorum bana ayni sekilde verdi ama bende ters tepti. Ovitrelle olmama ragmen yumurtam coook gec catlamis tam 44 gun sonra adet oldum.bu ay doktorum.tekrar letu verdi.Hanımlar ben yaklaşık 2 ay önce klomen kulanmistim hiç yumurta gelismemisti bu ay tekrar klomene başlati doktor sabah 2 tane birden içmem gerekiyormuş akşam da 2 tane birden yani 5 günde 2 kutu kulancam bu tarz klomeni kullanıp sonuç alan var mı sağ yumurtalık tıkalı amaliyatla hsg bile açılmadı bu arada 2 düşüğüm var 1 buçuk yıl oldu 2 düşük olalı klomeni böyle kulanip sonuç alan var mi
Ay hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et canimÖyle mi bana günde 3 defa verdiği için tam saati tutturmak zor oluyor sabah 8de içiyorum öğlen 3 buçuk akşam da 11 inşallah bu sefer yumurtalarım gelişir bende asitli şeyler içmiyorum hazır gıda da azalttım bakalım hayırlısı
Kaç mm olmustu ki geç çatladı canim ay en korktuğum şey çatlamasa diye ama benim aşırı kasık ağrım oldu iğneden sonra bence çatladı yaGecen ay doktorum bana ayni sekilde verdi ama bende ters tepti. Ovitrelle olmama ragmen yumurtam coook gec catlamis tam 44 gun sonra adet oldum.bu ay doktorum.tekrar letu verdi.
Canim 16 mm olmustu igneye ragmen ne agrim ne akintim olmustu ben anlamistim zaten terslik oldugunu....Kaç mm olmustu ki geç çatladı canim ay en korktuğum şey çatlamasa diye ama benim aşırı kasık ağrım oldu iğneden sonra bence çatladı ya
16 mm çatlatma iğnesi için küçük degilmi zaten benim.hala sancılarım çok insalah catlamistir ya tekrar kistle mücadele etmem insalahCanim 16 mm olmustu igneye ragmen ne agrim ne akintim olmustu ben anlamistim zaten terslik oldugunu....
Merhaba,
2 denememe mi klomen canim benimde 2 oldu 1. Denemede 5 gün başlati adetin ise yaramadı bu sefer 3 gün başlati 23mm oldu şükür bende iğne vurdum beklemedeyim ben sabah 2 akşam 2 kulandim saatini asla şaşırma canım düzenli bı saate iç ay insalah olumlu olur benimde senin gibi düşüğüm var hemde 2 tane ilk evlendigim aylarda oldu düşükler bidaha da tutmadıMerhaba,
Allah izin verirse bende klomene başlıyorum. Yarın adetimin 5. Günü sabah 1 akşam 1 olarak kullanıcam. Bittikten 2 gün sonra doktor kontrole çağırdı.
12. Ayda evlendim 1,5 aylık evliyken hamile kaldım 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için mart ayında kürtaj oldum nisandan beride korunmuyorum hala gebelik elde edemedim. Ağustos ayında ovitrella iğnede vuruldum o da işe yaramadı.
Klomeni ilk defa kullanıcam. Sadece ovitrella çatlama iğnesi kullandım bir kere o da işe yaramadı.2 denememe mi klomen canim benimde 2 oldu 1. Denemede 5 gün başlati adetin ise yaramadı bu sefer 3 gün başlati 23mm oldu şükür bende iğne vurdum beklemedeyim ben sabah 2 akşam 2 kulandim saatini asla şaşırma canım düzenli bı saate iç ay insalah olumlu olur benimde senin gibi düşüğüm var hemde 2 tane ilk evlendigim aylarda oldu düşükler bidaha da tutmadı
Ay insalah bu sefer işe yarar güzel haberlerini bekliyorum canımKlomeni ilk defa kullanıcam. Sadece ovitrella çatlama iğnesi kullandım bir kere o da işe yaramadı.
İnşallah ikimizde ve bizim gibi bekleyenler güzel haberler alırlarAy insalah bu sefer işe yarar güzel haberlerini bekliyorum canım
Amin inşallah ya günler geçmiyor kızİnşallah ikimizde ve bizim gibi bekleyenler güzel haberler alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?