- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi Lavinyamla
-
Evett malesef geçmiyorrr. Ben adetimin 5. Günündeyim ilacımı ilk olarak sabah içmeye başladım. 3. Gün sonra felan biter. Cuma günü doktora gideceğim ilaç biter bitmez 2. Gün yanıma geliyorsun dedi. Yumurta takibi yapacakmış. İnşallah bu ay tutar çünkü olmazsa sürekli iş yerinden izin alıp gidemem.Amin inşallah ya günler geçmiyor kız
Ben ilaç bitti 1 hafta sonra gittim 2. Gününde gelişir mi acaba kız bidaha çağırır yoksa çalışirken zor tabi yaEvett malesef geçmiyorrr. Ben adetimin 5. Günündeyim ilacımı ilk olarak sabah içmeye başladım. 3. Gün sonra felan biter. Cuma günü doktora gideceğim ilaç biter bitmez 2. Gün yanıma geliyorsun dedi. Yumurta takibi yapacakmış. İnşallah bu ay tutar çünkü olmazsa sürekli iş yerinden izin alıp gidemem.
Şimdi adetin birinci gününden sayılıyor ya yumurtlama ben doktora gittiğimde 11. Gün oluyor zaten doktora gittikten 3 gün sonra yumurtlamam olacak. Büyük ihtimal bana ilişki günlerini söyleyecek.Ben ilaç bitti 1 hafta sonra gittim 2. Gününde gelişir mi acaba kız bidaha çağırır yoksa çalışirken zor tabi ya
Ay hadi hayırlısı insalah bu ay olur gelişmelerden haberdar et canimŞimdi adetin birinci gününden sayılıyor ya yumurtlama ben doktora gittiğimde 11. Gün oluyor zaten doktora gittikten 3 gün sonra yumurtlamam olacak. Büyük ihtimal bana ilişki günlerini söyleyecek.
Ben 6 ay önce 2 ay kullandım etkisi hiç olmadı ama letu kullandım 18 mm olduHanımlar ben yaklaşık 2 ay önce klomen kulanmistim hiç yumurta gelismemisti bu ay tekrar klomene başlati doktor sabah 2 tane birden içmem gerekiyormuş akşam da 2 tane birden yani 5 günde 2 kutu kulancam bu tarz klomeni kullanıp sonuç alan var mı sağ yumurtalık tıkalı amaliyatla hsg bile açılmadı bu arada 2 düşüğüm var 1 buçuk yıl oldu 2 düşük olalı klomeni böyle kulanip sonuç alan var mi
Olur olur tabiki ederimAy hadi hayırlısı insalah bu ay olur gelişmelerden haberdar et canim
Yumurta gelişmi mi olmadi yoksa dolenmedi mi benimde klomenle 23 mm oldu sabah akşam 2 şer tane içtim amaBen 6 ay önce 2 ay kullandım etkisi hiç olmadı ama letu kullandım 18 mm oldu
Yumurta gelişmedi hiç. Sonra letu kullandım günde 3 kere birde procertin diye bir vitamin kullandım onunla büyüdü yumurtalarYumurta gelişmi mi olmadi yoksa dolenmedi mi benimde klomenle 23 mm oldu sabah akşam 2 şer tane içtim ama
Yumurta gelişmedi hiç. Sonra letu kullandım günde 3 kere birde procertin diye bir vitamin kullandım onunla büyüdü yumurtalar
Tutu mu bebiş canimYumurta gelişmedi hiç. Sonra letu kullandım günde 3 kere birde procertin diye bir vitamin kullandım onunla büyüdü yumurtalar
Bekliyorum ama pek ümidim yok :/Tutu mu bebiş canim
Bende aynı şeyleri yaşadım. Klomen etki etmeyince letu kullandım sonrasında procertin diye bir vitamin verdi doktorum ikisiyle bu ay 2 yumurtam gelişti biri 18 mm 16 mmHanımlar ben yaklaşık 2 ay önce klomen kulanmistim hiç yumurta gelismemisti bu ay tekrar klomene başlati doktor sabah 2 tane birden içmem gerekiyormuş akşam da 2 tane birden yani 5 günde 2 kutu kulancam bu tarz klomeni kullanıp sonuç alan var mı sağ yumurtalık tıkalı amaliyatla hsg bile açılmadı bu arada 2 düşüğüm var 1 buçuk yıl oldu 2 düşük olalı klomeni böyle kulanip sonuç alan var mi
Mesajım gelmemiş sandım o yüzden iki defa attım :)Bende aynı şeyleri yaşadım. Klomen etki etmeyince letu kullandım sonrasında procertin diye bir vitamin verdi doktorum ikisiyle bu ay 2 yumurtam gelişti biri 18 mm 16 mm
Kaç günün kaldi canimBende aynı şeyleri yaşadım. Klomen etki etmeyince letu kullandım sonrasında procertin diye bir vitamin verdi doktorum ikisiyle bu ay 2 yumurtam gelişti biri 18 mm 16 mm
26 adet günümKaç günün kaldi canim
Oo daha var26 adet günüm
Hayır yarın adet günüm 26 Eylül demek istemiştim.Oo daha var
Kusura bakma kız ben yanlış anlamışımHayır yarın adet günüm 26 Eylül demek istemiştim.
Bugün kan testi verdim 20 çıktı kanda nasıl sizceKusura bakma kız ben yanlış anlamışımee belirti falan var mı canim kesin haberdar et bizi de sonucundan canim
Ay ciddi mi gebelik var kız 2 gün sonra tekrar ver bakalım yükselecek mi öyle anlarızBugün kan testi verdim 20 çıktı kanda nasıl sizce
Aynen çarşamba tekrar kan testi veririmAy ciddi mi gebelik var kız 2 gün sonra tekrar ver bakalım yükselecek mi öyle anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?