klomen tedavisi gören bayanlar...

mehmeterdogan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
43
3
86
Kars
Selam Arkadaslar Bu Ay Klomen Tedavisine Başlıyacagım Ve Polistik Over Sendromluyum..
Aramızda Klomen Tedavisi Görüp Ve Sonuc Alan Arkadaşlar Buraya Geçirdikleri Süreç Hakkında Bilgi Verip Ne Kadar Sürede Hamiş Kaldıklarını Yazabilir Mi Acaba??
Ben Ve Benle Aynı Durumda Olanlara Da Moral Olmuş Oluuur

Meraba canim,bende dr pko var serophene kullandim brn de ayni özellikte bi ilac ben bu tedaviyle hamile kaldim ama igne de kullandim,ilk etapta ilac veriyolat yeterli gelmezse igneye basliyolar,insallah srn de faydasini görürsun canim

Meraba canim,bende dr pko var serophene kullandim brn de ayni özellikte bi ilac ben bu tedaviyle hamile kaldim ama igne de kullandim,ilk etapta ilac veriyolat yeterli gelmezse igneye basliyolar,insallah srn de faydasini görürsun canim

umarııım olumlu seyler duymak gercekten insanı motıve edıyor bebişte hayırlı bı evler olur ınşşşşş

merhaba
bende bu ay klomen kullandım perşembe günü dr a gittim ilk kontrole adetin 11 . günü. bir tarafta en büyüğü 15,6mm olan 3 yumurta diger taraftada 2 yumurta varmış. çatlatma iğnesi vurmıcam kendi çatlar dedi. pazartesi yani yarın tekrar çağırdı. bu arada cuma pazar salı olmak uzere gün aşırı ilişki önerdi. inşallah tutar ilk ayım bu ay. bu arada 1 yıllık evliyim bir düşüğüm var mart ayında

[MENTION][/MENTION]

Amin zehracim saolasin,pihtilasma problemim var düsük sebebim bu

ablamında var o sorun iğne kulanıyor günlük.çok şükür 8. ayında.sende kontrolünü aksatma canım önceden başla ilacına.

ablamında var o sorun iğne kulanıyor günlük.çok şükür 8. ayında.sende kontrolünü aksatma canım önceden başla ilacına.

Basldim canim simdi coraspirin kullaniyorum hamile kalirsam igneye baslicam ablan kaldiktan sonra mi basladi igneye bide hangi igneyi kullanyor,çok sordum dimi

Basldim canim simdi coraspirin kullaniyorum hamile kalirsam igneye baslicam ablan kaldiktan sonra mi basladi igneye bide hangi igneyi kullanyor,çok sordum dimi

canım sen adet gününden önce başlaman lazım.doktorun söyler onu zaten.iğnenin adınıda bilmiyorum canım ya gördüm aslındaama unuttum.dışı sarı paket.tedavi görüyorsan erkenden al günün gelmeden vurmaya başla.yinede doktor tam tarihini söyler sana canım.

Ben daha oncede kullandim ama dr hamile oldugunu ogrendiginde basla dedi ablanin dr u ne dedi onu merak ettim,bazilari hamile kalmayi düsündügu ay baslatiyo

yani benim düşüncem geç kalabilirsin canım.bu pıhtılaşma sorunu çok dikkat isteyen bişey.bizim bi tanıdığada dr bırak artık gerek yok demiş ve düşük yaptı.doktordan doktorada fark var canım.ablam önce başladı çünkü.zaten pko luydu dr a gidip geliyodu sürekli.

arkadaşlar bende pcoluyum doktor klomen werdi şimdi çok yumurtlamışım normalmi acep

Doktorun normal dıyorsa normaldır ınşall sen yumurta takıbı yapmıyon mu?
Bu ay bende klomen kullandım hayırlsııyla bakalım bende de yumurtaya gununden sancım oluyor 3 gundur ara ara sancı gelıyor

doktorun normal dıyorsa normaldır ınşall sen yumurta takıbı yapmıyon mu?
Bu ay bende klomen kullandım hayırlsııyla bakalım bende de yumurtaya gununden sancım oluyor 3 gundur ara ara sancı gelıyor

evet takipteyiz ama 6 tene falan yumurta var hepside hemen hemen aynı boyutta bi tane başkan seçip onun büyümesi gerekiyo dio yoksa bi dahaki aya sarkıcakmış..bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..

selam arkadaşlar
ben de ilk kez geçen ay klomen kullandım ve ovitrelle iğne yaptık aynı ay,ama tutmadı ve adetin 3.günü doktora gittiğimde kendim bile gördüm 5-6 tane kist yapmış bu ilaç bende,tabii Hsg çekildim üstüne temiz çıktı ama kist için progestan verdi ve bu ay hamilelik olmayacak dedi moral altüst oldu tabii,şimdi adet oldum 25.günümde ilk kez bu kadar erken,bu ay doktora falan gitmeyeceğim Allah a emanetim diyorum..

Klomen basliacam doktoru zorla ikna ettim daha beklemek istemiyorum dedim ve suanda kararsiz kaldim bir kac ay daha beklesem mi? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…