slm arkadaşlar banada dr klomen verdi bu ay başlıcam bakalım ikinci çocuğu arıyoruz bizde bu ilaçla çoğul gebelik yaşayan varmı
merhabalar yeni katıldım aranıza benim sorum klomen kullananan varmı ben kulllandım adetimin 5 ğünü günde 2 defa ama buğün dok gittim yumurtalıklar büyümemiş dedi 4 gün sonra tekrar gidicem acaba ne yapacak çok merak ediyorum benim gibi sorunu olan varmı beni aydınlatırsannız sevinirim
slm canım gözün aydın inş bir sorun çıkmadan alırsın bebeğini kucağına,canım korkma sakın..selam arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım ve ilk aydan hamile kaldım allah herkesin gönlüne göre versin....bnede şimdi düşük yapıcam diye çok korkuyorum .allah hakkımızdav hayırlısını versin.
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay klomen kullandım dr.5 gün sonra gel dedi bir bilginiz var Elif arkadaşımız ilk ayda hamile kalmış bana biraz anlatırsan yardımcı olursan iyi olur canım allah hayırlsını versin senin bebegini allah korusun
merhabalar yeni katıldım aranıza benim sorum klomen kullananan varmı ben kulllandım adetimin 5 ğünü günde 2 defa ama buğün dok gittim yumurtalıklar büyümemiş dedi 4 gün sonra tekrar gidicem acaba ne yapacak çok merak ediyorum benim gibi sorunu olan varmı beni aydınlatırsannız sevinirim
selam arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım ve ilk aydan hamile kaldım allah herkesin gönlüne göre versin....bnede şimdi düşük yapıcam diye çok korkuyorum .allah hakkımızdav hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?