- Konu Sahibi mehmeterdogan
-
Selam Arkadaslar Bu Ay Klomen Tedavisine Başlıyacagım Ve Polistik Over Sendromluyum..
Aramızda Klomen Tedavisi Görüp Ve Sonuc Alan Arkadaşlar Buraya Geçirdikleri Süreç Hakkında Bilgi Verip Ne Kadar Sürede Hamiş Kaldıklarını Yazabilir Mi Acaba??
Ben Ve Benle Aynı Durumda Olanlara Da Moral Olmuş Oluuur
Meraba canim,bende dr pko var serophene kullandim brn de ayni özellikte bi ilac ben bu tedaviyle hamile kaldim ama igne de kullandim,ilk etapta ilac veriyolat yeterli gelmezse igneye basliyolar,insallah srn de faydasini görürsun canim
umarııımolumlu seyler duymak gercekten insanı motıve edıyor bebişte hayırlı bı evler olur ınşşşşş
Malesef canim,düsükle sonuçlandi
inşallah rabbim tekrardan nasib eder canım hayırlısı....
[MENTION][/MENTION]
Amin zehracim saolasin,pihtilasma problemim var düsük sebebim bu
ablamında var o sorun iğne kulanıyor günlük.çok şükür 8. ayında.sende kontrolünü aksatma canım önceden başla ilacına.
Basldim canim simdi coraspirin kullaniyorum hamile kalirsam igneye baslicam ablan kaldiktan sonra mi basladi igneye bide hangi igneyi kullanyor,çok sordum dimi
canım sen adet gününden önce başlaman lazım.doktorun söyler onu zaten.iğnenin adınıda bilmiyorum canım ya gördüm aslındaama unuttum.dışı sarı paket.tedavi görüyorsan erkenden al günün gelmeden vurmaya başla.yinede doktor tam tarihini söyler sana canım.
Malesef canim,düsükle sonuçlandi
yaaaa cok uzuldum tedavıde dusuk ıhtımalı yuksek mı yoksa :?
Yok tedaviyle alakali degil,kanda pihtilasma vat benm
arkadaşlar bende pcoluyum doktor klomen werdi şimdi çok yumurtlamışım normalmi acep
doktorun normal dıyorsa normaldır ınşall sen yumurta takıbı yapmıyon mu?
Bu ay bende klomen kullandım hayırlsııyla bakalım bende de yumurtaya gununden sancım oluyor 3 gundur ara ara sancı gelıyor
selam arkadaşlar
ben de ilk kez geçen ay klomen kullandım ve ovitrelle iğne yaptık aynı ay,ama tutmadı ve adetin 3.günü doktora gittiğimde kendim bile gördüm 5-6 tane kist yapmış bu ilaç bende,tabii Hsg çekildim üstüne temiz çıktı ama kist için progestan verdi ve bu ay hamilelik olmayacak dedi moral altüst oldu tabii,şimdi adet oldum 25.günümde ilk kez bu kadar erken,bu ay doktora falan gitmeyeceğim Allah a emanetim diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?