bende polikistlik obvur sendurumluyunm kaç ay tedabi gördümm golocaphage kulandım olmadı tekrar doktor degiştidim kızlar iltihap var dedi ilaç alıyorum bu ay önemili olan adetimin 5.günü kulomene başlıyorum ve aynı adetimin 5.günü adetlerimim düzene girsin diye adet düzenlemek için ilaç verdi bana niye açatlamak için ilaç vermediki anlamadım 3 ay tekrarlıycam hamile kalana kadarr bakalım hayırlısı kızlarr
MERHABA ARKADAŞLAR
Benimde 4.ayım 3 ay günde 1 klomen kullandım tek yumurta oldu çatladı ama bebek olmadı bu 4,ayım günde iki klomen kullandım 2 tane yumurtam oldu biri küçükmüş ama diğeri iyi dedi doktor 3 gün önce prengli vuruldum bakalım şimdi bekliyorum ayın 8 inde adet olmam gerekiyor inşallah hepimiz en kısa zaman da bebeklerimizi alırız kucaklarımıza
bende bu ay ilk kez adetin 5.günü başlayıp 5 gün 2 doz klomen kullandım iğne vermedi yumurta takibimde yok çünkü bende sorun yok yumurtluyorum ve çatlıyor ama tek yumurtalıklıyım ve geç gebe kalıyorum bu durumu hızlandırmak için verdi doktor bende ayın 8 inde adet olacam bekliyorum ama çok ağrım oldu şuandada hafif var ağrılarım sanki sağ tarafımda limonlar var gibi hissediyorum sizdede oldumu ağrı?
merhaba hanımlar
bende bundan 5 ay kadar önce pkolu olduğumu öğrendim çok üzüldüm internetten okuduklarım hiçde iyi şeyler değildi adetlerimi doktor düzene soktu 3 ay progestan kullandım o bitti hemen arkasından 1 kutu klomen verdi onu kullandım ama herhangi bir iğne olmadım yada kontrole gel yumurtan varmı yokmu diye çağırmadı ama şükürler olsun daha bir kaç güz önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim inanılmaz güzel bir duygu o çift çizgiyi görmek.allah herkese o anı yaşatmak nasip etsin inşalllah sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayıda allah nasip eder.
canım allah hayırlı evlat versın tek klomen le kaldın yanı olemı bravo cok sevındım allah kucana almayıda nasıp etsın baska bısey kullandınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?