klomen bittikten kaç gun sonra dr a gittiniz veya kaç gun sonrs yumurta oluyor?ben serephone kullandım..adetimin 5.gunu başladım.dun aksam son kullandım..şimdi ne zaman yumurta olur?
bende pazar günü klomene başlıyorum kızlar çarşambada hsg çekilecek
kasım ayındada klomen kullandım 3 tane 9mm 11mm ve 15mm büyüklüğünde yumurtam oluştu ama hamile kalamadım çünkü dr hergün ilişki önermişti ee bizde mecburen yaptık
bu ay günaşırı ilişki dedi bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için...
kızlar bişey sorucam. Bu klomeni normal yumurtlaması olanlarda kullanabiliyor mu? Reçeteli mi satılıyor. Bende kullansam diyorum belki şansım artar.. Ne dersiniz?
ben yeni başladım klomeni ama tedirginim doktor bana günlük doz olarak 3 tane verdi normal mi 1 tane kızım var normal odu bu ikincisinde niye böyle oldu anlayamadım nasıl bir tedavi takip edceck merak ediyorum bilgilendirin
slm anne adaylar ben klomen kullandım 2ay oncesı suan bı bebek beklıyorum allah herkeze nasip etsın
canım bence dr a söyle durumunu.zaten reçetede yazıyo gözde problem olursa dr söyleyin diyo.kızlar ama klomen benim gözümü çok etkiliyo ayrıca eşimde kullanıyordu onunkinide çok etkilemişti
karıncalanıyo yanıyo kaşınıyo sizdede oluyormu böyle
kızlar ama klomen benim gözümü çok etkiliyo ayrıca eşimde kullanıyordu onunkinide çok etkilemişti
karıncalanıyo yanıyo kaşınıyo sizdede oluyormu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?