Klomen tedavisi bakar mısınız hanımlar

Belirtilerin neydi canım öncesinden deneyip negatif gördun mu hiç ben dün yaptım 8. Gün oluyodu negatif gördüm iğne etksii geçti demeki
Benim belirti olarak sırt ağrısı kramp vardı onun haricinde bir belirtim olmadı. Bugün adet günüm zaten. Ben direkt iğneden 14 gün sonra kan testi verdim. Sonra eve gelip idrar testi yaptım onda çok çok silik çıktı 5 dakikadan sonra.

herkes günde 2 -3 tane iç,yor doktor bana günde 1 adet verdi ya çok az değil mi

14 güne kadar hiç denemedim demi testi ay ne güzel yaa insalah bizde görürüz yarın kan ver bakalım kaça yukselcek

14 güne kadar hiç denemedim demi testi ay ne güzel yaa insalah bizde görürüz yarın kan ver bakalım kaça yukselcek
İnşallah inşallah hayırlı haberleri alırsın bu mevlid kandilinde en çok ta anne olmak isteyen herkes için dua edelim. perşembe tekrar kan veririm bakalım ne çıkacak

Tekrar çağırmadi mi doktorun belki geç büyür
Cuma tekrar gidicem benim zaten geç olgunlaşıyor kendi doktorum izinde olduğu için farklı bir doktora çıktım o baktı gelişmemiş dedi bi daha çağırmıcaktı bile sonra dedim benim zaten geç olgunlaşıyor diye o zaman bi şans daha verelim dedi geçen ay 18.günde olgunlaşmıştı mesela bence cuma bile erken olabilir

Aa ne güzel tutar inşallah bana aşılama daha hiç demedi doktorum çatlatma iğnesi denedi hep
bende öyle sandım şok oldum canım çatlatma yapcak sandım bugun çatlatma iğnesini yaptı yarın aşılama yapalım dedi bişey diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…