merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende klomen kullanmak istiyorum.benim yumurtalıklarımda yer yer kist var ufak.hormon tahlili oldum hormonlarım normal ama adet düzensizliğim oluyo doktora gittim klomen kullanmak istiyorum ama doktor ilaç tedavisine başlaman için eşinin sperm testi yaptırması gerekli dedi.benim eşimde yaptırmak istemiyo.test yapılmadan kullansam olur mu sizin eşlerinizdende istendimi
klomen ile değil de puregon diye bi iğne varmış bununla hamile kalanınız var mı? ben pko lu bir kadınım ve klomen pko lu kadınlarda kullanılmasa daha iyi olacak diyenler var..merak ettim cvp yazarsanız çok sevnirim arkadaşlar
merhaba, bende de pco çıktı sağda, bu ay klomen kullanıp aşılamam yaptırdım, klomenin prospektüsünde kistler için kullanılmamalı yazıyor ama polikistik over hariç diye belirtmiş, benim doktorum verdi ve folikül olgunlaştı, eğer tutmazsa iğne tedavisine geçecek, o daha iyi kontrol altında tutar dedi çünkü klomende birden fazla folikül gelişme ihtimali daha yüksekmiş ki çoğul gebelik tercih etmiyorlar biliyorsunuz doktorlar, bir de ben klomeni unutup 6 gün almışım, rahim iç duvarı biraz az gelişmişti aşılamdan 2 gün önce, doktor klomeninin bu gibi yan etkileri olabiliyor dedi, ama aşılama günü olması gereken kalınlığa ulaşmıştı..
mrb cnm bende adet 5. gun progestan bılmem kacıncı gun klomen kullandım1x2 seklınde benım progestan hormonu azlıgım var ve yumurtlamam normal catlıorda ama yeterlı olgunluga gelmıordu.neyse 6 ay bu sekılde ovulasyonumu duzene sokmak ıcın kullandım bu aradda korundum amacım adetlerımı duzene sokmaktı .sonra tedavıyı bırakalı 3 ay olmustu 3.ay hamıleydım hemde ıkız suan 18 aylıklarMerhabalar...arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bende pkoluyum ve 1 hafta önce dr gittim klomen ve progestan verdi....klomen ve progestan kullanıp hamile kalan var mı? birde bunların yan etkisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?