klomen tedavisi olan varmı

slm canım kardesımde de pko 24 yasında onun ıcın endıselenıyorum dr u 1 2 yıl surer tedavın bır ayagın hastanede artık demıs 7 ayda evlenecek sol yumurtalıgındaymıs sen ne zamandan berı bunun tedavısını goruyosun ne uyguladı kardesıme evlendıgın zaman tedavın degısecek demıs ben onun ıcın cok endıselenıyorum bıraz bılgı verrmısın

slm canım nasılsın adet oldunmu ayın 8 ı adet gunundu ınsallah olmamıssındır

angel sen naptın canım sennde ayın8 ı adet oldunmu ınsallah sende olmamıssındır hayırlısıyla kavusuruz bebıslerımıze

merhaba hanımlar
bende bundan 5 ay kadar önce pkolu olduğumu öğrendim çok üzüldüm internetten okuduklarım hiçde iyi şeyler değildi adetlerimi doktor düzene soktu 3 ay progestan kullandım o bitti hemen arkasından 1 kutu klomen verdi onu kullandım ama herhangi bir iğne olmadım yada kontrole gel yumurtan varmı yokmu diye çağırmadı ama şükürler olsun daha bir kaç güz önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim inanılmaz güzel bir duygu o çift çizgiyi görmek.allah herkese o anı yaşatmak nasip etsin inşalllah sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayıda allah nasip eder.

canım allah hayırlı evlat versın tek klomen le kaldın yanı olemı bravo cok sevındım allah kucana almayıda nasıp etsın baska bısey kullandınmı

canım allah hayırlı evlat versın tek klomen le kaldın yanı olemı bravo cok sevındım allah kucana almayıda nasıp etsın baska bısey kullandınmı

sağol çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 3 ay progestan kullandım adetlerimi düzenlemek için hemen arkasından bir kutu klomen ne ultrasonla baktı yumurtalara ,nede iğne verdi .
allah nasıl kararladıysa öyle oluyo işte allah herkese nasip etsin bu sevinci.
cokacimcoookşimdi görmen lazım nasıl besleniyorum sadece o sağlık olsun vitamin alsın diye eşimde bu konuda çok üstüme düşüyo sıkılıyorum ama katlnıyosun sırf onun için.

merhaba ben esra 1.5 senelik evlıyım yaklasık 1 seneden berı bebişim olsun istıyorum once yanlış dr. denk geldım ama allaha şukur şimdiki dr. çok iyi aralıkta klomen verdı reglın 12. gununde gel dedı gıttım ymurtan 12mm dedı bu ay regl gecıkebılr dedı adet sokucu duphaston verdı bnm normalde sat tarıhım 13 aralıktı 4 gunluk gecıkmeyle bugun hasta oldum bu ay klomenı gunde 3 tane kullanacm inşlh buay olur

kızlar merhaba morelim çok bozuk bugün dr. gittim gebelik kesesi 20mm ve 6 haftalık hamileyim ama bebek görünmüyo dedi.bebek geç gelişmede gösterebilir dedi yada boş gebelikte olabilirmiş.2 hafta sonra tekrar kont.çağırdı ama benim moral sıfır.ya gerçekten boş gebelikse aklıma geldikçe ağlıyorum.çevrenizde bu şekilde olan varsa yorumlarınızı bekliyorum

ya normalde zaten klomenı erkeklere gonephane yide bayan lara veriyor doktorlar klomen erkeklerde siperr çoğaltmak için kullanıldığını sölemişti:)

buarada bende 4 aydır klomen kullanıyorum şuanda yumurtlamaya hazır yumurtam olduğunu söledi drum bu ay ilacı kesti:lepi::lepi:subat 1deregl olmam gerek inşllh olmamda yıne hayal kırıklığı yasamam:Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullandım ve doktor yumurtan var dedi belki bebişim var bakalım adet olmazsam geliyo heralde biraz beklemem gerek

SLM ARKADAŞLAR ARANIZ YENİ KATILDIM 2 SENELİK EVLİYİM HEMEN HEMEN 9AYDAN BERİ BEBEK İSTİYORUZ SORUN BENDE BEN GEÇ YUMURTLUYOMUŞIM FAKAT OLMUYOOO
KLOMEN KULLANTIM BUNDAN 2 AY ÖNCE VE BANA ÇATLATMA İGNESİ VERDİ O AY BÜYÜK Bİ HÜSRANA UGRADIM YUMURTAM 22 MM GEBELİK OLMADI BU AY GENE KLOMEN KULLANDIM VE ADETİMİN 13 GÜNÜ DOKTORUMA GİTTİM DÜNYALAR BAŞIMDAN AŞAGI YIKILDI KLOMEN KULLANMAMA RAGMEN YUMURTAM 7 MM FALAN DEDİ DOKTORUM BANA OLMAZSA SENİ Bİ KLİNİGE YÖNLENDİRİCEM BU AY HİÇ BİŞE KULLANMIYCAKSIN DEDİ BAKALIM HAYIRLISI ARKADAŞLAR GEL ARTIK

klomen kullanıpta olumlu sonuc alan varmı2 yıllık evliyim bebek sahibi olamadım esimde hiç bişey yok bende prolaktin yüksek cıktı ve yumurtam gelişmiyomuş bana cvp veren olursa cok sevinirim Allah hepimizi sevindirsin insallahsenağlama

bende bu ay klomen kullanmaya başladım.ama doktor iğneden bahsetmedi.eşimdede bendede bi sorun çıkmadı 2senedir de çocuğumuz olmuyo.Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı bir evlat.Rabbim yüzümüzü güldürür :çok üzgünüm işallah. :çok üzgünüm:

doktor bana hergün ateşini ölçüp yaz bana getir dedi götürdüm en az bir kaç tane 37 derece olması lazımmış bende yoktu oda yumurtlamaya yardımcı olarak klomen verdi yarın başlıcam kullanmaya ama eşim yanımda değil bu ay acaba gelecek ay mı başlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…