klomen tedavisi gören bayanlar...

Kızlar merhaba, bende bugün klomen tedavsine başladım, doktor sadece klomen verdi başka bi şey vermedi...
Zaten pko'lu oldugum için coraspirin+glifor kullanıyorum bi de klomen'e başladım. 6gün ultrasonla kontrol edicek. bakalım ne kadar büyücekler...

Bu arada yapmam gereken bi şey var mı ?

arkadaşlar merhaba bende pkoluyum iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay bir tane yumurta büyümüş çatlatma ignesi vurdu doktorum gebelik oluşmadı ikinci ay tekrar verdi klomen bu ay kullandım ama yumurtalıklar bu ay tepki vermemiş duphaston verdi kullanıp adet olacakmışım klomenin dozajını arttıracakmış biz 4 yıllık evliyiz 2 aydır da çalışıyorum adetlerim çok çok sancılı geçiyor geçen ay pazar gününe denk gelmişti de atlatmıştım bu ay iş gününe denk gelirse yandım izinde alamam yavaş yavaş da tüp bebek düşünmeye başladım sizlere bir sorum olacak üçüncü kutu klomeni kullanayım mı yoksa tüp bebege kadar vücudumu dinlendireyim mi benden daha tecrübeli arkadaşlar vardır yardımcı olursanız çok sevinirim psikolojim alt üst 3 yılım tedavilerle geçti artık okadar yoruldum ki rabbim evlatla sınamasın kimseyi isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bugun doktora gitttim.. Sat 17 mart ve hala yumurtalarim 13 mm. Yavas gelisiyor dedi. Adet duzensizligim var gec adet olurum. Doktor 28 gunde olsaydim bu ay olmadi dicekti ama yine de bi kac defa daha takip edelim dedi.. Ctesi gene gidicemm. Buyumesi icin ne yiyebilirim bana akil veriiinnn kizlar... Yada buyur mu bu saaten sonra 3 gundur keciboynuzu pekmezi iciyorum ama etki etmedi ki hala kucuk yumurtalarim. Bi anda buyur mu ki off bana bi akil verinn. Bu ayi cope mi atayimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tupbebek dusunuyorsan tupbebek merkezlerine gitmeni oneririm test sonucuna gore zaten ya tup bebek yapiyorlar yada te daviye baslaniyor arkadasim o sekilde bilgi vermisti benim klomen tedavisi suruyor yumurta olusuyor catlama da oluyor beklemedeyiz

merhaba,ben de bu ay klomen ve parlodel kullandım,sonuç negatif üstelik kanamam pıhtı şeklinde çoğunlukla,dr istersen 1 ay ara ver diyor ya da 1 ay daha kullan ne yapacağımı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…