klomen tedavisi olan varmı

merhaba arkadaşlar,bende oğluma hamile kalmak için 2 yıl klomen kullandım,şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum doktorum bana klomen verdi inş bu sefer yine olur,ALLAH çocuk isteyen hepimizin yüzünü güldürsün.

slm arkadaşlar banada dr klomen verdi bu ay başlıcam bakalım ikinci çocuğu arıyoruz bizde bu ilaçla çoğul gebelik yaşayan varmı

slm arkadaşlar banada dr klomen verdi bu ay başlıcam bakalım ikinci çocuğu arıyoruz bizde bu ilaçla çoğul gebelik yaşayan varmı

merhaba,bende senin gibi ikinci çocuğu arayanlardanım,bende klomen kullanıyorum vede merak ediyorum çoğul gebelik oluyomu diye, yan etkilerini okudum yapıyomuş.Benim oğlumda klomen tedavisiyle oldu,ama çoğul gebelik olmadı,2 yıl klomen kullanmıştım oğlumda,bakalım bukez nasıl oluyo, ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş

bende ikinci ayım klomen kullanıyorum doktor yüzde 60 şansın var diyo 6 ay hamilelik olmazsa devam edecekmişim daha ayrıntılı bilgisi olan varmı arkadaşlar

merhaba belks;cığım canım bende klomen kullanarak hamile kaldım ilk çocuğumda,ama 2 sene kullandım,ondan sonra yumurta çatlatıcı iğne kullandım,allah'ıma çok şükür bir oğlum oldu.Canım sabırlı olmalısın bazen tedavi uzun sürebiliyo,bazende kısa sürüyo,belli olmaz yani ne kadar süreceği,ben yine klomen kullanıyorum 2'inci çocukğu istiyoruz, inş allah hepimizi sevindirir.

bende aranıza yeni katıldım. 7 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk isteğimiz var ama ne yazık ki olmuyor. polikistik over var ben de ne denediysek olmadı ve bir daha ki ay ben de klomene başlıyacağım. inşallah olur. allah herkese nasip etsin.​
:çok üzgünüm:

merhabalar yeni katıldım aranıza benim sorum klomen kullananan varmı ben kulllandım adetimin 5 ğünü günde 2 defa ama buğün dok gittim yumurtalıklar büyümemiş dedi 4 gün sonra tekrar gidicem acaba ne yapacak çok merak ediyorum benim gibi sorunu olan varmı beni aydınlatırsannız sevinirim

bende klomen kullanıyorum,dr ilk gittiğimde azcık büyümüştü,sonra biraz daha büyüyo,ama benim tek yumurtam oluşmuştu,bebek olmadı şimdi günde 4 tane kullancam klomen bakalım nasıl olacak,merak etme sadece yumurtanın boyuna bakıyo dr sana çatlaması ne zaman olacak,eşinle ne zaman birlikte olacan onu söyleyecek inş tez zamanda bebişini kucağına alırsın,bol şanslar canım.

selam arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım ve ilk aydan hamile kaldım allah herkesin gönlüne göre versin....bnede şimdi düşük yapıcam diye çok korkuyorum .allah hakkımızdav hayırlısını versin.

selam arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım ve ilk aydan hamile kaldım allah herkesin gönlüne göre versin....bnede şimdi düşük yapıcam diye çok korkuyorum .allah hakkımızdav hayırlısını versin.
slm canım gözün aydın inş bir sorun çıkmadan alırsın bebeğini kucağına,canım korkma sakın..iyi düşün iyi olsun inş:teselli:

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay klomen kullandım dr.5 gün sonra gel dedi bir bilginiz var Elif arkadaşımız ilk ayda hamile kalmış bana biraz anlatırsan yardımcı olursan iyi olur canım allah hayırlsını versin senin bebegini allah korusun

ben de bugun doktora gıttım ve gecen ay yumurtam 11.gunde catladı ve dr erken çatlamış dedi bu ay klomen verdı bakalım haftayada yumurta takıbııne gıdeceğim

canım hayırlısı olsun hakkında inş,bende klomen kullanıyorum 2 inci bebek için,oğlumadaöyle hamile kalmıştım,5 inci günü gidiliyo ve yumurta takibi yapılıyor,yani kaç yumurtan var ve ne zaman çatlayacak onun bilgisini veriyor dr canım...umarın yardımcı olabilmnişimdir..kaydirigubbakcemile5..

Adetin 5. gününden itibaren klomen kullandım ben de. Adetin 3. gününden sonra da çok düzenli olmasa da tarçın-bal-çörekotu kullandım sabah akşam 1 tatlı kaşığı. Adetin 12. gününde yumurtanın aşırı büyümüş dedi dr. hayretle. Bu ay aşılama yapılmayacak o yüzden oluruna bıraktık. İnş. gerek kalmaz. Bence bu karışımı deneyebilirsin.

mrb arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve dr gittim bana klomen ve glukofen verdi, klomeni 5 gün kullandım fakat bugün çatlatma iğnesi yaptırmam gerekiyordu ve bu iğneyi bulmak çok zor yaptıramadım ve moralim çok bozuldu hayırlısı işte glkofeni tam anlamadım bilgisi olan varsa paylaşır herhalde

merhaba hanımlar bende yeni üye oldum.ama sizin yazılarınız beni çok rahatlattı.teşekkür ederim.inşallah bu sene çocuk sahibi olucam.herkesin gönlüne göre versin rabbim.allah hepimize sabır versin.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende klomen kullanmak istiyorum.benim yumurtalıklarımda yer yer kist var ufak.hormon tahlili oldum hormonlarım normal ama adet düzensizliğim oluyo doktora gittim klomen kullanmak istiyorum ama doktor ilaç tedavisine başlaman için eşinin sperm testi yaptırması gerekli dedi.benim eşimde yaptırmak istemiyo.test yapılmadan kullansam olur mu sizin eşlerinizdende istendimi

cok sevindim allh saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm bnde bu ay ilk kez kullanıdm insallh bnde senn gibi ilk aydan kalırım 6 ay önce bir dıs gebelki yasadım ve tek tüpüm alındı malesef bndeo yüzden kullanıyorum ihtimali arttırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…