- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 35
Benim ara sıra geliyor öyle çok değil... Gelirse bile olumlu düşün.. BeBu sıcakta çıkılmaz zaten
Ben evde değilim ama evde olmak istiyorummm
Evde olunca da sürekli hamileleik düşünüyorum orasıda ayrı mesele.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ara sıra geliyor öyle çok değil... Gelirse bile olumlu düşün.. BeBu sıcakta çıkılmaz zaten
Ben evde değilim ama evde olmak istiyorummm
Evde olunca da sürekli hamileleik düşünüyorum orasıda ayrı mesele.![]()
Elimden gelse hiç düşünmedim hatta çocuk istemiyormuş gibi davranmak isterdim, bir ay mecburi olarak korunmuştuk o ay o kadar rahatım ki herşey normalleşmişti normal zamanda adetimide oldum ama işte;(Benim ara sıra geliyor öyle çok değil... Gelirse bile olumlu düşün.. Be
Dr Gidince bana özelden msj at canım merak ederim bendeElimden gelse hiç düşünmedim hatta çocuk istemiyormuş gibi davranmak isterdim, bir ay mecburi olarak korunmuştuk o ay o kadar rahatım ki herşey normalleşmişti normal zamanda adetimide oldum ama işte;(
Tamam canım Pazartesi randevum yolundadır umarım her şey.Dr Gidince bana özelden msj at canım merak ederim bende
Klomen diye bir hap var adetin 5. Günü içmeye başlıyorsun ve 5 gün içiyorsun sonra doktor kontrole çağırıp yumurtanın durumuna bakıyor takibe alıyor gerekli görürse çatlatmak için bir iğne vuruyor ve ilişki için günler veriyor. Sonra beklemeye başlıyorsun. Kısaca yumurtaya spermin doğru zamanda buluşmalarını ayarlamak ve şartların yerine getirilmesi için bir tedavi. İnfertilite varsa ilk tedavi yöntemi genelde.Klomen tedavisi nedir
hadi hayırlısıMaşallah maşallahBende bilmeyince belki küçüktüm dedim. Bende yapayım bunları bakalım neler olacak;((
Yaa nerede çektireceksin? Bende olmazsa düşünüyorum ama çokta korkuyorum;(ALLAH ım hekese nasip etsinn kızlarr bende 1 ay kullandım olmadıı rahim filmi çektirecem bu ayy...
Yaa nerede çektireceksin? Bende olmazsa düşünüyorum ama çokta korkuyorum;(
Korkulacak Birşey yok Öyle büyük Acılar Çekmiyorsun :) ben Yaptırdım. 2 sene ÖnceYaa nerede çektireceksin? Bende olmazsa düşünüyorum ama çokta korkuyorum;(
Sen çektirdin mi? Beni çok korkuttular iyice çekiniyorum, bugün randevuda doktordan istemeyi düşünüyorum aslında ama. O teklif etmişti ben klomenle deneyelim demiştim.Korkulacak Birşey yok Öyle büyük A
Korkulacak bişi yok eminol..Sen çektirdin mi? Beni çok korkuttular iyice çekiniyorum, bugün randevuda doktordan istemeyi düşünüyorum aslında ama. O teklif etmişti ben klomenle deneyelim demiştim.
Yaa ben genel anestezi alırım olmadı diyordum, şimdi böyle söyleyince rahatladım bira? Bugün doktorla konuşayım tekrar.Korkulacak bişi yok eminol..
Yaptırdım Normal Hsg oldum hem
3,5 ta randevum eğer çatlayacak duruma geldiyse iğne verecek doktor. Bakalım ne olacak;(Randevun Ne zaman Canım?
Ankaradayım ben ama müsait vakitlerimi ayarlamam gerekiyor mecburen böyle oldu yani;( erken saatte ne fark oluyormuş bir dahakine öyle alayım.İnşallah En az 20 mm olmuştur :) yumurtaların.. He Bu Arada Randevunu En erken Saate almaya bak
Ozaman daha iyiymiş drum öyle söyledi..Sen hangi il de oturuyorsun
Sormadım hiç ama hep erken saatte gidiyorum... Klomen i nasıl Kullandın cnm?Ankaradayım ben ama müsait vakitlerimi ayarlamam gerekiyor mecburen böyle oldu yani;( erken saatte ne fark oluyormuş bir dahakine öyle alayım.
Ilk seferinde adetin 5. Günü günde iki tane 5 gün kullandım . Adetin 12. Gün kontrole gittimyumurtam olgunlaşmıştı çatlama iğnesi oldum denedik ama olmadı. Bu ay adetin 4.günü başladım bugün adetimin 11. Günü bakalım ne olacak. Az kaldı randevuya.Sormadım hiç ama hep erken saatte gidiyorum... Klomen i nasıl Kullandın cnm?